Şimdi Ara

Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.023
Cevap
55
Favori
159.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cümleten Selamlar yakın zamand 2.18i active tourer araç aldım 2015 sportline, sormak istediğim araçta ön park sensör tuşu var ışığı yanmıyor vede ön tamponda herhangi bir sensör bulunmuyor.Tampon mu değişmiştir sadece boyalı olarak biliyorum veya nedir sorun.Ayrıca park sensör beyni yeri nerededir teşekkür ederim şimdiden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitemre -- 19 Eylül 2022; 18:38:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spitemre S kullanıcısına yanıt

    Önpark sensörü tuşu olduğuna emin misiniz? Opsiyon alınmadıysa bu modellerde ön park sensörü standart olarak gelmiyor diye biliyorum. Hatta opsiyon olarak o yıl ekleniyor muydu ondan bile şüpheliyim.

  • Kusura bakmayın geç gördüm yazdığınızı evet ön park sensörü tuşu var ama işlevsel değil ışığı vs yanmıyor bu model bır kac aracta gördüm var sarı site ilanlarında geneli grandtourer


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • technoburak T kullanıcısına yanıt

    Aracım 2015 model 2.16 d luxury ve aracımda ön park sensörü ve (otomatik park fonksiyonu) nedeniyle yan park sensörleri bile mevcut




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecurly -- 15 Ekim 2022; 13:59:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thecurly T kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam var bırcok aracta bende de tuşu var ama ön park sensörleri yok bimmerwork ten kontrol ettiğim kadar alınmamış bu opsiyon sadece tuş var

    Size bir sey sormak istiyorum aktif yazdığınız için bizim araçlarda yan ayna ısıtma nasıl oluyor otomatikmi??


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spitemre S kullanıcısına yanıt

    arka cam ısıtmayı açınca yan aynalardaki ısıtmada açılıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu biraz sıcak tutalım
    Bizim minik fareyi pek sever oldum fakat masrafı bitmiyor

    4 kışlık lastik aldım bridgestone lm005 rft 12 bin tl, lanet ebat o kadar ara ki lastik bulmak hem çok zor, hem de pahalı çıkıyor.
    Rot ayarı yapıldı durum felaketti 280₺, fren hidroliği değişti 600₺

    Kışa girmeden selamın aleyküm 13 binlik olduk
    Bu ay birde muayne var …


    Rot bozukluğundan eski kışlıkları içten yemiş arada baktırmak lazım

     Bmw 2 serisi Active Tourer (F45)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxoca -- 4 Kasım 2022; 18:26:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Direksiyonu çevirirken tıkırtı sesi ve böyle bir şeylere takılıyormuş hissi vermesi ne kaynaklı olabilir? Başına gelen var mı ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostlar bu sunroof rüzgar sesi korkunç , kış geldi perdeyi açtım iyice gıcık ediyor, düşük süratte bile ses var .
    Önerisi olan var mı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • guvenxoca kullanıcısına yanıt

    Selamlar. 2.5 sene kadar 2at kullanmıştım. Sunroof sesi rahatsız etmezdi beni. Fitillerinde hasar/yipranma yada camin oturdugu yerde dengesizlik falan mi var acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Valla yıpranma yok ama tam oturmuyor gibi ses geliyor , fitillerimi değiştirsem bilemedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • guvenxoca kullanıcısına yanıt

    Aynı ses eşimin arabada başlamıştı geçen ay. Azıcık bir sesten bahsetmiyorum. Cam sanki açık gibi bir rüzgar sesi geliyordu. Tavanı elimle yukarı doğru bastırınca da kesiliyordu. Ben de fitillerin değişim zamanı geldiğini düşünmüştüm fakat tavanı açıp yakından bakınca fitillerin birbirini karşıladığı yüzeylerin toz katmanıyla kaplı olduğunu gördüm. Bir paket ıslak mendil harcayarak sunroofu çevreleyen tüm fitilleri iyice bastırarak temizledim. Üzerine bir de şu linkte gördüğüm sunroof resetleme işlemi yaptım. Şaşırtıcı şekilde, ses tümüyle kesildi.


