Şimdi Ara

BMW 2013 520İ M PAKET DÖŞEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğiniz gibi borusan m paketli 520 araçları standart olarak alcantra kumaş kombinasyonlu döşeme ile getiriyor.
    geçen sene sıfır aldığım aracımın bu döşemelerini bir türlü sevemedim. her araca bindiğimde keşke deri döşeme olsaydı diye hayıflanıyorum. neredeyse bir sene olacak aracımı sevdiğim halde sırf döşeme yüzünden satmayı bile düşünüyorum.

öte yandan deri döşeme yaptırmak fikri de aklımı kurcalıyor. acaba kol dayama yeri , kapı içleri ve spor koltukların detayları orjinal gibi olur mu? orjinal gibi durmazsa ve işçilik kusurları olursa kendi kendimi yer bitiririm. aracın orjinalliğini bozdum ve koltukları mahvettim diye bu sefer daha çok dövünürüm.

bu konuda özellikle deri döşeme yaptıran arkadaşlardan tavsiye ve yorum bekliyorum.

• Binin gitsin bence hiç dokunmayın orjinaline, kumaş derken bildiğimiz kumaşmı? Bindiğim f10 da çakma deri vardı gerçek değildi 2010 modeldi yıpranmalar vardı sürücü koltuğunun yan desteğinde kapı kol dayamasında felan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 19 Eylül 2014; 11:44:08 >
  • Alcantra-Kumaş karışımı kullanımı en rahat döşeme türüdür. Bence orjinalliğini bozmaya değmez
  • deri kışın üşütür yazın sırılsıklam yapar. kullanıldıkça derinin çatlak izlerinin oluşması ve kırışmasıda cabası. alcantra döşeme çok çok iyi bana göre
  • Deri terletir.kumaş en iyisi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut hali daha iyi bence.
  • Arabam yarı kumaş yarı deri döşeme. Deri yerlere gelen bacaklarımın arkası sırılsıklam... Hep sövüyorum deriye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deri döşemeyi kimse önermemiş, cevaplar için teşekkürler, bu haliyle devam o halde şimdilik.
  • Bu araç orjinalde kumaş koltukluydu..ve nappa deriye geçildi..Yaptırılan yer forumda da üyeliği bulunan ART-CAR..Araç çok yakın bir arkadaşıma ait..Bende içinde baya seyahat ederim ve terleme gibi bir durumla karşılaşmadım şu ana kadar..Deri koltuk yapılırken orjinal koltuk ısıtma sistemide yapıldı araca..İşçilik olarak ART-CAR gerçekten çok iyi..Direk onlarla görüşürseniz Cem bey yardımcı olacaktır size..Mutlaka F10 Yapmışlardır daha önce..

Aracın orjinal hali

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.