Şimdi Ara

BMW 3.28i almayı düşünüyoruz,yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Suanda 2.el cok dusuk km li,3.28i arayışı içerisindeyiz,performansından herhangı bı suphemız yok,merak ettıgımız konular,sehır ıcı yakıt tuketımı,suspansıyon ve konforu.3.28i sahibi veya deneyimi olan varsa değerlendirmelerinizi bekliyoruz.Bu arada suankı aracımız 2011 C180 AMG

• Hocam bütçe ne kadar?

Bu arada şu anki araçtan memnunsanız euro şu an yüksek iner mi bilmem ama bekleyebilirsiniz belki.

Bu arada değiştirme nedeni ne sıkıldınız mı? Model mi yükseltmek istiyorsunuz? Yakıt mı? Araçtan mı memnun değisliniz? Bunlar önemli.

Bu arada şunu da belirteyim BMW Mercedes kadar konforlu değildir ama ondan daha performanslıdır zaten bunu bilerek hem büyük motor seçiyorsunuz amaç performans sanırım
  • Çok şey yazılırda, çok yorgunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Çok şey yazılırda, çok yorgunum

Valla ayni..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam bütçe ne kadar?

Bu arada şu anki araçtan memnunsanız euro şu an yüksek iner mi bilmem ama bekleyebilirsiniz belki.

Bu arada değiştirme nedeni ne sıkıldınız mı? Model mi yükseltmek istiyorsunuz? Yakıt mı? Araçtan mı memnun değisliniz? Bunlar önemli.

Bu arada şunu da belirteyim BMW Mercedes kadar konforlu değildir ama ondan daha performanslıdır zaten bunu bilerek hem büyük motor seçiyorsunuz amaç performans sanırım

Degısıklık nedenı performans ıstegı,araçtan memnunuz fakat aynı mıktarda yakıp 3.28i binebiliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Çok şey yazılırda, çok yorgunum

Yarın mesajınızı beklıyoruz,araç arayışı ıcerısındeyız,güzel makıne ılanlarınıda paylasırsanız sevınırız

• http://oto-park.com/haberler/mertlik-bozuldu-bmw-328i/903

Yukarıda verdiğim linkte güzel bir incelemesi mevcut. Umarım aradığınız bilgilere ulaşırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şehir içi 10 lt. Uzun yolda adam gibi kullanırsan 6.5 bile görülüyor. Performansı söylemeye gerek yok. Muazzam bir performans var.
    2012 lerde ki direksiyon titreme problemine dikkat edin...
  • 15-20 tane ya var ya yok, kısaca yepyeni kasa olmasına rağmen 2. eli yok, benzinli olması, güzel verileri olmasına rağmen spor kasa olmaması (3.16i ile aynı 4 kapı kasa) vergisi ve hepsinden önemli baya pahalı olması ile ben olsam tercih etmezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

15-20 tane ya var ya yok, kısaca yepyeni kasa olmasına rağmen 2. eli yok, benzinli olması, güzel verileri olmasına rağmen spor kasa olmaması (3.16i ile aynı 4 kapı kasa) vergisi ve hepsinden önemli baya pahalı olması ile ben olsam tercih etmezdim

Araç pahalı değil bence. ikinci elde güzel 130 civarı fiyatlı araçlar var. Rakiplerinnin hiç birinde bu performans tüketim yok. zaten performans istemeyen 320d alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı

• Şahsen biraz daha ucuza 3.20d varken bu aracı tercih etmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w.antilles

Şehir içi 10 lt. Uzun yolda adam gibi kullanırsan 6.5 bile görülüyor. Performansı söylemeye gerek yok. Muazzam bir performans var.
    2012 lerde ki direksiyon titreme problemine dikkat edin...

Buna çok dikkat edicem teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Şahsen biraz daha ucuza 3.20d varken bu aracı tercih etmezdim.

Tercih meselesi,fikriniz için teşekkürler ama bu aracın yanında dizelin esamesi okunmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: bayram1993

quote:

Tercih meselesi,fikriniz için teşekkürler ama bu aracın yanında dizelin esamesi okunmaz

Bu aracın dizelden tek farkı yüksek gücü onun haricinde hiç bir artısı yok.

