Şimdi Ara

Bmw 320d anlayan bakabilir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
6.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi kavga dönmüş. 320d iyi güzel ama iç mekan çok dar ve araba pahalı. D segmenti olarak geçiyor ama rakibi çoğu C segment kadar geçiş ancak. 3 yaşına kadar çok yıpranmamış 520i bakardım ben. O arabayı aldıktan sonda da benzini düşünmem pek, senede 20bin ve üzeri yapıyor olsam da. Malum yenileri 2000cc geliyor ve ateş pahası. 520i ve muadili E180'in bir önceki kasası bence şu an f/p aracı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ayıp tartışmanızı özelden yapın konu ne hale geldi
  • 2 arkadaşta bir konuyu uzatmış bana göre.

Konu sahibide rica etmiş "Arkadaşlar tartışma çıkmasın diye."

Bizde konu sahibini kırmayalım.

Saygılar.

• Konu ne hale geldi.Arkadaşım sen kıro arabası gibi dedin diye vaz mı geçicem nasıl bir düşünce yapın var? Senin zevkine göre mi alayım arabayı? Konunun başlığı belli gereksiz yazmayalım
  • Kesinlikle dizel al. Km en fazla 150 bin olsun. Temiz olsun modelsiz olsun. Abartmaya gerek yok. 5 20d 2011 model sehirler arasi 140-160 hiz sadece 30 kurus yakti yakiti iyi yani Ha bir de 160 la gidiyoruz sanirsin 100 le gidiyoruz. Hizini hic hissettirtmiyor cok iyi o konuda

• Kardeşim beni dinlersen 140 bin civarı demişsin 320 lere bakma boşver boş araba o fiyata audi a6 bak 2.el kilometreside çok iyi temiz bir araç o fiyata bulursun seni hiç yormaz kendi kararın fakat o fiyata a6 dan iyisi yoktur

(Bahsettiğim a6 2012 yılında çıkan yeni kasa dediklerimiz)

• Simdi bmwcilerle ugrasmak istemiyorumda 320 d ikinci el 140 veren enayidir benim gozumde param olsa vermem bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Kesinlikle dizel al. Km en fazla 150 bin olsun. Temiz olsun modelsiz olsun. Abartmaya gerek yok. 5 20d 2011 model sehirler arasi 140-160 hiz sadece 30 kurus yakti yakiti iyi yani Ha bir de 160 la gidiyoruz sanirsin 100 le gidiyoruz. Hizini hic hissettirtmiyor cok iyi o konuda

Kardeşim 150 bine gelmii bwm audi mercedes tarzı arabalardan ilk baştaki randımanını alman imkansızdır. 140 binlik bir bütçeyle 70-90 bin km lik bir araç rahat alınır

A6>5.20d

• msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Sportline tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: false6

İyi kavga dönmüş. 320d iyi güzel ama iç mekan çok dar ve araba pahalı. D segmenti olarak geçiyor ama rakibi çoğu C segment kadar geçiş ancak. 3 yaşına kadar çok yıpranmamış 520i bakardım ben. O arabayı aldıktan sonda da benzini düşünmem pek, senede 20bin ve üzeri yapıyor olsam da. Malum yenileri 2000cc geliyor ve ateş pahası. 520i ve muadili E180'in bir önceki kasası bence şu an f/p aracı.

bende aynisini dusunuyorum. 150 bin civari para verecek durumda adamin yakiti dusunmemesi gerek bence...

520i yi bilmemde e180 benim tercihim olurdu.

• gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Hocam enayi diyorsun da tavsiyen nedir peki bunun yerine?
  • blacklotus01 B kullanıcısına yanıt
    O 50 sene önceydi. Yıl olmuş 2017. Tofaş mı bu?

• Bu arada ana Bmw konuları dahil ne zaman bir Bmw konusu açılsa banko tartışma çıkıyor.

VW Golf konularındaki tartışmaları bile geçti artık
  • Şu kilometre muhabbeti sıktı bence artık.Konudaki çoğu mesajı okumadım vaktim olmadığından o yüzden benzer mesaj atıldıysa affola.

Bir araç bakımlıysa ( ama gerçekten son derece bakımlıysa ), kilometresine bakmadan alınır.Hele ki bu araç premium segmentte ve kaliteli mekaniğe sahip olan bir araçsa...

Şimdi benim arkadaşımda 3.20d var bahsedilen modelden.Aracın ağır bakımları yapılmadı ve bu bakımlarının yapılmasına 20 bin km falan var.Şimdi bu arkadaşımın arabası atıyorum 150 kağıt ediyor, ama bundan 30 bin km yüksek olan ve ağır bakımı yapılmış sorunsuz, sıkıntısız ve aynı araç 130 kağıda satılıyor.Ben gidipte 150 bine sırf kilometresi daha düşük diye o aracı almam.

Önemli olan burada bilinç.Ben ne 3.20d ler gördüm 150 bin km'de taş gibi sorunsuz.Alınacak olan araç, ağır bakımları yapılmış ve tüm bakımları düzenli olarak yapılmış olacak şekilde her türlü kontrole tabi tutulduktan sonra UCUZA alınmalıdır.Sakın 30 bin km daha düşük diye bir araca gidip 10 bin fazla vermeyin.Hiçbir manası ve mantığı yoktur bu işin.

• Mazda al bosver bmw yi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alüminyum sa A kullanıcısına yanıt
    Alinti yaptigin mesajdaki bmw 5 20 , 200 bindeydi yalniz. Senin dedigin fiat, reno, dacia, opel gibi markalarda olur bmw kurtarir yine bence...

• alüminyum sa A kullanıcısına yanıt
    Merak ettim. A6 da dsg mi var mı?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.