Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (1137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
43.608
Cevap
311
Favori
2.867.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11351136113711381139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • M paket 17'' için ön 32 arka 35 kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maho1907

    Hocam aciliyeti yoksa 85 binden aşağı verirseniz yazık olur. Araçlarımız hakkaten güzel ve memnun herkes. Umarım istediğiniz fiyattan verebilirsiniz.

    Yok acelem yok hocam.ev için satmayı düşünüyordum ama evde yok zaten.
    Satmış olsaydım direk Euro'ya yatıracaktım,kayıp ordan oldu.Neyse gelecek olandan gitsin eldekinden gitmesin.
    85 ten aşağı düşünmüyorum zaten.
    Borusan kendi ikinci elde daha yüksekten satıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis benim lastiklere hava basmadı hiç zaten düzgün de basmıyorlar. Aracı aldığımda bir hafta cahillikten tüm lastiklerde 3.2 bar basınçla gezdim. Lastik basınçları yakıtı baya etkiliyor. Öyle ki fabrika verilerinin çok düşük olması için testlerde lastikleri olabildiğince şişiriyorlar. Sizin 32 basmanız biraz tercih meselesi tabi ama en azından arkalara biraz daha fazla basın ki rüzgar direnci bir nebze azalsın. Belki böyle kullarak dizel araç sahiplerini daha fazla pişman edebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdknt

    Aracımdan memnunum çok şükür. Satmayı düşünmüyorum yakın zamanda.
    birçok arkadaşın da dikkatini çekmiş bu durum. Sıfırı ile olan fark en az 15 bin diyorsunuz ve bu çok fazla. Neredeyse %20 daha pahalı oluyor. 1 yılda bu kadar fark olması anlaşılır gibi değil.
    En mantıklı açıklama satıcıların üçü beşi aramayıp hemen satmaları.
    Bu genel piyasayı da etkileyecektir. Umarım ilerleyen zamanlarda bu durum değişir.

    Tl yılbaşından bu yana yüzde 30 deger kaybetti aracını 80 ne satan saflar bilmiyorlarki aslında 55 bin ceplerine girmiş oluyor aslında golf çüler uyanık araçlarını her ortamda yuceltiyorlar bizim forum maasallah araci yerden yere vursalar haksiz yere gıgı çıkmiyor kimsenin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fm.karahan kullanıcısına yanıt
    Arac uzerinde 17 jant icin 29 32 diyor ben 32 32 basiyorum zaten serviste 32 32 basin demisti , arkalar 35 cok olur bence yukluyken 33 35 basiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fm.karahan kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gecen haftalarda on 38 arka 40 psi denedim. Sizin de bi ara dediginiz gibi yol tutusu daha iyi oldu gibi, yakit tuketimi bariz sekilde dusuyor o sekilde. Klima kapali bir duz yol denemesi yapip 3.3 litre gibi bi deger elde etmistim 80 kmh ortalama hizla, yaklasik 35 km bir yol katederek. Ama konforu inanilmaz sekilde etkiledigi icin yine 34-35 civarlarina cektim, su an oyle biniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GEZGİNBÖCEK G kullanıcısına yanıt
    Valla dostum haksızın diyemem. Ufak eksiklikler büyütülüp önemli kronik sorunmuş gibi uzun uzun konuşuluyor. Sonra da öyle bir algı oluşmaya Başlıyor kullanmayanların Kafasında.
    Bunun sebebi aslında marka algısı. BMW gibi bir markadan beklenti yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F20 kullanicilarinin profilinden kaynaklaniyor bu bence cok tokuz galiba:) , sorun konusmak arac satisini etkileseydu neredeyse tek konusulan konunun direksiyon titremesi oldugu f30lar peynit ekmek gibi satilmazdi.
    Forum olarak baksak mesela f30 cok daha aktif f20den keza golf falan zaten cok aktif f20nin forumu bile aktif degilken 2. Eline şaşmam:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi gunu arac ilk bakima girdi 16 jant var servis onler 32 arkalar 35 ayarlamis .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdknt

    Herkese merhaba,

    Dün i3 test etmek için Borusan'a gittim. Etiket fiyatlarının artmış olduğunu gördüm. Son zamanlarda 1 serisi için fiyat teklifi alan oldu mu? Malumunuz, teklif aşamasında fiyatlar aşağıya çekilebiliyor.

