Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ E90 (282. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.713
Cevap
102
Favori
1.365.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Arkadaşlar bu ayna katlama işini bende yaptırmak istiyorum ama bende kapı içinde o küçük düğme yok..Bu düğme olmasada yapıldığını duymuştum yukarıda yazan arkadaş 200 TL'ye yapıldığını söylüyor bu doğruysa ben düşünüyorum....Ayrıca bide şöyle bir ilan gördüm almayı düşünüyorum tabiki size sormadan olmaz

yani bu doğruysa bu işlemle olabilirmiki

• quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Siyah böbrek alacağım yarın . Görüntüde değişiklere başladım.

Bundan sonraki aşamada BMW Performance Spoiler

arabanın donanımı sportplus değilmi benim böbrek ızgarası siyah zaten,
    performance spoiler karbonfiber görünürmlü mu,değilse normal kasaile aynı renkte ise tavsiye etmem,benim hoşuma gitmiyor en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fotodijii

Arkadaşlar bu ayna katlama işini bende yaptırmak istiyorum ama bende kapı içinde o küçük düğme yok..Bu düğme olmasada yapıldığını duymuştum yukarıda yazan arkadaş 200 TL'ye yapıldığını söylüyor bu doğruysa ben düşünüyorum....Ayrıca bide şöyle bir ilan gördüm almayı düşünüyorum tabiki size sormadan olmaz
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-katlanir-ayna-beyin-uyum-modulu-76386565/detay

yok olmuyor diye biliyorum ben yani fiyat çok daha fazlaya çıkıyor 200 tl değil ayrıca verdiğin ilanı ben şahsen kendi aracıma yakıştırmazdım o ne öyle ne olduğu belirsiz tahtakaleden alınmış gibi düşünmem bile almak

• İşte onun için sordum....teşekkürler...Peki bu işi Mert Elekt.Yaparmı ve tahmini ne fiyata olur...

Orijinalden alıntı: -JuDgE-

quote:

Arkadaşlar bu ayna katlama işini bende yaptırmak istiyorum ama bende kapı içinde o küçük düğme yok..Bu düğme olmasada yapıldığını duymuştum yukarıda yazan arkadaş 200 TL'ye yapıldığını söylüyor bu doğruysa ben düşünüyorum....Ayrıca bide şöyle bir ilan gördüm almayı düşünüyorum tabiki size sormadan olmaz
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-katlanir-ayna-beyin-uyum-modulu-76386565/detay

yok olmuyor diye biliyorum ben yani fiyat çok daha fazlaya çıkıyor 200 tl değil ayrıca verdiğin ilanı ben şahsen kendi aracıma yakıştırmazdım o ne öyle ne olduğu belirsiz tahtakaleden alınmış gibi düşünmem bile almak

o düğme yoksa ayna katlama işi olmaz o düğmenin olmaması ayna mekanizmasının olmadığını gösterir. sonradan ekletmek için anormal bir fiyat çıkarırlar. o fiyata gidip 7.60ld alırsınız. sadece arka park sensörünü sonradan taktırmak için (kamera yok sadece ses uyarısı 2500 euro + kdv + işçilik demişlerdi, siz hesaplayın arıik, hadi abarttim 7.60 parası istemezler ama ona vereceğiniz paraya sıfır km x5 alırsınız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty0909 -- 15 Mart 2012; 18:22:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HasanFatihh

quote:

performance spoiler karbonfiber görünürmlü mu,değilse normal kasaile aynı renkte ise tavsiye etmem,benim hoşuma gitmiyor en azından

Hayır değil. SP lerde krom cerceveli oluyor.

