Şimdi Ara

Bmw 3.16ti den sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenim geçen gün aradı arabayı satmak istediğini ve 40.000 tl ye kadar araba bakmamı istedi araç 3.16ti 2003 model 170.000 km'de 30.000 civarı ediyor. Yaşının genç olması sebebiyle Coupe tarzı arabalara bakıyor bizim aklımızda e46 Coupeler var siz ne söylersiniz sevgili forumdaşım
    İlgilenen olursa pm ile iletişim kurabiliriz
     Bmw 3.16ti den sonra

Bmw 3.16ti den sonra

Bmw 3.16ti den sonra

Bmw 3.16ti den sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu 316 ti niye boyle Cinliler sanki cakma bmw yapmis gibi duruyor

• Araba saglam bi coupe olacakmista arkasi ansizin bitivermis gibi.

• Bu kadar tutulmayan bir modelin fiyatları bu kadar yüksek olmasa alır garaja koyarım bir tane.
  • Genel olarak alabileceği 3 kapılı araçlar bunlar iken;
    318Ci
    Megane
    CLK
    Cerato
    TT
    Megane Cabrio
    Cooper
    Ben bunu alırdım CUPRA

• Arabanın ederi 27.000 tl kardeşim. Benimde vardı m paket değildi boştu sanroof ve kol dayama vardı prins lpg vardı 167bin kmde idi 20.500tl satmıştım. Bakımları düzenli 2 lokal boyalı idi. Eğer satmayı istiyorsa uygun bi fiyat yazmalı zaten piyasası olmayan bi araba. Donanımları otomatik klima fonksiyonel direksiyon cd çalar katlanır ayna kol dayama bluetooth otomatik far ve sunroof varsa 27-28 eder. Piyasaya baktım saçma sapan fiyatlar var 35-40-45 bin istemişler kimse o fiyatlara almaz bu arabayı bekler durur. Satmak istiyorsanız fiyatı belli. Gelelim keyifli kısma vergi dert değil ve bütçe yetiyorsa 325ci makyajlı model alınır keyifle binilir yok çok aşılmayacaksa 318ci yeterli olacaktır. Hayırlı alışverişler

• 318 olsa neyse de 316 o para etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Arabanın ederi 27.000 tl kardeşim. Benimde vardı m paket değildi boştu sanroof ve kol dayama vardı prins lpg vardı 167bin kmde idi 20.500tl satmıştım. Bakımları düzenli 2 lokal boyalı idi. Eğer satmayı istiyorsa uygun bi fiyat yazmalı zaten piyasası olmayan bi araba. Donanımları otomatik klima fonksiyonel direksiyon cd çalar katlanır ayna kol dayama bluetooth otomatik far ve sunroof varsa 27-28 eder. Piyasaya baktım saçma sapan fiyatlar var 35-40-45 bin istemişler kimse o fiyatlara almaz bu arabayı bekler durur. Satmak istiyorsanız fiyatı belli. Gelelim keyifli kısma vergi dert değil ve bütçe yetiyorsa 325ci makyajlı model alınır keyifle binilir yok çok aşılmayacaksa 318ci yeterli olacaktır. Hayırlı alışverişler

29.500 e bizzat ben vermedim

• Bu kadar tipsiz bir araba yapmayı nasıl becermişler be
  • garmae0671 G kullanıcısına yanıt
    Verin derim... Pişman olursunuz. Yada mal sizin. Umarım istediğiniz fiyata satarsınız. 318ci yada 325ci düşünün derim

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Verin derim... Pişman olursunuz. Yada mal sizin. Umarım istediğiniz fiyata satarsınız. 318ci yada 325ci düşünün derim

Keşke verseydik keşke ama vermedik arabadan memnunuz aslında ama e46 320ci felan düşünüyoruz şimdilik

• garmae0671 G kullanıcısına yanıt
    320ci 2.2 motorlar o yüzden 325ci bakın yada 318ci bakın onlar 2.0 143 hp 4 silindir. Ama 320ci ler 325cilerle aynı vergi diliminde 2171cc motor hacmi var 2.2 geçer m54 6 silindirdir 325 lerse 2.5 6 silindirdir. Aynı yakar en aşia 2001 model alın

• Arabanın arkasını eski kasa sedan polo lara benzettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski polo değilde şu uzay kasa denilen kasa vectrayla aynı dönemde piyasada olan astralara çok benziyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.