Şimdi Ara

Bmw 4 serisi alıyorum. Fikirleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
8.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEn olsam C Koupe alırım. E Koupe ile birebir aynı araç. TAbii devlete boş yere fazladan vergi vermek isteyenleri takdirle karşılarızç
  • Sadece platform c serisi. Geriye kalan herşey e serisi. E serisi üst sınıf bir araç. Bu yüzden kalite, konfor gibi konularda 4 serisi daha geride olacaktir kanımca. Ama bmw alırsan da pişman etmez. Bazıları pist süresi felan demiş sesli güldüm. E serisini piste sokan zihniyet otomobilden anlamiyordur zaten. AMG sokar ona itiraz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bakımdan birebir ayni? Golfün platformu a3 leon ve octavia da kullanılıyor. Bunlar birebir ayni diyebilirmisin. İki aracida incelemedigin bariz belli:-)

• Öncelikle BMW derim ve şunu da eklemek isterim; sizi köpekler gibi kıskandım.

Ek olarak 4 serisinin dizel motoru 3 serisinin aynısı, ne bileyim şöyle 3000 cc dizel koysalardı araç uçardı ya neyse... 6 serisine ayıp olmasın..
  • Doğru karar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

4 serisinin hastasiyim ben.

Hem bu kadar yakisikli bir arac sahip olmak, hem de uzun yolda 5 litre yakmanin zevki baskadir.

Hemen hemen aynı yakıt ortalamasını e 250 cdi ile yakalayabilirsiniz çok zor birşey değil.

Geçen hafta kocaeliye gittim geldim e 250 cdi ile.50 tl mazot yaktım.İstikamet zeytinburnu - kocaeli yürüyüş yolu.Yol bomboştu ve 105-110 km hızı hiç geçmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Hakkaten o ne ya bmw demiş jetta demiş
    Herneyse, Ben 4 serisinin e serisi ayarında olduğunu düşünmüyorum e serisi daha üstün gibi geliyor (sınıf bakımından). Ama tasarım, sürüş dinamikleri v.s derseniz tabiki bmw. Ama bmw alıcam diyede en boş paketi asla almazdım.

Peki e serisi coupenin, mercedes c serisinin platformunu kullandigini biliyor msunuzuz?

Her turlu bmw 4 derim hem yeni bir araba hemde kullanim keyfi olarak mercedesin icinden gecer

Bilmiyordum, Şu durumda 4 serisi bir tık öne çıktı

Arada segment farkı var bu bir.
    4 serisi tam anlamıyla 3; alt yapısını kullanıyor. E coupe ise şase dışında parçalarının yüzde 70 den fazlasını e classtan alıyor bu iki. Tasarım konusuna gelince dh de açılan tüm zamanların en yakışıklı araçları konularında oldukça fazla bir şekilde arabamı görüyor olmak beni mutlu ederdi.(e coupe)Efsane olmuş bir kasa. Bu üç olsun. Ayrıca boş bir mercedesin bile diğer markalara göre ne kadar dolu olduğunu sitesinden bakıp anlayabilirsiniz. Hiç düşünmeden en rahatlıkla araç alabileceğim aralık 150000-250000 fiyat aralığı, direk e coupe alırım. 4 almak için fanatik olmak lazım bence.

@Mguner04

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 21 Temmuz 2013; 14:31:33 >

• 4 serisinin mercedes teki eşdeğeri c coupe dir ben olsam e coupe yi alabiliyorsam onu beklerim ama şöyle birşey de var e serisi 2 seneye falan yeni kasa çıkaracak bunu da gözönünde bulundurun aracı nekadar kullanacağınız önem taşıyor burada
  • E250 Coupe AMG derim zaten AMG işi bitiyor bence ki E serisi daha üstün bir araç hem tasarım olarak hemde kalite olarak.
  • BMW 4 serisi E serisinin muadili değil bence..
    Ayrıca boş 4 serisi de almak biraz mantıksız gibi geliyor..
  • Mercedes E coupe şase dışında E'den kullandığı parçaların çoğunluğu yan malzemedir (klipsler, yalıtım malzemeleri, cam fitilleri, çeşitli plastik parçalar vb) bunların sayısının fazlalığı araba sanki E serisine daha yakınmış gibi görünüyor yüzde'ye vurunca ancak E class coupe C serisidir temelde, hatta aks mesafesi dahi birebir aynıdır. bu CLK'da da böyleydi, Mercedes bu kez ismi psikolojik bir avantaj olarak kullanıyor.

ve hayli başarılı olmuşlar ki, yukarıda 4 serisi ne alaka, E serisi coupe bir kerem o araba diyen arkadaşlar olmuş.
    arkadaşlar bu araba bizim "anladığımız anlamda" E serisi coupe olsa, araba doğrudan 6 serisine rakip olur. ben hayatımda hiçbir rakip Mercedes'in BMW'nin yarı fiyatına satıldığını görmedim ama :)
    E serisi altyapısında olsa, bir kere çok daha büyük ve lüks olurdu, sürüşü de çok daha rafine olurdu, 6 serisi gibi 3.0lt motorlar ile start alırdı. binen varsa, özellikle ön tarafta anlayacaktır otomobilin o dar, D segment olduğunu anında çaktıran yapısını. kompakt hissettiriyor, E serisi sedandaki hava yok arabada. ama tabi direksiz olması da ayrı bir ambiyans katıyor.