    Forumu takip eden arkadaşların bazıları beni yadırgayabilir ancak merak ettiğim bir durum var. Geçen yıl bu zamanlarda 1.16i almıştım. İkinci el satış sitelerinde 1 serisinin ikinci el fiyatlarına bakıyorum ve aracımın muadili için 83000tl civarında fiyatlar görüyorum. Bu fiyatlar pazarlık aşamasında aşağı çekilecektir. (80000tl ve altına kanımca) Euro'nun bu kadar yukarı tırmandığı ortamda ikinci el fiyatı biraz düşük göründü açıkçası. Sıfır km için güncel bir teklifle karşılaştırmak en doğrusu olacaktır.
    Sunroof'lu Joy Edition 1.18i için 100000 isteniyorsa eğer bence ikinci eli biraz düşük kalıyor.
    İkinci el piyasası ve fiyatı ile ilgili olarak fikriniz nedir?

    en son 2 hafta önce bu araç için teklif aldım borusan istinyeden. 134 bin tl gibi fiyat çıktı.(2.99 kur)

    https://store.donanimhaber.com/e3/ab/82/e3ab824fe3dcb2e60409d85e9ae6d60b.jpg
     BMW 1 SERİSİ F20




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkem143

    Merhaba arkadaslar agustos başında borunsan otodan 1.16d otomatik makyajlı kasa m paket estoril mavi siparişi verdik.Ozaman kur 2.84den vermistik fakat suan 2.99 dan işlem görüyor ve aracın Türkiye ye giris tarihi olarak yani gümrükleme işlemi olarak 28 eylülü gösteriyorlar.Sizce geriye kalan 15 günde kur artışı olurmu yoksa ekimden itibarenmi yaparlar.Bir artış daha kaldıramayacak seviyedeyim kaldıki 135.000tl ye 1 serisi almak mantık dışı kalıcak.

    valla hocam aynı senin durmuna benzer bişi yaşadım. ben de ramazan ayı içinde teklif aldım 120 kusurdü m paket için bi kaç iyi opsiyonla 125 flndı. şimdi en son az once arkadasa ekledim o aracı alma niyetyle gidiyim dedim gittgim gün kurlar 2.99 oldu beyefendi dediler. ne yalan söyleyim o an çok rakam geldi 134 bin tl. ama düşündüm taşındım kurların düşeceği yok tam tersi borusan bi de 3.10 3.15 e sabitlerse diye düşündüm. ama bu euro kurları 1 seneden once düşmez eski seviyesne dolayısıyla şu aracı adaptif cruise control de ekleterek 136 bin tl ye almayı düşünüyorum.

     BMW 1 SERİSİ F20




  • € nun 3.46 olduğu piyasada yakında borusan malla zam yapar. Bugün 85bine'e arabasını satan çok değil 3 ay sonra arabayı bedavaya vermişim diye bilir. Dolar ve Euroda volatilite bitmedi ondan dövizle mal ithal edenler montanlı sipariş girmekten çekiniyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halitozbasli

    € nun 3.46 olduğu piyasada yakında borusan malla zam yapar. Bugün 85bine'e arabasını satan çok değil 3 ay sonra arabayı bedavaya vermişim diye bilir. Dolar ve Euroda volatilite bitmedi ondan dövizle mal ithal edenler montanlı sipariş girmekten çekiniyorlar.

    valla hocam bmw alacak kişilerin 1 serisi dışında pek euro kuruyla alakaları oldgunu sanmıyorum bunu destekler nitelikte bi durumu borusandaki yetkili bayan daha eylül ayının başında ekim için 8 araçlık kotaları kaldıgını söyledi.
  • araç kapısında bar üzerinden hava basıncı bilgileri veriyorlar benzin istasyonlarında psi üzerinden hava basıyoruz 1 bar = 1.45 psi ediyormuş benim 18 jant için üç kişiye kadar ön 2.0 arka 2.2 bar olması lazım mış yani 29 ön 31 arka ben 30 32 bastım
  • Sizinkinin düşük olduğunu bilmiyordum dikkate almayın o zaman :) ama önlere 29 diyorsa 29 basın burnun hafif aşağıda olması yakıtı düşürür :)