Dediğim bu;

BMW 3 SERİSİ E90

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty0909

quote:

Orijinalden alıntı: -JuDgE-

quote:

o düğme yoksa ayna katlama işi olmaz o düğmenin olmaması ayna mekanizmasının olmadığını gösterir. sonradan ekletmek için anormal bir fiyat çıkarırlar. o fiyata gidip 7.60ld alırsınız. sadece arka park sensörünü sonradan taktırmak için (kamera yok sadece ses uyarısı 2500 euro + kdv + işçilik demişlerdi, siz hesaplayın arıik, hadi abarttim 7.60 parası istemezler ama ona vereceğiniz paraya sıfır km x5 alırsınız)

arka sensor 2500 euro + kdv + işçilik mi????????????Amanin boooool derim ben hocam o nedir ya :) .

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

quote:

Orijinalden alıntı: coyoote

quote:

Orijinalden alıntı: salihnuhoglu5

yazlık jant&lastık ne zaman takıcaksınız varsa tabı

valla ben taktım hafta sonu.. biraz erken oldu ama kışlıkların bir tanesinde yanak kısmında yırtık vardı 3-4 cm'lik, onu göstermeye gittim, lastikçide baya ters biyerde bana, bi daha üşenirim diye aradan çıkardım..

o değil de birşey sorcam. geçen hafta yazmıştım ya son ön rot kolunu değiştirttim diye borusan'da.. şimdi ondan sonra herşey normaldi.. geçen hafta bi seyahatteydim döndüğümde farkettim o lastikteki yırtığı.. yazlıkları taktırdım falan işte sonra direksiyon düz giderken hafif sağa doğru dönük gibi duruyor gibime geldi. bi arkadaşımın tanıdığı başka bir lastikçiye gittim, 4 lastiğin rot ayarına baktılar hepsi bozuk çıktı.. neyse düzelttiler falan sonra adam bişeyler geveledi yok dedi 3mm bi eğrilik var, onun için şasiciye yollamam lazım seni ama bence gerek yok falan dedi.. neyden bahsettiğini falan hiç anlamadım zaten dinlemedim de.. 5 aylık arabayı sanayide şasiciye götürcek halim yok diye.. her neyse dün borusan servisteki arkadaşın yanına gittim.. o test etti, sonra usta baktı herşey normal dediler bi sıkıntı yok dediler.. ama şimdi kıllandım ya bi kere acaba o herif ne demek istedi?? sanki direksiyon düz giderken düz durmuyor gibi geliyo.. direk aranoya mı yapıyorum acaba yoksa cidden bi problem var mı? taktım kafayı buna.. ne yapabileceğim konusunda fikri olan var mıdır?

cayoote ,

daha önce bir mesajımda bahsetmiştim , bende simetri konusuna ciddi hassasiyet var. özellikle arabada direksyon tam düz dururken aracın dümdüz gitmesi gerekiyor aksi halde kullanamıyorum acayip rahatsız ediyor.

bundan önceki aracım sıfır km olmasına rağmen direksyonda hafif bir eğiklik vardı ve hemen servise geri götürdüm araç 100 km bile olmamıştı. adam işinin ehli bir arkadaştı ve lastiklerin yerlerini değiştirip denedi , sonrasında aracın altından ufak bir ayar yaptı ve düzeltti.

önemli olan aracın direksyonu hafif eğik olsa dahi sağa sola çekmemesi. eğer araç herhangi bir tarafa çekmiyor ise serviste aracın altındaki birkaç vida ile oynayarak direksyonun duruşunu düzeltiyorlar. basit bir işlem , ücret ödemene gerek olmayan birşey. sadece bu rahatsızlığını söyle ,eğer ön düzen ustası iyi bir usta ise zaten hemen çözecektir.

bu arada aracı test ettiğin yerin düzlüğünden emin ol çünkü bizim araçlar yoldaki en ufak eğimi bile hemen hissettiriyor. çok hassas bir direksyonu var. aslında çok güzel birşey bu.

Barış o dediğin şey rot yüzünden olmuştur... aracın ön ve arkasında teker kutusuyla tam ortadaki aks çubuğunun arasında birleştiği iki kol var.

