< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (22. sayfa)
2 Mobil
-
-
Hayırlısı olsun. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam bende sizin gibiyim yeni teslayi bekliyorum. Ama bu araçta çok hızlı popüler oldu ve bitti. Galericiler aldı çoğunlukla onlarda 200-300 bin fazlasına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --KOSOVALI3806-- -- 27 Mart 2025; 1:0:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir de benim bu araçta merak ettiğim şey şu sadece benzinle kullanıp ara hizlanmada veya kalkışta elektrikle kalkmasını sağlayabiliyor muyuz . Yani bu şekilde örneğim 100 km lik bir yolda ne kadar elektrik ne kadar benzini kullanıyor. Uzun yol ve şehir içi durum nasıl oluyor acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ayni durum bende de var bodrum katta garajda elektrik saatleri var oradan alırız dediler iki tane elektrikçi ile görüştüm. Herhangi bir sorun olmaz dediler ve hep yapıyoruz diye de eklediler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Oneplus 9 Pro - 2017 Suzuki V-Strom - 2014 Opel Astra 1,6 CDTI 136 Hp Beyaz -
Bu anlık çekilebilecek güç mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Oneplus 9 Pro - 2017 Suzuki V-Strom - 2014 Opel Astra 1,6 CDTI 136 Hp Beyaz -
Teknik detayını bilmiyorum ama muhtemelen öyledir. Aynı anda evde diğer cihazlarında kullanıldığını (kombi gibi) hesaplamak gerekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ . -
Arkadaşlar bugün 5-6 bayi aradım İstanbul ve İzmir var diyen bir yer çıkmadı, stok aldığınız bir yer oldu mu? Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben aracı özgörkeyden alacağım. Şarj kablosu bayilerde satılmıyor mu bilginiz var mı?
_____________________________ e-posta: fenerbahceli@superonline.com -
Önceki ay forumda bir arkadaş şu bayide 3 renk var dedi, yazmasının üzerinden 5 dakika geçmeden aradım bahse konu bayiyi, elimizde araç hiç yok dedi :)
Arada birisi olmazsa (tanıdık, eski/düzenli müşteri vs.) telefondan araç bulmanız çok zor, araç olsa da yok diyorlar.
Bulunduğunuz şehirde bayi varsa gidip yüz yüze görüşmek en güzeli, bu şekilde sıra gelip araç alan arkadaşlar var.
_____________________________ -
Satılır ama piyasadaki benzer kalite kabloya göre 2-3 kat ödeme yaparsınız
Şimdi bayiyi aradım 600 euro dediler
Araçlar gelmeye başladığında galeriler hemen alıp ilanlarda 250-300 kar ile satmaya başladılar. Hatta tanıdık birinin 75k komisyon verip aldığını öğrendim. Bende BMW'ye bununla ilgili hoşnutsuzluğumu belirten bir mail yolladım. Ertesi gün arandım ilgileneceklerini söylediler. Sonraki gün ise aracınız hazır dilerseniz size ayıralım dediler bende hemen alıyorum deyip kaporasını gönderdim.
200 euroya mennekes ac almak daha mantıklı
AC Kablo aldıktan sonra diğer ucu nasıl ev elektriğine uyumlu hale getiriyorsunuz? Teslada mavi adaptör kullananlar vardı. Wallbox olmadan nasıl bu kablo ile evde şarj ediliyor?
_____________________________ -
Opel ev tipi ve ac için ayrı ayrı kablo veriyor. Bunda da farklı olur mecburen, dönüştürücü görmedim
EVwallbox 22KW V2 5 Yıl Garanti Mobil Taşınabilir Elektrikli Araç Şarj Cihazı 6-32A 230/400V(TAŞIMA ÇANTASI ve 220V DÖNÜŞTÜRÜCÜ PRİZ HEDİYE)quote:
Orijinalden alıntı: ishilraAC Kablo aldıktan sonra diğer ucu nasıl ev elektriğine uyumlu hale getiriyorsunuz? Teslada mavi adaptör kullananlar vardı. Wallbox olmadan nasıl bu kablo ile evde şarj ediliyor?
https://app.hb.biz/TrJKp6OfPI3T
Ben bundan aldim tasinabilir wall box ev tipi cevirici de cikiyor icinden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Hem bu vatanın ekmeğini yiyip hem de ihanet edenler, birgün o ekmeği yedikleri yerden kurşunu da yerler.
-
Kapı içlerindeki gözlere kaplama düşünen var mı?
Dönüştürücü olayı iyiymiş ama maliyet çok artıyor haliyle
Bu fiyat gercekci degil suanda ben 12 bine aldim bu cihazi. İndirime girer illakiquote:
Orijinalden alıntı: masterapDönüştürücü olayı iyiymiş ama maliyet çok artıyor haliyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Hem bu vatanın ekmeğini yiyip hem de ihanet edenler, birgün o ekmeği yedikleri yerden kurşunu da yerler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı