Şimdi Ara

BMW 330 ci yi nasıl alçaltabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2001 MODEL BİR BMW 330 Cİ m var.Ama süspansiyonum biraz yüksek.bunun orjinal kısa helezonu varmı yoksada başka markaların varmı,birde ortalama fiyatı nedir acaba .Aracımı tam lastik üstü yapmak istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sobaa -- 30 Aralık 2006; 1:23:06 >

• bu şakamı.araban zaten alçak arkadaşım üstündeki amortisörlerler yaylarda spor kullanıma uygun benim olsa bunu dert etmezdim.türkiyede kullanacaksan eğer....?daha fazla alçaltma bence .amaç dikkat çekmekse yeterince çekiyosundur bence.(ben her geçtiğinde bakarımda..)ahhh..ah...
  • Benimki diğer 330 ci ler gibi değil bayağı yüksek onun için diğerleri gibi sportif durmuyor tam lastik üstü olmalı.onun için
  • walla piyasada çoğu araç için spor yaylar mevcut zaten..
    bunları da tuningçilerde bulabilirsin..
    istersen arabanın resimlerini koy buraya buradaki insanlarda
    ona göre yorumlarında daha açıklayıcı olsunlar sana karşı..
  • Bu hangi tipiydi bu saatte gözümde canlandıramadım keşke resmini koysaydın
  • ac schintzer hamann gibi markalarin helezonlari kullanabilirsin
  •  BMW 330 ci yi nasıl alçaltabilirim

al sana ön 30 arka 20 mm vogtlandı bilen bilir zaten 620 ytl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sdrtuning.com/
    Kadıköy SDR Tuning ten aradığın bütün yay çeşitlerini ve istediğin alçaklıkta yayı arabana
    en uygun şekilde bulabilirsin
  • Benim Golf bana alçak geliyor, arabayı Ferrari gibi kullanıyorum.(Çukurdan tümsekten kaça kaça) Daha alçak arabayı hiç kullanamazdım herhalde.
  • ee soba 2saat arayla msj atıyordun ne oldu resim istenince kaldın!?

yoksa forumda bazılarına hava atmak mı moda!!

hahay halan bu dalgaya takılanlar mı war yoksa ?

• Bence en iyisi pnomatik süspansiyon. Bilgisayarla istediğin gibi yüksekliğini ayarlayabiliyorsun. 3.30'a sonradan böyle bir sistem yaptırmak mümkünmü acaba?
  • Bu arabanın daha neresini alçaltcan?

BMW 330 ci yi nasıl alçaltabilirim
    Araba zaten fabrika çıkışlı böyle. Ne gerek var daha da alçaltmaya, TR yolları elverişli değil zaten. Bence hiç bozma böyle gayet iyi..
  • otomobilde zaten siradan süspansiyon bulunmuyor.

alcaltarak hem altini vurma ihtimali hemde konfordan ödün verme olasiligi dogacak
  • Evet yaylar yeterli,bmw ona göre sport üretim yapılıyor zaten sıradan yay yok üstünde.Hiç değiştirme @BordeAux un dediği gibi
    hem altini vurma ihtimali hemde konfordan ödün verme olasiligi dogacak
  • Yaw dostum Tr gibi bi yerde BMW araban var , ki dedigin gibi var ise hala bu araci bozmaya calisiyosun..O yaylari ellersen icine edersin ben sana söliyim..Dogandan farksiz olur,butun konforunu kaybeder..HIC ELLEME ..NE MOTORU ne yaylari..
  • bencede ellemene gerek yok.. bende de 330Cd var spor paketli çok iyi..bundan aşağısı bozar malum Tr deyiz.. alamanlar gibi yollar yok bizde kardeş..

bide resimleri koysan tam süper olacak..
  • Arkadaşlar adam alçaltıcam demiş elleme diyosunuz .)

Tamam bi yerde doğru dedikleriniz ama , adam takayımmı takmayımmı diye sormamış ki ...

Arkadaşım aracın M paket değilse ondan havadadır , m paket in yayları ile , lastikle araba arasında 2 3 parmak kadar bi fark oluyor. Bunun da altına inmek istiyosan 60mm yay kullanman lazım.

30mm yay arabayı indirse indirse 15 20mm ancak indirir. Senin 40 50mm ye ihtiyacın var ...

Hamann Ac Shit. Eibach falan tercih edebilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.