Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (761. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.808
Cevap
303
Favori
2.931.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslanforever

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanique

quote:

Orijinalden alıntı: DewilBurak

Merhaba arkadaşlar aracımı satmayı düşünüyorum sizce fiyat olarak ne demeliyim?

Kazası vs. yok

20000 km de bakımı yeni yapıldı

2012 model 116d ed Sportline,Comfort,Techno,Sunroof

Görüşleriniz için teşekkürler

78 den ac 75 e ver :)

az değil mi gökhan?

O fiyata hiç satmam daha iyi hocam 75 nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DewilBurak -- 19 Temmuz 2014; 12:17:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DewilBurak kullanıcısına yanıt
    aceleniz yoksa fiyatı düşük tutmayın,moral bozmak için ararlar şebeke misali sırayla teklif veriyorlar o yüzden ölücülere de kaptırmayın 79-80 den aşağı vermeyin.0 araçların hali ortada her türlü gider dizel bmw temizse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k.a.a.n. -- 19 Temmuz 2014; 13:54:25 >
  • bu alışveriş işlerinde tamamen olay arz ve talep. bazısı o parayı ikinci ele vereceğime daha para koyar sıfır alırım der bazısı elindekiyle alabileceği maksimumu seçer. o yüzden bu şu kadar eder bu kadar eder laflarını hiç etmemek lazım.

neyse asıl sorum şu. bugün modifiyenin ülkemizdeki durumuna dair bir toplantı yapıldı. buraya borusandanda yetkili birisi geldi. onunla olan görüşmemizde borusan olarak motora yapılan her türlü modifiye ve zorlama durumunda garanti dışı kalınacağını söyledi. özellikle 2014 araçlarda bilgisayardan alınan raporlarla arabaların performans bilgilerine ulaşıldığı ve anormal veriler olduğu takdirde arabanın servis dışı bırakıldığı söylendi. ağustos ayında gelecek partiden bir 1.16i almayı düşünen biri olarak arada kaldım açıkcası. stock halindeki 1.16da ilgimi çeker ama daha fazla performans alabilecekken sabit kalmak kötü bir durum.gerçi bir avukat olarak firmaların her söylediğini kabul edecekte değilim ama bununla uğraşmaktansa başka bir aracada yönelme fikri aklımda oluştu. görüşlerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: k.a.a.n.

aceleniz yoksa fiyatı düşük tutmayın,moral bozmak için ararlar şebeke misali sırayla teklif veriyorlar o yüzden ölücülere de kaptırmayın 79-80 den aşağı vermeyin.0 araçların hali ortada her türlü gider dizel bmw temizse

ölücülerle muhattap ola ola ben de ölücü olmuşum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selvetarm

bu alışveriş işlerinde tamamen olay arz ve talep. bazısı o parayı ikinci ele vereceğime daha para koyar sıfır alırım der bazısı elindekiyle alabileceği maksimumu seçer. o yüzden bu şu kadar eder bu kadar eder laflarını hiç etmemek lazım.

neyse asıl sorum şu. bugün modifiyenin ülkemizdeki durumuna dair bir toplantı yapıldı. buraya borusandanda yetkili birisi geldi. onunla olan görüşmemizde borusan olarak motora yapılan her türlü modifiye ve zorlama durumunda garanti dışı kalınacağını söyledi. özellikle 2014 araçlarda bilgisayardan alınan raporlarla arabaların performans bilgilerine ulaşıldığı ve anormal veriler olduğu takdirde arabanın servis dışı bırakıldığı söylendi. ağustos ayında gelecek partiden bir 1.16i almayı düşünen biri olarak arada kaldım açıkcası. stock halindeki 1.16da ilgimi çeker ama daha fazla performans alabilecekken sabit kalmak kötü bir durum.gerçi bir avukat olarak firmaların her söylediğini kabul edecekte değilim ama bununla uğraşmaktansa başka bir aracada yönelme fikri aklımda oluştu. görüşlerinizi bekliyorum.

sorunuz eğer racechip gibi uygulamalarla ilgili ise servisi neden dert ediyorsunuz anlamadım. sökersiniz olur biter. fakat yazılım var ise bence borusan haklı, neden yazılım uygulanmış standartlardan sapmış bir arabaya garanti versinler ki? ayrıca 116i ile ne alakası var onu da anlamadım.

