Şimdi Ara

BMW 2002 Test Sürüşü / nostalji serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşım Tolga ile uzun bir çekim süreci sonrasında sonunda videoyu bitirdik

Sıkı takipciler epey zamandır 2002 videosunu bekliyordu , umarım hoşunuza gider ?

Siz eski klassik araçları seviyor musunuz , 2002 hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

Teşekkür ederim

• Eski klasik araçları sevmiyorum,2002 hakkında düşüncem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara mavisini görmüştüm , tam koleksiyonluk

• Çok güzel bir test olmuş teşekkürler, v8 m60 motorlu e30 a bitmiştim istanbul da sahibinin ilk aracı da bir 2002 imiş çok güzel olduğundan bahsediyordu sayenizde yakından incelemiş olduk sağolun.

• Teşekkür ederim :))
  • İlk 2002 yazısını görünce aracı 2002 model sandım. Fotosuna baktım daha eski duruyor. Model ismiymiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twin Turbo

Bi ara mavisini görmüştüm , tam koleksiyonluk

2002 serisi gerçekten çok güzel :) ne yazıki sokaklarda çok göremiyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski klasik araçlara gerçekten bayılıyorum.Bence çok havalı duruyorlar.Güzel bir video olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Eski klasik araçlara gerçekten bayılıyorum.Bence çok havalı duruyorlar.Güzel bir video olmuş.

çok Teşekkür ederim :)
  • 2002 bayılıyorum ama arkadaş araçla çok oynamış, klasik araçların orjinal kalmasından yanayım.

• makina çok tatlı değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

2002 bayılıyorum ama arkadaş araçla çok oynamış, klasik araçların orjinal kalmasından yanayım.

Teşekkür ederim , bende öyle düşünüyordum ama canlı görünce aracı gerçekten böyle de farklı duruyor :)
  • Teşekkürler :)

• özelden bana sol stop niye kırık olup , niye tamir etmedimizi sordu birkaç takipci. Giriş çekiminde sol stop duruyor o çekini 8-9 ay önce yapmıştık , dış çekimi ise birkaç ay önce durdu yerde arabaya birisi çarpmış stop kırılmıştı , siparişi de almanyadan geldiği icin çekim günüe kadar yetişmemişti :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.