Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ E90 (565. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.713
Cevap
103
Favori
1.311.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 563564565566567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi hepsiburada'da iyi fiyat vardı ben de aldım 4 adet. Bakalım, halledemezsek yeşillendiririm mesaj kutunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iratus

Abi hepsiburada'da iyi fiyat vardı ben de aldım 4 adet. Bakalım, halledemezsek yeşillendiririm mesaj kutunu :)

Etraftan tanidik bi tesisatci bulursun, yapan cocuga 15-20 tl ver yeter. On kapilari yapmak zor, tirnaklari falan zedelememek lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar arabam 2007 3.20d ve dijital klima, koltuk ısıtma falan hiçbir şey yok. ilan sitelerinde bakıyorum manuel klimalı modele pek rastlayamadım, çok mu dandik bir araba almışım? bu hangi donanım oluyor? sizce satarken çok sorun çıkarır mı bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olur böyle şeyler

arkadaşlar arabam 2007 3.20d ve dijital klima, koltuk ısıtma falan hiçbir şey yok. ilan sitelerinde bakıyorum manuel klimalı modele pek rastlayamadım, çok mu dandik bir araba almışım? bu hangi donanım oluyor? sizce satarken çok sorun çıkarır mı bana?

Standart tr paketi vardir sadece. Satarken sorun cikarmaz, siz nasil aldiysaniz yine alacak biri bulunur.
    Ama tabi xenon sunroof vs olsa cok daha kolay alici cikar. Fiyati uygun gelmistir siz de almissinizdir. Satarken de ona gore fiyat belirleyip satarsiniz.

• quote:

En iyisini yapmışsın. 140 liraya aldığın karşılığı görünce şaşıracaksın. Daha önce yapmadığıma pişmanım yani. Arkalar çok basit, önler için el yatkınlığı ve bir arkadaşa ihtiyacın olur yardımcı olması için. Bu arada kutunun içinden çıkan siyah metal klipsler var, onları pense ile kesip conta gibi kullanabilirsin hoparlörleri sabitlemek için. Çünkü üzerindekiler 3 noktadan bağlanıyor, alpine ler 4 noktadan vidalı. Hiç bir yeri delmeden sadece o klipsleri kullanarak söktüğün vidalar ile sabitleyebiliyorsun ve taş gibi oluyor. Gevşek olmasın , klipsler hoparlöre değmesin tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 2 Aralık 2014; 19:46:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bunların tweetırlılarını bulamadım yanlışmı arıyorum

sxe-1025

bu değilmi hoporler

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ALPINE-SXE-1025S-4-in%C3%A7-10-cm-Coaxial-2-Yollu-Hoparl%C3%B6r,103452,502991,853786.html?langId=-14

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

ben bunların tweetırlılarını bulamadım yanlışmı arıyorum

sxe-1025

bu değilmi hoporler

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ALPINE-SXE-1025S-4-in%C3%A7-10-cm-Coaxial-2-Yollu-Hoparl%C3%B6r,103452,502991,853786.html?langId=-14

bunlar coaxial hoparlör olduğundan hoparlörün göbeğinde gördüğün kısım tweeter. Bir de tweeteri ayrı hoparlörü ayrı olanlar var ona component deniyor ve anfi ile bağlanabiliyor sadece. Bizim anfisiz sefil standart sisteme ancak coaxial olabiliyor.

• quote:

montaj sonrası görüşlerini bekliyorum.
  • Kullanan arkadaslar 2008 3.20d ile 2009 makyajli kasa 3.20i nin performans yakit degerlendirmesini yapabilir mi

sizce hangisi mantikli
    tesekkurler

• Iratus I kullanıcısına yanıt
    montajı yaptınızmı nasıl oldu

bugun yeni birşey deneyim dedim
     BMW 3 SERİSİ E90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 8 Aralık 2014; 23:39:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

montajı yaptınızmı nasıl oldu

bugun yeni birşey deneyim dedim
     BMW 3 SERİSİ E90

detay alabilir miyiz hocam?
  • Bugun tablette yüklediğim bir programı kullandım. Böyle bir performans beklemiyordum gündüz denemedim ama böyle akşam 5den sonra dışardaydım o sırada çektiğim foto. Şimdi küçük bir cihaz bulabilirsem onu denicem ucuz bişi aliexpresten bakıyorum, tablet gereksiz büyük oluyor araç için, telefonlar daha iyi olur. Telefonuda sürekli koymak zor iş, kısa bir çözüm bulmaya çalısıyorum suan

program adı digi-hud

http://www.aliexpress.com/item/2014-Universal-ActiSafety-Multi-Car-hud-display-obd2-Head-Up-Display-ASH-3-Fuel-Consumption-Overspeed/2045867391.html
    http://www.youtube.com/watch?v=ETYiA1pDl0s
    buda 330 da kullanılmış videosu

bunları buldum ama çok pahalı suan, gösterimleri birebir araç içindeki bilgilerle aynı obd2 cihazından bilgileri aldıgından ama fiyatı pahalı geldi bana

http://hudwayapp.com/
    http://www.navdy.com/
    buda biraz fazla profosyonel hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 9 Aralık 2014; 0:45:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: johnkoot

Yakıt dışında problem yok anlaşılan, 3.20d ve 3.20i önerebildiğinize göre...

benzin istasyonunuz yoksa yakıt sorunu yaşamazsınız. ben e90 3.16i yi satıp taksi ile gidip gelmeye başlamıştım kara geçtim. şehir içi 15-16 litre en az tüketir.

eğer tek siz binecekseniz, hiçbir zaman araba sollamayacaksanız, 120 yi hiçbir zaman geçmem derseniz performans sorunu yok ama 3.kişiden itibaren en ufak rampada araç yerinden kalkamıyor.
  • quote:

Dostum eline ulaşmadı mı ürünler? Merakla bekliyoruz , ne yaptın ?
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Abi geldi ürünler sorun yok da işten kafayı kaldıramadım :( Herhalde hafta sonu ancak bakabilirim.
  • Bugün amazon usa dan verdiğim siparişler 4 günde ulaştı, belkin bluetooth car audio ve nite ize steelie sipariş vermiştim, şimdi güzel bi siyah tablet alıp ekran işini kökten bitiriyorum :)

Türkiyede maliyeti 300 lira 2 ürünün, bluetooth gerçekten orjinal böyle bi kalite görmedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 10 Aralık 2014; 8:04:09 >
  • iPhone ile uyumlu OBD cihazı kullanan var mı ?

http://www.dx.com/p/elm327-obdii-bluetooth-car-diagnostic-wireless-transceiver-dongle-blue-183801#.VIcJBTGsVqA

Ben bunu almıştım ama uyumlu değil. iPhone ile kullanan varsa marka model veya direkt link verirse süper olur.

Teşekkürler..
  • Herkeze iyi geceler

2010 model 99000 km comfort 3.20d sıyah döşemeler krem deri 177bg ıkı parçada yüzeysel boya olduğu soylendı 76000tl fıyatlı aracı almayı düşünüyorum ama araştırdığım kadarıyla turbo ve sanzıman sıkıntısından bahsediyorlar km düşük araç bulmak çok zor olanlarda hasar kayıtları yüksek araçlar olabılıyor turbo sanzıman durumlarını okudukça arada kaldım sizler ne dersiniz goruslerınızı belirtirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: apoel

Herkeze iyi geceler

2010 model 99000 km comfort 3.20d sıyah döşemeler krem deri 177bg ıkı parçada yüzeysel boya olduğu soylendı 76000tl fıyatlı aracı almayı düşünüyorum ama araştırdığım kadarıyla turbo ve sanzıman sıkıntısından bahsediyorlar km düşük araç bulmak çok zor olanlarda hasar kayıtları yüksek araçlar olabılıyor turbo sanzıman durumlarını okudukça arada kaldım sizler ne dersiniz goruslerınızı belirtirseniz sevinirim

Ben hiç duymadım turbo şanzıman sorunu. 64 binde aracım, bu km ler normal kullanıcı için çok komik rakamlar. 200-300 binden sonrası belki arıza ihtimali yükselir. 60-70 bin nedir ki?

• 
Sayfa: önceki 563564565566567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.