< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.berkay -- 27 Ağustos 2014; 1:23:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.berkay -- 27 Ağustos 2014; 1:23:17 > |
Elbette fiyatlarınız araca göre değişebilir fakat bu araca yapılan uygulama ne kadara mal oldu diye sorulmuş dolayısıyla aracı gördüğünüz ve uygulamayı yaptığınız için artık faturalandırılan tutarı rahatlıkla yazabilirsiniz diye düşünüyorum.
|
Onurcan süper detaylı yazmışsın ancak anlayana. Dünyadan haberi olmayan kişiler, neyin ne amaçlı kullanıldığını bile bilmeyenler ancak bu kadar yazabilirlerdi. İngiltere ve özellikle Amerika'da el emeğinin bizdekinden çok daha fazla kıymetli olduğunu bilmeyen azdır sanıyorum. Buradan yola çıkarak emek yoğun bir işin buradakinden çok daha yüksek fiyatlara yapılacağını tahmin etmek zor olmasa gerek. Burada 20 liraya yapılan bisiklet teker dizme işlemine adamlar 50$ para istiyorlar, 1 saat servis işçiliği 100$, berber 35$, daha uzar gider. 4 dilin toplamı keşke 1 ingilizce etse de o sitenin egzoz vb motor parçalarına kaplama yapan bir site olduğunu farketse. Ben olsam daha da birşey yazmazdım.
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|