Şimdi Ara

Bmw 320d alacağım yardıma ihtiyacım var!!! ACİl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nasip olursa önümüzdeki günlerde bir bmw 320d sahibi olacağım. Bu konuda bahsi geçen araçtan anlayan arkadaşların yardımına çok ihtiyacım var

model olarak 2010-2011 max 2012 olarak düşünüyorum.
    max bütçe : 85 bin tl

öncelikli tercihim güvenlik ve geniş ekran navigasyon olması ve mümkünse sunroof
    184hp veya 177 hp yada arasında çok büyük bir fark var mı kullanış olarak

km olarak nelere dikkat etmeliyim dizellerde
    yakıtları aktif kullanıcı olarak nasıldır. (ist içi)
    periyodik bakım vs.... kasko durumu ne olur

yardım ederseniz memnun olurum
    şimdiden çok teşekkürler

• Yok mu burdan cevaplayacak yardimci olacak
    Uygun foruma baktım ama tartişmadan başka bişey göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.20d alma derim. Onun yerine 3.20i al.

2012de kasa değişti. Eski kasa alma. onun yerine 3.16i yeni kasa al
  • Merhabalar ben 2010 model 3.20d kullaniyorum.. 177 lik olanlardan ,, 184 ile illaki fark wardir ama bu senin benim gibi suruculerin normal kullanimda farkedebilecegi olcude olmaz kesinlikle..

Ben model yukseltmek icin bir ara aracimi satisa cikartmistim,, halen dusundugum fiyata satilirsa degerlendirebilirim..

Fikrin olmasi acisindan mesaji koyuyorum, aracla ilgili baskaca soracagin bisey olursa yardimci olmaya calisayim
    Saygilar

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=100355103

• Çok teşekkür ederim

• bence çok doğru bir karar 80-90 milyara alınacak en iyi araç bence. gidip nasıl 0 km golfe 80 milyar corollalara bu paralarlı veriyorlar anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala arayıştayım
    Arkadaş bu araçların hepsinde mi kaza buruk çizik olur
    Yok bel altı boyalı
    Yok çizik boyası
    Yok sürtük boyasi :)
    Aracı nasi kitlerim mantığı işliyor sanırım

• Temizini bulmak çok zor gerçekten, özellikle internet piyasasında.
  • alitan1905 kullanıcısına yanıt
    3.16 i iyi bir seçim değildir.Pek performans alamazsın.
    320 d sanıldığı gibi bakımları çok ağır depil.Tabi yetkili serviste yaptırmazsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasso331 -- 20 Şubat 2015; 8:17:25 >
  • Merhabalar,

E90,92 ve 93 bmw nin (bence) gelmiş geçmiş en iyi kasasıdır. Model yükseltmek yerine 2012 sedan'dan 2012 coupe'ye (E92)geçiş yaptım. Yeni (F30) dört kapı ile aynı fiyat olmasına rağmen. Yeni kasa 5 kasanın taklidi gibi göründüğü gibi, ekranı sonradan takılmış hissi veriyor. Sportif sürüş keyfini joystick viteste bulmak çok zor. 3.16 benzinli aracı tavsiye etmem. Ama ben çok yavaş kullanıcam, görüntüsü aynı olsun, ucuz olsun diyosanız bişey diyemem. Saygılarımla.
  • Banada bir fikir verebilir misiniz.

320d f30 ile 520d e60 arasında karasızım. Sizin tercihiniz ne yönde olurdu.
  • PeYLeR. P kullanıcısına yanıt
    Selam Arkadaşım,

Estetik olarak e60 520 d Bmw nin (bence ) en az yakışıklı olan modelidir. 320 d f30 her yönüyle (estetik, performans, yakıt, karizma, bakım giderleri dahil) daha doğru bir seçim olacağına inanıyorum. İkisinin karışımı bir model istiyorsan f10 5.20 i olabilir. (fiyat olarak 320 d f30 a yakın) 2013 modelini tavsiye ederim. Fakat tabiki 5 kasanın hangisi olursa olsun, dinamiklik, tatmin edici performans, atiklik ve şehir içi rahat kullanımı unutalım. Konfor, güvenlik, duruş önceliğimiz ise doğru karardır.

Allah gönlünüze göre versin.
  • Mesut Fidan M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bilgilendirme için
  • Mesut Fidan M kullanıcısına yanıt
    Mesut bey cevabınız için çok teşekkür ederim.

Benim önceliğim konfor. Yani araca bindiğimde işte buymuş otomobil öncekiler arabaymış ama bu otomobilmiş diyebileyim.

Analadığım kadarı ile 3 serisi konfor anlamında pek bir şey vadetmiyor.
    520d e60 ların 177 motorlarında kronik bir sorun var mıdır? sahibindende motorları değişen araçlar var.
  • 520d bizim bi yakınımızda var, gayet memnun hiçbir sorunu yok
  • 177hp'lik 2.0d motorlarda kronik bazı sıkıntılar olduğuna diar söylemler var evet.

hatta: The N47 engine family is prone to excessive timing chain wear and premature failure.[5] Rattling noise from rear of the engine is indicative of the condition. Timing chain failure may call for engine replacement or a costly repair.[6] The issue applies to all applications and power variants of the engine produced from 01.03.2007 to 01.03.2011. The most seriously affected units which require the most extensive repairs were produced from 01.03.2007 to 05.01.2009. UPDATE - It now seems that there are issues appearing with a limited number of engines manufactured after the supposed safe date of 01.03.2011.[7]

yani diyorki 2007-2011 seneleri arasında üretilmiş n47 motorlarda (177hp'lik olan) egzantrik zinciri motorun komple değişmesine yol açaçak ciddi hasarlar verebiliyormuş. En çok ise 01.03.2007 - 05.01.2009. arasıdaki motorlar pörtlüyormuş.

• Hala arayışa devam ediyorum fakat işin maddi tarafı biraz değişti.
    ki zaten temizinide bulamayacağım

BMW 116 otm. 2012 benzinli araç için ne düşünüyorsunuz ?

yakıt
    bakım
    kronik sorun vs
    birde şu sıralar çok sık duyduğum yağmur suyu hasarı var yani araçla yolda biriken yağmur suyunun üzerinden geçerken hava kanallarından motora su giriyormuş bana ilginç geldi....
  • Selam Arkadaşım,

5 serisini düşünürken 1 serisine odaklanman, orta vadede seni mutsuz edecektir. 1 serisini bence unut. 3.20 d sedan al (E90). 1, 4, 6 serisinden daha konforludur. Özellikle de M paket alırsan işte otomobil budur dedirtir sana. Angel far, navigasyon ve sunroof varsa kaçırma.

Rastgele.
  • ben 2013 320d sahibiyim.
    gayette memnunum. 1 serisinin karakteri ile 3 serisi arasında çok fark var.
    ben yağmur suyu ile alakalı bir soruna rastlamadım açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.