• quote:

bu alışveriş işlerinde tamamen olay arz ve talep. bazısı o parayı ikinci ele vereceğime daha para koyar sıfır alırım der bazısı elindekiyle alabileceği maksimumu seçer. o yüzden bu şu kadar eder bu kadar eder laflarını hiç etmemek lazım.

gökhanın dediklerine tamamen katılmakla birlikte bir iki şey ekliyim,
    şimdi; racechip in servis tarafından bulunup bulunmadığını soruyorsan kesin olarak söylüyorum; çıkarıp gidersen fark edilemiyor.çıkarmayıp gidersende sorun teşkil etmiyor,bukadar yıldır aracını racechip yüzünden garanti sorunu yaşamış bir bmw kullanıcısı yok.altını çizerek söylüyorum yazılım kast etmiyorum yazılımın olayı farklıdır.bütçen müsaitse 118i al stock halde bin,değilse 116i al racechip tak mutlu mesut bin.aradığın araç premıum hackback ve 2.0 motora çıkmak değilse daha iyisini bulamazsın,yöneleceğin bir yer yok.boşa arama.audi grubunun fındık motorları ortada mercedeste alacağın en güçlü model 156hp lik ki fiyatının 100den aşağda olmadığını söylememe gerek yok sanırım onunlada 116i başa baş gidiyor desem yeridir.118i in veya rc 116in performansını alabileceğin ve arkadan itişli olan bir hackback araç yok piyasada aramana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k.a.a.n. -- 19 Temmuz 2014; 22:39:00 >

• quote:

Çok net blöf :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artuda -- 19 Temmuz 2014; 22:55:38 >

• gokhanique kullanıcısına yanıt
    Lastik basıncını şöför kapısı kanadındaki ölçülere göre yaptım, max. 3 kişilik için önler 28, arkalar 30 diyordu, ekrandan da onayladım ama ne olacak bilmiyorum, hava basıncı düşerse uyarı verecek herhalde.

• Herkese Merhaba,

2012 116i aracımda şöyle bir sıkıntı yaşıyorum,

Direksiyonu sağa doğru 1 tur çevirince çok hafiften bir tık sesi vede direksiyon düz konumda iken sağa ve sola hafif çevirdiğimde bir gıcırtı sesi gelmeye başladı, benzer bir durumla karşılaşan yada bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Teşekkürler.
  • simdi ben kendim cok asırı bu işlerden anlamam ama konuşurken yanımda motifiye ve motor isimden anlayan kişiler vardı onlar onaylayinca bsy diyemedim. Bana denilen 2014 arabaların chip ve yazılım gibi bir durumla performanslarının artirildiginin serviste alinabilinen raporla anlaşıldığı ve garantiden çıktığı. Burada sorma sebebimde bu durumla karşılasan biri olup olmadığıydi olmadığına sevindim. Aslında asıl istediğim araba scirocco ama tek kapı olması biraz sorun oldu. A200 ve 1.18 e de o kadar para vermek istemediğimden girmeyi düşünmüyorum. En mantıklı secimler 1.16 ve scirocco idi. Birde soyle bir opsiyon sundular. Sanırım üyelik alıp bir kac ders alındığında bmw nin kendi özel yarış yazılımını yukleyebiliyorlarmis garantiden çıkmadan bunu duyan var mı

• selvetarm S kullanıcısına yanıt
    2012 sciroccom vardı sattım,zaten prestij ve klasman olarak bmw 1 le mukayese etmeye gerek bile yok,yol tutuşu sürüş zevki hissiyat açısından 1in eline su dökemez.elma armut farklı çuval hikayesi gibi ilgili alakası yok iki aracın.inşallah alırsanız ne demek istediğimi daha net anlarsınız.kolay gelsin

• scirocco kullanma şansım oldu arkadaşımdan scirocco gts olduğundan. kullanışı gerçekten çok zevkliydi ama 1.16 kullanma şansım olmadı. aslında 2 kere gittim borusana araba işini konuşmak için ama arabayı almaya kesin karar verdiğim için hiç deneme sürüşü istemedim ama eminim rahatlık açısından bmw daha iyidir çünkü scirocco ile her kasiste her çukurda stres yaşadım.
  • quote:

scirocco kullanma şansım oldu arkadaşımdan scirocco gts olduğundan. kullanışı gerçekten çok zevkliydi ama 1.16 kullanma şansım olmadı. aslında 2 kere gittim borusana araba işini konuşmak için ama arabayı almaya kesin karar verdiğim için hiç deneme sürüşü istemedim ama eminim rahatlık açısından bmw daha iyidir çünkü scirocco ile her kasiste her çukurda stres yaşadım.

racechip gibi uygulamaları servis çözemiyor hatta yazılımlı aracı bile cozemedikleri anlayamadıkları oluyor. mesele hiçbir şey yokmus gibi götürebilmek ki bu chip uygulamalarında mümkün oluyor. default bir araçtan performans istiyorsanız o performansa uygun hale getirmeniz gerekiyor. nasıl ki scirocco sahipleri yazılım ve intercooler modifiyesi yapıyorsa siz de limitleri zorlamak istiyorsanız aracın soğutma,fren, yürüyeninde modifiye yapmak durumundasınız. bunun bmw veya baska markalarla alakası yok. yani gönül rahatlıgıyla alıp binebilirsiniz. fakat sunu bilmelisiniz ki bmw nin servis manuellerinin ilk maddesi yazılım ya da chip uygulanmış aracın tespiti halinde herhangi bir işlem yapılmaması ve garanti dışı bırakılmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanique

quote:

scirocco kullanma şansım oldu arkadaşımdan scirocco gts olduğundan. kullanışı gerçekten çok zevkliydi ama 1.16 kullanma şansım olmadı. aslında 2 kere gittim borusana araba işini konuşmak için ama arabayı almaya kesin karar verdiğim için hiç deneme sürüşü istemedim ama eminim rahatlık açısından bmw daha iyidir çünkü scirocco ile her kasiste her çukurda stres yaşadım.

