|
-
-
Sizin için hayırlısı olsun hocam, konu içinde özleyeceğiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok teşekkür ederim,
Konu içinde tecrübelerimi araç satılırsa da paylaşmaya devam ederim 🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
merhaba, pm den mesaj atamadığımdan buradan yazıyorum.
içi moka ise aracın, ben 2.750 ye gelip alabilirim.
Numara paylaşabilirseniz, uygunsa görüşebiliriz.
_____________________________ -
Araç içinde ve my BMW uygulamasında gösterilen elektrik tüketim istatistikleri doğru mu pek emin olamadım.
Son zamanlarda güzergaha bağlı olarak tam şarj ile ortalama 65 km yol gidiyorum genelde. Yani 16 kWh enerji ile 65 km yol, bu da 24.6 kWh/100 km yapar. Ama araçtan aldığım istatistiklerde ortalama tüketim 18 kWh/100 km civarında gösteriyor. Arada ciddi fark var. Pazarlama amacıyla kasıtlı olarak düşük mü gösteriyorlar yoksa bir yazılım hatası sebebiyle tüketimi yanlış mı hesaplıyor acaba?
Not: benzinli motoru fazla kullanmıyorum. Tüketimin büyük çoğunluğu eDrive'dan geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam daha önce bahsettiğim konu buydu aslında, araç net bataryanın dibini sıyırmıyor. Yaklaşık 13.5kwh tüketim ile 100km gidilebiliyor, geri kalan kısım şarj bittiğinde benzine geçişte motorun ısınma sürecinde kullanılıyor.
Bu durumda 18kwh tüketimi olan bir araç 75km edrive gidebilmeli. Benzin tüketiminin tamamen sıfır olduğuna emin misiniz ? Ön iklimlendirme yapıyor musunuz ?
özel mesajlara teknik sıkıntı nedenle cevap veremiyorum.
yeşil renk bakıyorum, bence yeşil renk +50/100 bin.
gri de güzel ama bence yeşil.
_____________________________ -
Selamlar, kapalı garajda sakladığım nokta hatasız 6519 km olan Skyscraper içi mokka aracım var. Başka aracım olduğundan aktif kullanmıyorum.
8 nisan 2025 çıkışlı, 11 kw şarj olan. Yüzde 90 evde şarj aleti ile düşük kw ile şarj ettim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ . -
Ben de sevindim açıkçası:) Hayırlısı olsun..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet su anda 230e icin piyasa pek iyi degil..
Ben 2.680 tl ye kadar dustum ancak henuz ciddi bir alici cikmadi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ hayat seni güldürmüyorsa, espriyi anlamadın demektir.. -
Sanırım genel kitle plug-in hybridlerden çekiniyor veya uzak duruyorlar. Aracın tipide çok çekici olmadığından biraz piyasası yavaş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Gitsinler vw peugeot fln alsınlar :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Phev kullanmadan phev kötüleyen bir kitle var ve maalesef fikirler konusunda etkililer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok doğru bir tespit, cupra phev de benzin alalı 1200km olmuş ... Yarım depo benzin var hala...
Uygun senaryoda phev çok kullanışlı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bence ikinci el piyasasının kötü olma sebeplerinden bir tanesi de 2.1 milyona alan galerilerin bir anda ellerindeki araçları satmak için ilan vermeleri. Bir anda çok sayıda ilan girilince arz talep dengesi bozuldu. O fiyattan alanların tamamı son kullanıcı olsaydı bence ikinci el değeri bu kadar hızlı düşmezdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1 ay oldu aracımı alalı. Daha önce dediğim gibi fiyatlar sürekli düşüyor. Bu fiyata bu araçları satmamak gerek. 2.670 e uygun aldım diye düşünürken, muhtemeldir 2.550 civarı bu araç bulunabilir.
Çok düşük satış vermemek gerekli bana kalırsa. Ama tabi zorunluluklar.
Arkadaşım pejo 5008 hibrit aldı. Plug in değil 3 milyon verdi. Biraz kullandım, o kadar sesli ve hantal bi araç ki. İnanamadım. İçerisi; her yerde birşey var, baş ağrısı yaptı bende. Aracımın değerini bir kez daha anladım.
Bizim araçlar rahat 3 milyon bandında değerlenmeli diye düşünüyorum.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt