Şimdi Ara

Bmw 116, Audi A3, Mercedes A180

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 400k bütçe ile bu araçlardan hangisi almak daha mantıklı olur. 8-9 yaşındaki bu araçları yürütmek çok maliyetli olur mu?

• Oyumu A3'e veriyorum bir tık daha geniş, rahat olur.

• Şahsen keyif için BMW alırdım. A3 bence aralarında en vasat olanı. Ek olarak fiyatlarını bilmem ama, bence V40 da bu araçlara güzel bir alternatif.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hangi motoru alacağına bağlı

benzinli alıcaksan bmw ama dizel alıcaksan bmw tercih etmem

• VectrAirliness kullanıcısına yanıt

A3 içinde golf ile aynı araç gibi diyorlar. Golf hatta Leon varken A3 için şartları zorlamaya değer mi?

• theoden_00 kullanıcısına yanıt

Açıkçası benimde en çok istediğim Bmw fakat 116i'de kullanılan motorun ömrü kısa dediler. Birde temiz bmw bulmak çok zor. Kullanıcı profili genç olduğu için araçlar hor kullanılmış oluyor.

• PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt

Dizel motor sevmiyorum alırsam üç aracından benzinli olanlarını almak istiyorum.

• O yaşta BMW'nin temizini bulmak zor olur, ayrıca F20'den öncekilerde bazı problemler var diye hatırlıyorum.

A Serisi o tarihlerde çok sert suspansiyon, arkadaşımda vardı sürekli şikayet ederdi.

A3 bana kalırsa daha mantıklı gibi duruyor, kasa değişse de çok da göze batan bir fark yansıtmıyor.

Yakıtı problem etmezseniz V40 da iyi bir alternatif olabilir. Temizini ve düşük kilometresini bulmak daha kolay olur.

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz, biraz zorlu bir süreç temiz BMW bulmak :) . Üstteki arkadaşın dediği gibi V40 da bir alternatif ama sizin zevkinize hitap eder mi en iyi siz bilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam seçenekler Bmw 116, Audi A3, Mercedes A180 demişsin. Bunlar içinden A3 diyince ama golf ve leonla aynı bunlar varken a3 için zorlanır mı diye soruyorsun. ;)

Zaten şartları seni zorlayacaksa neden en başta a3'ü elemiyorsun?

• Volvo V40 güzel bir seçenek olur. Apaçi elinden geçme ihtimali diğerleri kadar fazla olmaz, özellikle BMW.

Yalnız Volvo'da çok yumuşak bir araç değil. Süspansiyonlar sert ve özellikle arka hacim geniş değil pek. Yalniz, çok rahat koltuklari var, bu sınıfta benzerini bulmak pek kolay olmaz. Genel olarak da güvenli, kaliteli ve tok bir araç. Makyajlı kasa bulabilirseniz bu bütçeye Mercedes A ile aynı anda bakıp hangisinin temizini uyguna bulursam onu alırdım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw kullanıcısı olarak 116i diyorum hatta 118i 3 silindir alınır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Onurchik kullanıcısına yanıt

F20'lerin de çok problemsiz olduğu söylenemez Bmw 116, Audi A3, Mercedes A180 

Yinede üçü arasında f20 diğerlerinden kat kat iyi araba

• 3 ü hakkında da bilgim var ama Mercedes hakkında daha az bilgim var.

Bi kere BMWyi kullanmış biri olarak hatta makyajlı kasasını kullanmış biri olarak içi en dar, kullanışlılığı ve ve ferahlığı en vasat olan bmw koltuk konforuda en kötü olan bmw bu arada. O 1 serisinin tek avantajı sürüş zevki. Benim gözümde başka bir artısı yok

Allah aşkına C segmenti 4 kapılı araba yapıyorsun ve bunun 2. Jenerasyonunu yapıyorsun ama arka kapı cebi bile yok. Ne saçma iş bu?

Mercedes ile Audiye gelirsek Audinin malzeme kalitesi, açılıp kapanan ekranı, arka şaft tünelinin 3 üne göre en rahat olması, kullanışlılık Audide bi tık fazla

Mercedes ise kalitesi daha öne çıkıyor ama arka yaşam alanı biraz bunaltıcı gelmişti bana.

Ben şu arka kapında cep olmaması ve şaft tünelinden dolayı Bmwyi kesinlikle elerdim.

Benim A4 ümde de şaft tüneli var ama en azından arasından ayak geçip öbür tarafa atabiliyor. Bu bmwdeki arka havalandırmayla koltuk arasındaki mesafe o kadar kısa ki arkadaki birisi ayağını atacakken kol dayamanın üstünden geçirmesi gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

sportline paket kullandın mı hiç? spor koltuk çok fark yaratıyor

Spor koltuk her arabada kavrar fark eder. Adam sport line falan dememiş ki ? ne diyorsa onu söylerim ben . Donanım konuşacaksa eğer iki koltuğuda koyayım karar versin insanlar. Normal koltuklarında bmw en zayıf olanı bu gerçek

Mercedesin amg olmayan paketlerindeki urban ve styledaki koltuklar bile bmwnin joy paketteki koltuklarından daha iyi. Audinin ise kilolu insanlar için biçilmiş kaftan. En geniş minder Audide.

Bu arada aklıma iyi geldi 3 ünün arasında ses sistemi en kötü olanda Bmwninki bmwyi severim ama 1 serisini sırf bekar adam arabası olarak düşünmeleri çok kötü. Adamlar arka yaşam alanı ve arabadaki genel ferahlık artsın diye önden çekere geçtiler. 2 2 daha 4 yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 27 Mayıs 2022; 9:32:15 >

• Mokali Amca kullanıcısına yanıt
    İşi biliyorsun.

• 6 yıldır a180 amg dizel kullanıyorum otomatik şanzımanı iyi değil

Ben 40.000'e gelince satmıştım hocam. Kapılarda bir gıcırtı vardı, bant mant çekip halletmişlerdi. Son zamanlarda da böyle 60-100 arası hızlanmalarda hafif titreme yapıyordu gaz yememe gibi.

Ama diğer konularda tek geçerim, çok severek biniyordum. Öyle bir kombinasyon da gelmeyecek gibi görünüyor C sınıfına.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.