Şimdi Ara

Bmw 320d mi yoksa 520d mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
24.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önümüzdeki 4 ay icinde bir bmw almayi planliyorum ama bunun 320d f30 mu yoksa 520d f10 mu olacagina karar veremedim. 2 arabaninda bana uyan cok güzel özellikleri ve tasarimi var. Öncelikle 320d hem 520d ye göre biraz daha ekonomik ve dinamik ayni zamanda daha sportif özellige sahip. 520d ise daha büyük ve konforlu ayrica görünümüde güzel. Yani anliyacaginiz karar veremedim. Siz olsaniz hangisini secerdiniz yada neye göre ve nasil secerdiniz ?

Buyrun kasalardan bir kac kere ;
     Bmw 320d mi yoksa 520d mi ? Bmw 320d mi yoksa 520d mi ?

Bmw 320d mi yoksa 520d mi ? Bmw 320d mi yoksa 520d mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gzc -- 22 Şubat 2014; 11:43:03 >

• 5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 serisi alıcaksanız 2.el olsa bile 525xdrive alın derim.Hem 320dden daha zevkli bir sürüş sunar aynı zamanda 5 serisi rahatlı var.Xdrive kutusunda sorun olduğundan söz ediliyordu ama son nesilinde çözüldüğü söyleniyordu forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

5
    tabiki 5 serisi
  • 3 ve 5 ikiside clas araçlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

5 serisi alıcaksanız 2.el olsa bile 525xdrive alın derim.Hem 320dden daha zevkli bir sürüş sunar aynı zamanda 5 serisi rahatlı var.Xdrive kutusunda sorun olduğundan söz ediliyordu ama son nesilinde çözüldüğü söyleniyordu forumda

Dedigin gibi xdrive tabikide kaliteli ve zevkli bir surus sunar ama ayni zamandada ona göre yakit uretimi var :) ayni zamanda yorumun icinde tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

3 ve 5 ikiside clas araçlar
    yaşınız 25 üzeri ise 5 bence :) mumkünse xdrive tabiki. mpaket 320 de olabilir ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    civic mi golf mu?
    3 yıl önce açıldı
    audi mi? mercedes mi? bmw mi?
    17 yıl önce açıldı
    BMW Benzinli mi yoksa Dizel mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FehreR

yaşınız 25 üzeri ise 5 bence :) mumkünse xdrive tabiki. mpaket 320 de olabilir ama

Yasim 19 ama ben sadece kendime göre gitmek istemiyorum. Ailem yani babamla annemde oldugu icin birazda onlara yönelik olsun istiyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gramola

Alıntıları Göster
    C-D-E segmenti araçlar ve F30 320d kullanmış birisi olarak tavsiyem şudur : Geniş bir iç hacim ve bagaj hacmine ihtiyacınız yoksa 320d öneririm. Sebepleri :

1. Daha dinamik bir sürüşü var, manevra kabiliyeti, vs. daha iyi.
    2. Büyük arabalar şehir içinde kullanışlı değiller.
    3. Aynı motorlar ama 3 serisi daha hafif olduğu için daha performanslı haliyle sürüşü daha keyifli, tüketim daha düşük.

5 serisinde ise daha geniş iç/bagaj hacmi, daha kaliteli işçilik/malzeme gibi üstünlükler var.

• Gzc G kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sizin gibi düşündüm kuzenimin eşi kullanıyordu.Kuzenimde captiva kullanıyor.BU BMW çok yakmıyor mu ya dedim captivadan daha az yaktığı söylediler.
    Bu arada normal 520d ile 525d xdrive arasında çok yakıt farkı yok hocam
    Bakın broşür rakamları şöyle :
    http://www.arabalar.gen.tr/bmw-520d-i3935.html
    http://www.arabalar.gen.tr/bmw-525d-xdrive-i3936.html

Aralarında şehiriçinde 0.3 litre fark var ama 0-100 hızında xdrive 1.1s saniye önde normal 520D
    Yani yakıt o kadar çok büyük fark etmiyor.

• Olabilir aslinda hocam sen simdi 5 serisi diyorsun yani ya tamam motorlar ayni olabilir ama yol kavrayisi fln 5 serisinde daha iyidir diye dusunuyorum cunku 3 serisine göre daha agir bir kutleye sahip buda onu devrilmez yapar :)
    Yani 525xdrive daha mantıklı değil mi sizin için sonuçta 320D çevikliği 520d konforu
    5 kasa agır kaçar aynı yaşta sayılırız bendede 3 var çok memnunum.
  • M performance 320d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gramola

5 kasa agır kaçar aynı yaşta sayılırız bendede 3 var çok memnunum.
    Bu arada 50 bin tl üstü araba alacaksanız forumlarda yasınızı 25-30 cıvarı söyleyin yoksa millet fırça atıyor :) Yardımda etmiyorlar
  • Biri 160 bin tl diğeri 230 bin tl olunca arabaların hangisini alıyım dediğin de yardım etmez tabi kimse.Yani demek istediğim 70 bin tl senin için verilebilecekse 5 al.Ama kimse 5 alabilecekken 3 almaz.Fake kokuyor biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarBuyer -- 22 Şubat 2014; 13:42:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

Biri 160 bin tl diğeri 230 bin tl olunca arabaların hangisini alıyım dediğin de yardım etmez tabi kimse.Yani demek istediğim 70 bin tl senin için verilebilecekse 5 al.Ama kimse 5 alabilecekken 3 almaz.Fake kokuyor biraz

• Tabikide 5 serisi hocam, bu arada alırsanız lütfen beyaz renk almayın gına geldi.
  • quote:

Biri 160 bin tl diğeri 230 bin tl olunca arabaların hangisini alıyım dediğin de yardım etmez tabi kimse.Yani demek istediğim 70 bin tl senin için verilebilecekse 5 al.Ama kimse 5 alabilecekken 3 almaz.Fake kokuyor biraz

tam bunu diyecektim. bugün 2.el 320d nin fiyatı belli, 0 525xd fiyatı belli.nası bir bütçe bu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zad1986

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.