işin aslı, CLK'nın veliahtı olan arabaya, E serisi dokunuşları vererek, E class coupe ismiyle satıyorlar. bu araba "birebir" 4 serisi rakibidir, hiç şüpheniz, tereddütünüz olmasın. zaten anuual report'lar vardır -şirketlerin yıllık veya çeyreklik dönemde açıkladığı satış rakamlarıdır- satışlarda Mercedes E coupe için 4 serisi rakip gösterecektir, BMW'de 4 için E coupe'yi.
    CLA konusunda da söylediğim gibi, şu ticaret işini çok iyi kıvırıyorlar gerçekten :)

bu arada 2013 ilk makyajlı AMG'lerden birisini bir arkadaşım aldı, 193bin tl'ye ve araba elektirikli direksiyondan hafızalı yolcu koltuğuna vs gayet dolu. 255bin tl nedir, designo falan sipariş edeceksiniz heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

E coupe çok daha ustun bir araç.

Konfor dışında hiç bir üstünlüğü yok, ayrıca daha 4 serisine sen binmeyen biri olarak ''hazır cevap, bilgisayar botu'' gibi bu tarz mesajlar yazman komik değil sinir bozucu ''Otomobil Bölümü Provakatörü''

E serisini Coupe versiyonu ile 3 serisinin coupe versiyonu arasinda dağlar kadar fark var. Boşu boşuna 4 serisini birşey sanmayin.

5 coupe cikarsa o zaman E coupe'ye rakip olur.

• Herkes yorumlarini yazmis ben bmw diyorum vereceginiz paranin hakkini verecegine inaniyorum ee ne demis saf sürüş üstün sürüş makinesi

• e coupeyi segment olarak daha üstün zanneden arkadaşlara çok güldüm. bilip bilmeden yorum yapmak çok kötü bir şey:)))))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Mercedes E coupe şase dışında E'den kullandığı parçaların çoğunluğu yan malzemedir (klipsler, yalıtım malzemeleri, cam fitilleri, çeşitli plastik parçalar vb) bunların sayısının fazlalığı araba sanki E serisine daha yakınmış gibi görünüyor yüzde'ye vurunca ancak E class coupe C serisidir temelde, hatta aks mesafesi dahi birebir aynıdır. bu CLK'da da böyleydi, Mercedes bu kez ismi psikolojik bir avantaj olarak kullanıyor.

ve hayli başarılı olmuşlar ki, yukarıda 4 serisi ne alaka, E serisi coupe bir kerem o araba diyen arkadaşlar olmuş.
    arkadaşlar bu araba bizim "anladığımız anlamda" E serisi coupe olsa, araba doğrudan 6 serisine rakip olur. ben hayatımda hiçbir rakip Mercedes'in BMW'nin yarı fiyatına satıldığını görmedim ama :)
    E serisi altyapısında olsa, bir kere çok daha büyük ve lüks olurdu, sürüşü de çok daha rafine olurdu, 6 serisi gibi 3.0lt motorlar ile start alırdı. binen varsa, özellikle ön tarafta anlayacaktır otomobilin o dar, D segment olduğunu anında çaktıran yapısını. kompakt hissettiriyor, E serisi sedandaki hava yok arabada. ama tabi direksiz olması da ayrı bir ambiyans katıyor.

işin aslı, CLK'nın veliahtı olan arabaya, E serisi dokunuşları vererek, E class coupe ismiyle satıyorlar. bu araba "birebir" 4 serisi rakibidir, hiç şüpheniz, tereddütünüz olmasın. zaten anuual report'lar vardır -şirketlerin yıllık veya çeyreklik dönemde açıkladığı satış rakamlarıdır- satışlarda Mercedes E coupe için 4 serisi rakip gösterecektir, BMW'de 4 için E coupe'yi.
    CLA konusunda da söylediğim gibi, şu ticaret işini çok iyi kıvırıyorlar gerçekten :)

bu arada 2013 ilk makyajlı AMG'lerden birisini bir arkadaşım aldı, 193bin tl'ye ve araba elektirikli direksiyondan hafızalı yolcu koltuğuna vs gayet dolu. 255bin tl nedir, designo falan sipariş edeceksiniz heralde.

Sadece yalıtım ve makyajdaki süspansiyonlar şimdiki 3 coupe'yi yerle bir eder. O süspansiyonlar o kadar güzel ayarlanmış ki magic body control özelliği mi var diye düşündürüyor insana. Bunu tadan bir insan 3 coupe almaz yani şimdiki 4 serisini. Ayrıca e coupe'nin dar olduğuna emin misiniz?

• 4 serisini bilmem de E coupe'yi bayağı inceleme fırsatım oldu, harika bir araç. Ayrıca bana C serisinden malzeme kalitesi olarak da daha üst geldi.
  • E serisi daha elit duruyor. Ben E serisi diyorum.

• Gerçekten merak ettim, yaşınız kaç acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E serisinin malzeme olarak yinede 4'ten başarılı olacağını düşünüyorum.
  • BMW daha agresif görünüyor. Karar tabi ki sizlerindir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.