Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: LUCI0 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.009
Cevap
140
Favori
164.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bmw sitesinde fiyatlar güncelleniyor diyor ama online rezerve edin kısmında fiyat görünüyor hayırlı olsun

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ
  • izosucu İ kullanıcısına yanıt

Tahmin ettiğim fiyat :) euro zammını da döşemişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vay arkadaş, piyasa nereye gidiyor. Sarı sitedeki ilanlar da fiyatı arttırmış ve ilan sayısı azalmış gibi.

• herhalde son donemde tek kar ettiren model oldu mini countryman e ile birlikte. alamayanlar umarim gelip kotulemez yine araci :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ben online araçlara bakmak istedim ama görünmüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bcn9301 B kullanıcısına yanıt

Countrymanin fiyatı yine düşecek, 2. elleri 2 milyon altına çekilir büyük ihtimalle

• dogrudur, beni zaten e cok ilgilendirmiyor. aldigim malin en azindan deger kaybetmemesi sevindirdi.

4 milyona bunu alan çıkarsa özel kutlama yapsınlar :)

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Burası türkiye hocam, 1 ay önce de 3 milyon için aynısı yazılıyordu :)

• 3.3'den getirdikleri araclarin hepsini sattilar. sene sonuna kadar 50 tane getireceklerdi 30% otv'den ciktiktan sonra. ama arkadasin dedigi gibi, 4'ten de satarlar. bu tabii ki benim ikinci elde 3.5-4'e satabilecegim anlamina gelmez.

• %75 ÖTV'li yeni fiyatlar:

Luxury Line

3.689.700

M Sport

3.943.600

• masterap M kullanıcısına yanıt

Yok hocam. Countryman E %55 ÖTV'den devam ediyor. 3,177,000 olmuş yeni fiyatı.

• Glastron kullanıcısına yanıt

Çok güzel satış rakamı elde etmişti, tekrar fırsat gelmişti ama yazık etmişler

• BMW navigasyon çok fazla yanlış yola sokuyor. Sanırım harita çok eski verilere dayanıyor. Haritayı güncellemek mümkün mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Haritanın en güncel hali bu zaten maalesef
    Problem kullandıkları mapbox harita servisinden kaynaklanıyor.

• Akasha_Ether kullanıcısına yanıt
    Koskoca BMW daha iyi bir harita sağlayıcı bulamamış mı? Bir sefer ters yön yola soktu. Birkaç kere de yanlış yere götürdü. Hiç güven vermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Aslında çok önemli bir konu
    Harita servis sağlayıcı harita verisini ya kendisi oluşturacak yada 3. parti bir şirketten alacak
    Mesela google kendisi oluştururken apple başarsofttan satın alır.

Mapboxın durumunu hiç bilmiyorum ama yanlış yürüdüğü çok açık.

İşe yarar mı bilmem ama elimizden gelen Bmw globale şikayet etmekten başka pek bir şey yok.

Ben apple haritasını kullanıyorum gösterge ekranında yakından multimedia ekranında uzaktan görünüyor, güzel olmuş.

• Bugün bizim araçların M sport paketleriyle gelen 18 inch jantların , X1 modeli için alınmış kışlık lastik setini edindim. Lastikler göründüğü kadarıyla oldukça iyi durumda satan kişi de birkaç yüz km kullanılıp araçtan çıkarıldığını belirtti... ancak ebatları X1 modeline uygun olan 225/55/18.. lastikleri satıp yerine aracın orjinal ebatlarına göre bir lastik alabilirim hali hazırda aracın üzerindekileri de belki kışlık takım haline getirebilirim. Yarın bir lastikçi arkadaş ile görüşüp netleştirmeye çalışacağım. En azından şuan kullandığım mevcut lastiklerin yetersizliğini de böyle çözmeye çalışacağım. Bu konularda tecrübeli olanların tavsiyelerini almaktan mutlu olurum. BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubi2 -- 30 Temmuz 2025; 7:15:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tubi2 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Ne kadara aldınız söylemeniz mümkün mü?

• Merhabalar ,

Nacizane toplam profil yüksekliği olarak + ya da - %3 içinde kalmanızı öneririm .

Sanırım lastiğiniz : 205/60/17 = (205 x 0,6 x 2) + (17x25,4) = 677,8 mm

677,8 + %3 = 698,1 mm

677,8 - %3 = 657,5 mm

Aldığınız lastik : 225/55/18 = ( 225x0.55x2) + (18x25,4) = 704,7 mm (yaklaşık + %4)

Zaten BMW kapı plakasında da uygun olan konfigrasyonlar belirtilmiş ve yaklaşık bu aralıktadır.

En azından ilave donanımlar olmadan (Adaptif süspansiyon (elektronik valfli gerçek zamanlı)) bu tür sınırlarda dolaşmak bence riskli. Kaldı ki BMW yetkili servisler de zaten olası arızaları bu tip donanım değişikliklerine bağlamak isterler   koz vermemek lazım .

Ben M Sport kullanıyorum ve lastiklerim 225/50/18 olmasına rağmen lastiklere sizin gibi çok güvenmediğimden hızlı, agrasif ve virajlı yol sürüşlerimde Sport ya da Sport + ile yol tuttuşu artırmaya çalışıyorum gerçekten fark ediyor.

Dolayısı ile bence her ne kadar kısıtlı olsa da belirtilen konfigrasyonlarda performanslı bir lastik peşine düşmek daha doğru olur.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.