O kolları 0.0001 mm oynatsa bile çok şey değişiyor. inanılmaz hassas cihazlarla bilgisayar ortamında düzeltiyolar onu... Eğer lastikten kaynaklanan bir şey varsa da kurşun koyuyolar jant'a.... seninki koldan olmuş

Virajlarda frene asılınca çok risk taşıyor... normal yolda pek riski yok...

o simetri olayından çok bende direksiyon boşluğu takıntısı vardı. direksiyonu 2 mm çevirsem bile araç bi yöne dönmüyodu sürüş esnasında... 3mm çevirişimden itibaren tekerler dönüyodu ve ilallah ettirmişti beni...... eğer o boşluğu alırsam en ufak hamlede sarsılırsınız araç içinde demişti usta... ondan sonra dokunmamıştım bidaha :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samclient

Borusan ya da Kosifler farketmez. yetkili bir serviste bluetooth dan başka birşey açtıramazsınız. E90 kasaya sonradan TV ya da connected drive vermiyor ETK.
    Bu arada original BMW onboard TV 1700 euro, oem TV 1700 TL. dogru ekipmanı isteyip talep ettiğinizden emin olun.

Eminim. TV yok dedim nasıl eklenilr dedim adam anlattı yok tuner yok fiber kablo döşencek bilmemne dedi. 1700 tl dedi ama belki eurodr senin dediğin gibi. nese çok aşırı gereksiz bişi. bluettoth yaptırcam ama inş. o uygunmuş. ilerde daha da uygunlşır kanımca.

sen kumanda dan katlanmayı ne kadar mal etmiştin ?

ücretsiz. ama versiyonum .45 e cıktı. bilsem yaptırmazdıım. bedava diye atladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: coyoote

quote:

Siz nereden açtırdınız ? Ayrıca böyle bir özellik varda sadece açtırmaya mı para alıyorlar ?

Son olarak bunun gibi başka ne eklemeler yapabiliriz araca ?

borusan servisleri ayna katlama dışında hiçbir şey yapmıyor. araca başka neler yapılabileceğini önceki sayfalarda liste halinde yazmıştım. açılabilecek 50'ye yakın özellik var ama tr'de bunları yapan var mı bilemiyorum.. aracınız borusan çıkışlıysa borusan'a mail atın, çıkış tarihinden 6 ay dolana kadar ücretsiz yapıyorlar aynaları. kosifler çıkışlıysa yapmazlar ama..

yanlıs. kosifler cıkıslı. bes kurus para vermedim, randevu almadan gittim, şişkayet etmedim. gidecek arkadaslar aklında bulundursun. versiyon guncelleniyor. ileride ilaveler daha pahalıya mal oluyor bu yüzden (dışarıda, serviste degil. zaten servis yapmıyor blutooth hariç hic bisi) bir de 3 saatten daha uzun suruyor. 15.30 gibi gotururseniz aracınız ertesi sabaha kadar orda kalır. basladımı kesemiyorlar update i cunku.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serengineer

quote:

bende var sağ aynanın aşağı inmesi özelliği

birde aracında idrive var mı ? otomatik yanan gündüz farını oradan ayarlıyorsun çünkü. eğer idrive yoksa dahi aracın menülerini kurcala derim . olabilir biryerlerde.

Benim araçta sinyal kolu üzerindeki tuştan ayarlanıyor, orada iki tane anahtar şeklinde gelen menü var ve birincisinin içinde olması lazım. Ama bu özellik için i-drive olmasına gerek yok.

i drive olsa nereden ayarlandığını biliyorum onun için dedim . koldan nasıl ayarlanıyor bilmiyorum ama idrive da gündüz yanan farlar kısmına tik attığın zaman hep açık kalıyor.

halojen farlarda: gunduz farı işaretlenirse kısa farları acık bırakır.
    xenon lardaki gibi corono halkaları degil yani.