Unutmayınki şu an 10-15 bin tl fazla verip alacağınız bir 3.28i'yi bundan 3 sene sonra satmaya kalktığınızda 3.20'den 10bin tl gibi bir ucuz fiyata satmak için uğraşıcaksanız. 3.20d 184 hp ile bence Türkiye şartları için çok başarılı ve performanslı bir motor. 3 serisinden çok daha ağır olan 5.20d'de bile çok güzel işler çıkartıyor.

Mali durumunuzu bilmem ama benim gibi ortalamının üstünde bir varlığı olan insan için bile bence bu aradaki fark çok yüksek. Buna birde yüksek kasko, yakıt vs ekleyince bence 60 hp için değmez diye düşünüyorum.

Büyük ihtimalle bundan 10 sene evvel bende sizin gibi düşünürdüm hatta o zaman 3.0 v6 araca biniyordum ama insan 30 yaşını geçince daha mantıklı bakıyor olaya.

• sesi için bile 328i.zevk işi bu ticaret olayı değil. 328i alan arkadaşın yakıttı,2.el vs düşündüğünü sanmıyorum. şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

quote:

quote:

Unutmayınki şu an 10-15 bin tl fazla verip alacağınız bir 3.28i'yi bundan 3 sene sonra satmaya kalktığınızda 3.20'den 10bin tl gibi bir ucuz fiyata satmak için uğraşıcaksanız. 3.20d 184 hp ile bence Türkiye şartları için çok başarılı ve performanslı bir motor. 3 serisinden çok daha ağır olan 5.20d'de bile çok güzel işler çıkartıyor.

Mali durumunuzu bilmem ama benim gibi ortalamının üstünde bir varlığı olan insan için bile bence bu aradaki fark çok yüksek. Buna birde yüksek kasko, yakıt vs ekleyince bence 60 hp için değmez diye düşünüyorum.

Büyük ihtimalle bundan 10 sene evvel bende sizin gibi düşünürdüm hatta o zaman 3.0 v6 araca biniyordum ama insan 30 yaşını geçince daha mantıklı bakıyor olaya.

yani kısa vadeli kullanım için 3.20d uzun vade içinse 3.28i mi öneriyosunuz

• 3.20i ed ve 3.28i arasında en mantıksız seçenek bence 3.20d. Ha bunu araba kullanmayı keyif olarak gören biri olarak söylüyorum. Herkes almadan satmayı, 3-5 bin liralık yakıt farkını düşünmez.

Şu 3 model arasında devir saatlerine bakarak 0-200 denendiğinde ne demek istediğim anlaşılıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öpücem abey

hala oğlunda vardı .12lt yakıyor ,arka süspansüyon rezil ötesi,berbat bir araç ,ayrıca diskler ötüyor.

disk ötmesi nedir hani dıskler sıcakken suya gırme,balata,servis hala oğlunuz aklından hıc gecırdı mı bunları
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yani kısa vadeli kullanım için 3.20d uzun vade içinse 3.28i mi öneriyosunuz

Donald draper söylediklerinde haklı ama zaten şürada 50-60 sene daha yaşayacağiz, önemli olan neyden zevk aldığımız olmalı ben şahsen 320d sahibiyim araçtan son derece mamnunum yakıt performans olarak konfor eh işte orta seviyelerde ama benim için yeterli siz ne istersiniz bilemiyorum.Ancak 320d mi aldığımdan beri aklım 328i de nerdeye hergün düşünüyorum. 2.0d her ne kadar başarılı bir motor olsada bi dizel. Gerek ses gerek gaza bastığınızda verdiği his açısından 328i ile rekabet edemez bence.Ama tabi mantık olarak (türkiyede) 320d daha mantıklı.Sonuç olarak bence hangisinden zevk alacağınızı düşünüyorsanız onu alın.Sesi deviri rahatsız etmez diyorsanız 2.0d kesinlikle başarılı.İyi günler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.