    Ben fitil değişim masrafına razıyken işe yaramasına çok sevindim. Denemeye değer.



     Bmw 2 serisi Active Tourer (F45)Mark's reviews and tutorialsyoutube
    BMW Panoramic MOONroof reset.I show you the procedure to fix many sunroof issues by resetting the sunroof. Fixes include bouncing, not closing, and not ending up flat. A viewer told me I needed to add a link so people could buy me a Beer or Coffee when they are so helped, especially financially by my videos, so here it is Thanks 😃: https://www.paypal.me/marksreviewstutorial Stanley Basic Tool Kit 210 piece https://amzn.to/2QAukUf To buy a basic tool kit look here: https://amzn.to/2JKQe3s Torx set (BMW, Euro special tools): https://amzn.to/2YtjdNh Torx Sockets: https://amzn.to/2LLLz3Q Torx Sockets (F): https://amzn.to/2HlWblO HEX / Allen Key Set: https://amzn.to/2Q5RuPC Great Multi Tip Screwdriver set: https://amzn.to/2Yx9u8t BMW Filters and Accessories: https://amzn.to/2W3J8h4 The BMW Store Genuine items: https://amzn.to/2UGZv4o Thanks for watching this Mark's reviews and Tutorials video. Mark is not a trained mechanic. Just a car guy that loves to drive and work on cars. What I do here may not work on your car and I am not intending to give professional advice for you to work on your car. But if you do know a bit about cars then hopefully watching these videos will help you to sort out what is going on with your car. Mark is not liable or responsible for any damage you do or things that happen to your car or yourself. Cars are complex and dangerous things and not only can you be hurt working on them but you can also do serious and expensive damage to your car. Cars should be worked on by qualified people, don't over reach. Talk to a qualified mechanic if you are in any doubt.
    https://www.youtube.com/watch?v=rGJdl9MutN0




  • Cihangir G C kullanıcısına yanıt

    Selamlar, geçen özel serviste bakım yaptırırken krank kasnağının pasının V kayışına zarar verdiğini ve bunun kopmasına neden olacağını söylediler. Bu motorlarda krank kasnağının paslanmasının kronik sorunmuş ve kasnak ile kayışın değiştirilmesi gerekiyormuş. Aracım 90000km civarında, kasnak paslanmış ve kayış ile etrafa pas bulaşmış, yıpranma var mı bilmiyorum. Böyle sorun yaşayan oldu mu hiç merak ettim.

  • SanalNot kullanıcısına yanıt

    Selamlar. Yakin zamanda değiştirdiğimiz ,dizel motor x1 arabamızda benzer durum olmuştu. Geçtiğimiz yaz , 35 bin km civarındayken motoru ilk çalıştırmada cik cik benzeri ses gelmeye başlayınca garantiden krank kasnağı ve kayış değiştirilmişti. O zaman benzinli modellerde daha çok karşılaştıkları bir arıza olduğunu söylemişlerdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevap için. O zaman garanti devam mı ediyordu, yoksa sorunu kabul edip mi değiştirdiler? Kasnağın da trigger kayışı gibi bir ömrü var mı merak ettim açıkcası?

  • SanalNot kullanıcısına yanıt

    Ikinci senesi bitmemişti daha. Ben sesten rahatsız olarak götürmüştüm. Sizde de var mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Yok bariz bir ses yok, fark da duymadım çalışırken.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spitemre S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bildiğim kadarıyla eğer ön park sensörü yoksa sensör tuşu araçta bulunmuyor, aracın geçmişinde çn tampon değişimi var mı? Eğer çıkma tampon takıldıysa sensör süz bulabilmişlerdir piyasadan. Benim aracımdan ön sensör ve park yardımcısı var ve tuşda bulunuyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Banada öyle geliyor bunu nasıl anlayacağım hakkında bir bilginiz varmı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aracımı alırken bmw servis ön farları tektek kontrol edip üretim tarihleri ile aracın üretimden çıkış tarihini karşılaştırmıştı. tampon değiştirecek hasar ön farlara da hasar vermiş olabilir, üzerlerinde yazan üretim tarihlerini kontrol edin bence

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.