• quote:

quote:

quote:

Dediğim bu;

BMW 3 SERİSİ E90

Tamam anladım güzel duruyormuş cidden orjinal mi bunlar fiyatları nekadar

• Bu fiyatlarla donanım açtırma, onu ekletme bunu açtırma vs.. konuşmak bile, bu fiyatları çeken borusan, mert oto vs... ödül vermek oluyor.
    Nedir allahaşkına araçta TV seyretmenin bedeli 1700 euro 4.ooo tl yuhh ya. Evimdeki Lcd bu fiyatda değilki 24 saat açık bir TV. Bunuda kınıyorum

Orijinalden alıntı: KUTTA44

Bu fiyatlarla donanım açtırma, onu ekletme bunu açtırma vs.. konuşmak bile, bu fiyatları çeken borusan, mert oto vs... ödül vermek oluyor.
    Nedir allahaşkına araçta TV seyretmenin bedeli 1700 euro 4.ooo tl yuhh ya. Evimdeki Lcd bu fiyatda değilki 24 saat açık bir TV. Bunuda kınıyorum

valla ya kutta 4000 tl ye 106ekran 3d led tv ler satılıyor.ben hiç düşünmüyorum tv işini

Bu fiyatlarla donanım açtırma, onu ekletme bunu açtırma vs.. konuşmak bile, bu fiyatları çeken borusan, mert oto vs... ödül vermek oluyor.

aynen katılıyorum ya nedir bu anlamadım ki
    m tamponlar 3000tl
    ön park sensörü 1700tl
    tv 4000tl
    bluetooth 1700tl

bu nedir ya
    ipad'in 64gb 3g'li yani en pahalı modeli 1800tl

şu carbon siyahı böbrekler beni de çok cezbediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 15 Mart 2012; 22:01:12 >

quote:

quote:

Borusan ya da Kosifler farketmez. yetkili bir serviste bluetooth dan başka birşey açtıramazsınız. E90 kasaya sonradan TV ya da connected drive vermiyor ETK.
    Bu arada original BMW onboard TV 1700 euro, oem TV 1700 TL. dogru ekipmanı isteyip talep ettiğinizden emin olun.

Eminim. TV yok dedim nasıl eklenilr dedim adam anlattı yok tuner yok fiber kablo döşencek bilmemne dedi. 1700 tl dedi ama belki eurodr senin dediğin gibi. nese çok aşırı gereksiz bişi. bluettoth yaptırcam ama inş. o uygunmuş. ilerde daha da uygunlşır kanımca.

sen kumanda dan katlanmayı ne kadar mal etmiştin ?

ücretsiz. ama versiyonum .45 e cıktı. bilsem yaptırmazdıım. bedava diye atladım.

Niye dezavantajı mı var ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğim bu;

BMW 3 SERİSİ E90

Tamam anladım güzel duruyormuş cidden orjinal mi bunlar fiyatları nekadar

Ben bir tane çıkma buldum. Adam orjinal diyor ama bakıcam kalitesine. 100 tl dedi. Tr de plasitkler satılıyor 100 tl civarı

• Bu F30 satışları gerçek olarak nasil gidiyorki acaba, almanya müdürü, borusan müdürüne kızgınmış diye biryerde birşeyler okudum.
    Yani borusan cephesinde F30 ile ilgili ve satış tatmini ile ilgili neler var acaba?
    Samimi tanıdığı olan varsa sorar öğreniriz. Benim tanıdık biraz yanlı çünkü:(

Bu F30 satışları gerçek olarak nasil gidiyorki acaba, almanya müdürü, borusan müdürüne kızgınmış diye biryerde birşeyler okudum.
    Yani borusan cephesinde F30 ile ilgili ve satış tatmini ile ilgili neler var acaba?
    Samimi tanıdığı olan varsa sorar öğreniriz. Benim tanıdık biraz yanlı çünkü:(

benim o da yok hiç tanıdık yok : ) dolu araç satışı fazla yoktur tahminim,52.000 55.000 euro arasında satışlar vardır genelde

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.