Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bcn9301 , Avivator79 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.678
Cevap
130
Favori
128.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
94. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bu cihazı kullanıyorum
    benim kullanım tarzıma uyuyor memnunum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• certac C kullanıcısına yanıt
    Kaporası alınan ancak faturası kesilmeyen araçlarda sizce sorun olur mu hocam teslim ile ilgili? Araçlar gümrüğü geçti mi onu da bilmiyorum.. Euro yine 42.50 geçti 43 test ediyor.

• İki haftaya yeni araçlar gelecek bayilere darlayın araya adam sokun sıkıştırın bayileri euro 44 iken 2150 ye bu araç bedavaa 2milyona yakında polo verecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Araç gelmeyecek demişti arka sayfalarda birkaç kişi, siz gelecek diyorsunuz. Duyum mu aldınız yoksa tahmin mi?

• Euro 44 e kadar sorun yok demisti ST 44 u gecerse sorun olabilir

• Aracımı nihayet teslim aldım bugün Özgörkey'den. Kauçuk paspas sorduğumda yok hiç vermiyoruz dedi satış temsilcisi. Borusan'dan ve Kosifler'den alanlara vermişler dedim burada okuduğum bazı mesajlardan dolayı, şaşırdı zaten araca uyumlu olmayabilir dedi, belki orjinal paspas değilde yan sanayi birşeydir belkide müşteri kendisi satın almıştır dedi... Paspas alamadım ama şemsiye hediye edildi paspasyerine.

Elektrik şarjı full, benzin deposu %40-45 doluluktaydı.

• Vanity Fair kullanıcısına yanıt

Paspaslar 2.20 için üretilmiş büyük ihtimalle, arkalar %100 uyumlu değil ama paspaslar orijinal ve kaliteli. Ben almanyadan gelmesini bekledim mesela. Teslimat aşamasında söylediler, öncesinde beklentim yoktu. Borusan cebinden karşılamaz, fabrikadan gelmiştir bence

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Alayım satayım para kazanayım hevesi ile alan zaten kaybeder artık bu 2.30 da olsa x1 de olsa aynı.Ama bizim artımız alırken kazanmak oldu. En kötü ucuza aldık satarken de ucuza satarız hiç önemli değil. Kasımdan beri istediğim aracımı 12-13 gündür keyifle kullanıyorum. Özellikle direksiyonda iyiki almışım dedirtiyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araçta Bmw'lerin sensatec derilerine has benim pek sevmediğim bir koku var :) Taa 2016'da 418i'deki kokunun aynısı. Amazon'dan şunu sipariş ettim:

amazon
    Febreze Yeni Araba Kokusu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B092M6DDFC

Bugünkü sürüşümde benzinli motorun devir göstgesini kadranda bulamadım, biraz menülere de baktım ama göremedim... Devir göstergesini tam olarak hangi menüden açıyoruz?

• Dün bayiden aradılar, araç falan yok umudu kesin, olsada bu paraya artık olmaz dedi, galeriden alın diye de tavsiye verdi, alanlara hayırlı olsun.

• allforone kullanıcısına yanıt

Kauçuk paspas veriliyor aracı alınca. Bagaj havuzu bakmalı.

• satan galerinin elinde 3 adet 230e var. son kullanıcıya yok denilen araçlar bunlar işte.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-25-m-bmw-230e-x-drive-active-touruer-plus326-bg-plus4x4-plusluxury-line-1239418373/detay

bu galeride de 4 tane var

https://secure.sahibinden.com/cs/checkLoading?returnUrl=https%3A%2F%2Fistanbulautogoztepe.sahibinden.com%2Fotomobil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkivanc -- 11 Nisan 2025; 9:7:50 >

• Bugün ek para yatırdım (toplam ödeme 1140) oldu. Araç gümrükten çekilecek, kalanını da haftaya yatıracağım. Aslında hepsini istediler de biraz kastım açıkçası. Bakalım, bir şemsiye verirler, paspas yok İzmirde, seramik+cam filmi için de merdiven altı mekandan 15 bin fiyat aldım, referanslı bir yerden 35 istediler, aracı ile onu 25 e indirmeye çalışıyorum... Özgörkey den fiyat istedim ama satıcım ya unuttu ya da ilgilenmediler... ki zaten bu sebeple de onlara yaptırma motivasyonum kalmadı.

• Gümrüğe girmiş fakat TSE onayı bekleniyor aşaması kaç günde çözümlenir bilgisi olan var mı?

• descartes46 kullanıcısına yanıt

Benim araçta da TSE onayı Çarşamba alındı, bugün fatura kesilebilir diyorlardı. Haftaya teslim alırız diye düşünüyorum.

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt

Aracınız hangi gün gümrüğe gelmişti?

• Aracın nerede olduğunu nasıl öğreniyorsunuz?

Benim fiyat daha yüksek olduğu için (2190k) kaput ppf kaplama hediye dedi, sizce kaplama yaptırmalı mıyım?

İleride bir zararı olur mu ppf kaplamanın?

• certac C kullanıcısına yanıt

Kimi veya hangi mesajda geçen şeyi kastediyorsunuz bilemedim ama örneğin ben şu an ulaşamıyorum, kötülenen bir şey göremedim?

• mkivanc M kullanıcısına yanıt

Allah bunları ıslah etsin.

• akkanatçı A kullanıcısına yanıt

İnkanınız varsa yaptırmayabilirsiniz derdim ancak sizden parası alındığı için bence kalitesini sorgulayıp yaptırın, zira ufak sürtmelerde darbelerde boyayı tamemen koruyor, ama lükx bir çözüm. Eskiden expertiz yapılamıyordu şimdi yapılabiliyor diye öğrendim sektörde tecrübeli birisinden.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.