racechip gibi uygulamaları servis çözemiyor hatta yazılımlı aracı bile cozemedikleri anlayamadıkları oluyor. mesele hiçbir şey yokmus gibi götürebilmek ki bu chip uygulamalarında mümkün oluyor. default bir araçtan performans istiyorsanız o performansa uygun hale getirmeniz gerekiyor. nasıl ki scirocco sahipleri yazılım ve intercooler modifiyesi yapıyorsa siz de limitleri zorlamak istiyorsanız aracın soğutma,fren, yürüyeninde modifiye yapmak durumundasınız. bunun bmw veya baska markalarla alakası yok. yani gönül rahatlıgıyla alıp binebilirsiniz. fakat sunu bilmelisiniz ki bmw nin servis manuellerinin ilk maddesi yazılım ya da chip uygulanmış aracın tespiti halinde herhangi bir işlem yapılmaması ve garanti dışı bırakılmasıdır.

Yanlış bilmiyorsam "coding" işi ile uğraşan arkadaşlar, bazı menüleri açarak ekranda güç, tork vb. performans verilerini gösteren grafikler açıyorlardı.
    Bu rakamların da heralde araçta heralde bir kaydı tutuluyordur, en azından min-max değerlerinin kaydı vardır diye düşnüyorum.
    Serviste bunu görebiliyorlarsa, ki eğer veri araçta mevcutsa kesin görüyorlardır, araca müdahale edilip edilmediği rahatlıkla anlaşılabilir gibi geliyor.

Ha uğraşırlar uğraşmazlar o ayrı konu. Ama motora birşey oldu, bir bakın derseniz muhtemelen bu verileri bulurlar ve değerlendirirler.
    Motorla alakasız şeylerde garanti dışı bırakmamayı tercih etmeleri pratikte normal olandır.

• En fazla kaç yaptığın bile görünüyor. Kaç defa DTc kapanmış onlar dahi

• Arkadaşlar merhaba, bir gayrımenkul yatırımı yapacak olmam nedeniyle istemeyerek de olsa 2013 model (2014 Ocak trafiğe çıkışlı) 6.000 km'deki iç/dış orjinal M paket, beyaz renk 1,16i aracımı satılığa çıkarttım. Henüz sahibinden vb sitelere ilan vermedim, sanırım da vermiycem. Daha önceki tecrübelerime göre bu siteleri mesken tutmuş ölücü ve dolandırıcılar bezdiriyor. Örneğin adamın biri var ne zaman satılık bir araç ilanı koysam hemen param hazır, nakit, yarın sabah erkenden alırım, son fiyat ne diye mesaj atıyor. Neyse konuya dönelim. Aracın kesinlikle kazası yok. Park halindeyken yaşanmış 1-2 küçük sürtünmeden kaynaklı çizik var. Onları da kaskomdan mini hasar onarımı dahilinde yaptırıcam. Sunroof yok. 3 yıllık bakımı ücretsiz. Geri görüş kamerası, xenon menon diğer paketlerdeki her türlü ıvır zıvır var. 86.500 TL istiyorum. İstanbul Anadolu yakasındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpabil -- 21 Temmuz 2014; 17:32:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

Bugün ödeme yaptım, 93 bin TL.

1.16i

Techo + Trio
    Harman Kardon
    Karartılmış Arka Cam
    Spor Ön Koltuk
    17'' Tirbune jant

Bilgi olması açısından paylaşıyorum..

Hocam Techno Trio M paket Estoril Mavi Sunroofsuz (Harman kardon'u bilmiyorum)

Arkadaşım 96 bin fiyat aldı İzmit Öztorun Oto'dan. Sizinki M paket değilse biraz fazla değil mi?
  • Sonradan ben de sizin gibi düşündüm haklısınız
  • Alpabil A kullanıcısına yanıt
    selamlar resimler görünmüyor sanırım sorun var
  • iyi akşamlar arkadaşlar bugün istinye bmw e gittim 116d tekno paket için 94.000 tl fiyat aldım satıcı bana aracın 5 sene kasa değiştirmiyceni söyledi ama internette de makyajlı resimleri dolanıyor tahminimce 2-3 ay içinde makyaj yiyicek gibi duruyor. temsilcinin soylediği hakkında bir bilginiz varmı?
  • 
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.