Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.562
Cevap
161
Favori
290.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş
    U11 kasa X1 için olan uyar muhtemelen
    Ama sizdeki soru işaretleri bende de var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akasha_Ether kullanıcısına yanıt
    fitcamx'in sitesinde 2 ayrı ürün var bu 2 model için:

aynı ürünü mü gönderiyorlar acaba bu 2 link için de?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Hangi markada olursa olsun, dışarıda yetkili servis onayı olmadan yaptırılan her türlü eklenti vb. oluşabilecek başka arızaların sebebi olarak gösterilebilir. Malesef bu böyle. Bu sebeple tüv onayı gibi unsurların ispatı gerekir. İşlem yapan harici servis de bununla ilgili bir garantiyi sözlü olarak verir, "bişey olmaz abi bir sürü araca yaptık hiç sorun olmadı" der geçer. Bir elektrik arızasının sebebi takılan cihaz olmasa bile servis dışarıdan şu müdahale yapılmış diyebilir. Riski göze almak gerekiyor malesef..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Farklılık olabilir, bizim araçlar tek kameralı olan model ona göre uygun seçim koymuşlar.
    X1de bu seçenek yok.

• Tubi2 kullanıcısına yanıt
    bu çok büyük bir risk. zaten tahrik arızası gibi bir risk var başımızda. dışarıdan böyle bir kamera taktırsak ve bu cihaz sebep olmasa bile tahrik arızası ortaya çıktığında garanti dışına çıkartıp tamir etmezlerse çok büyük bir masrafla karşı karşıya kalırız. şahsen ben bu riski göze almam. borusan'ın kendi garanti verdiği bir alternatif ürün varsa biraz daha fazla verip borusan'a garantiyi bozmayacak şekilde taktırabilirsek daha iyi olur. belki de BMW, FitCamX ile anlaşma yapmıştır. Dışarıdan 10.500'e alabileceğimiz aynı kamerayı 25.000 liraya montaj dahil satıyorum, garantiyi de koruyorum diyebilir.

• BMW nin kendisinin yedek parça olarak sunduğu bir kamera ürünü var ki yetkili servis montajını da yapar. 2 sene önce ilgilenmiştim ama yaptırmadım. Stokta olmayabilir; BMW yedek parça departmanı sipariş üzerine getirir. Umarım hala satışı vardır.

https://shop.bmw.co.uk/7618/genuine-advanced-car-eye-3-0-pro-dash-cam-complete-set-66-21-5-a44-493/

Aracın hiçbir sistemine bağlı değil.
    Powerbank bataryadan besleniyor.
    Tamamen bağımsız.
    Dikiz aynasından yana, cam yanındaki sütundan hoop aşağıya, torpidonun içinden vitesin olduğu konsola serviste
    Usb kablo döşettim.
    Powerbank konsolun altındaki kuytu bölgede duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 5 Haziran 2025; 14:50:31 >
  • Tubi2 kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Çakmaklıktan yapılan kamera montajlarında sorun çıkarmaz ancak bu direkt araca müdahale oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam powerbank kaçlık ve ne kadar süre idare ediyor. Kuytuda olması önemli ama sıcakta şişme ihtimali de korkutuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evet bu şekilde harici birşey takmak daha güvenli olabilir. şimdi USB-C'den güç alan kameralar da var. belki bu şekilde araca müdahale etmeden kamera sorunu çözülmüş olur. gerçi dışarıdan kablo dolaşır belki ama arabanın garantisinde sıkıntı çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 5 Haziran 2025; 15:24:40 >
  • sk67a S kullanıcısına yanıt
    bu ürün mevcut sistemle daha entegre hale getirilebilirdi. Örneğin bu sistem için ayrı bir ufak ekran koymuşlar. o ekran üzerinden düğmelere basıyorsun vs. Halbuki orta konsoldaki sisteme entegre etselerdi ve oradan kumanda etseydik daha iyi olurdu. Dikiz aynasının yanında ayrı bir kutucuk daha yer alıyor ve ilave ekran yüzünden görüşü de kısıtlıyor olabilir. Bir de ilave bir uygulama ile kullanman gerekiyor. my BMW uygulamasına entegre edilmesi lazımdı bence. Sanki başka bir firmanın ürününü almışlar, üstüne BMW etiketi yapıştırıp satmaya başlamışlar gibi duruyor.

Aslında FitCamX'in sistemi daha basit ve iyi gibi ama garanti sorunları var. Yağmur sensörünün kutusunu değiştiriyorsun. Bu çözümü BMW garanti kapsamında sunuyor olsaydı ve orta konsoldaki ekrana ve my BMW uygulamasına entegre yapsaydı çok daha iyi olurdu.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.