    @cbascan
    Doğru söylüyorsunuz o yüzden şehiriçinde Düşük geziyorum ama uzun yola zaten hep kalabalık çıktığımız için baya şişiriyorum lastikleri :) bir de son iki aydır dikkat etmiyorum ve şehir içinde 5.5 yakan araç 6-6,5 litre yakıyor. 18 jantı da unutmamak lazım. muadillerinden bu haliyle bile az yakıyor. Böyle bir araca sahip olduğumuz için şanslıyız. Keyfiniz çıkarmak em doğru karar bence de :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halitozbasli

    € nun 3.46 olduğu piyasada yakında borusan malla zam yapar. Bugün 85bine'e arabasını satan çok değil 3 ay sonra arabayı bedavaya vermişim diye bilir. Dolar ve Euroda volatilite bitmedi ondan dövizle mal ithal edenler montanlı sipariş girmekten çekiniyorlar.

    Biraz daha bekliyelimi hocam satış konusunda.pek acelem yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugun bir egzoscuya gittim aracım 116 dizel tek çıkış olan egzos sistemini çift çıkışlı yapmak istedim egzoscu 300 tl gibi bi fiyat verdi 2 tane egzos ucu dahil ve son susturucunuda iptal edelim dedi tatlı bi ses olur dedi şimdi sorum forumda 116 dizel aracında son susturucu iptali yaptıran varmı ?? bazı sorunları varmış araçta yakıtın artması ve performansın azalması gibi bu konuda bile arkadaş varsa yardımcı olurmusunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayhan93

    arkadaşlar bugun bir egzoscuya gittim aracım 116 dizel tek çıkış olan egzos sistemini çift çıkışlı yapmak istedim egzoscu 300 tl gibi bi fiyat verdi 2 tane egzos ucu dahil ve son susturucunuda iptal edelim dedi tatlı bi ses olur dedi şimdi sorum forumda 116 dizel aracında son susturucu iptali yaptıran varmı ?? bazı sorunları varmış araçta yakıtın artması ve performansın azalması gibi bu konuda bile arkadaş varsa yardımcı olurmusunuz

    Mundar etme arabayı... Zamanında 106gti min güzelim krom suturucusunu söktürüp soba borusu bağlatmıştım( Mübala ediyorum burada) sonrasında hem aşırı sesten baş ağrısı yaptı hemde hersene yeni eksoz takmak zorunda kaldım yansanayisi çabuk eridiği için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brifing

    quote:

    Orijinalden alıntı: gorkem143

    Merhaba arkadaslar agustos başında borunsan otodan 1.16d otomatik makyajlı kasa m paket estoril mavi siparişi verdik.Ozaman kur 2.84den vermistik fakat suan 2.99 dan işlem görüyor ve aracın Türkiye ye giris tarihi olarak yani gümrükleme işlemi olarak 28 eylülü gösteriyorlar.Sizce geriye kalan 15 günde kur artışı olurmu yoksa ekimden itibarenmi yaparlar.Bir artış daha kaldıramayacak seviyedeyim kaldıki 135.000tl ye 1 serisi almak mantık dışı kalıcak.

    valla hocam aynı senin durmuna benzer bişi yaşadım. ben de ramazan ayı içinde teklif aldım 120 kusurdü m paket için bi kaç iyi opsiyonla 125 flndı. şimdi en son az once arkadasa ekledim o aracı alma niyetyle gidiyim dedim gittgim gün kurlar 2.99 oldu beyefendi dediler. ne yalan söyleyim o an çok rakam geldi 134 bin tl. ama düşündüm taşındım kurların düşeceği yok tam tersi borusan bi de 3.10 3.15 e sabitlerse diye düşündüm. ama bu euro kurları 1 seneden once düşmez eski seviyesne dolayısıyla şu aracı adaptif cruise control de ekleterek 136 bin tl ye almayı düşünüyorum.

     BMW 1 SERİSİ F20

    Bende 130 bin tl ye bu donanımlara anlastım 28 eylülde teslim allahtan birşey cıkmazsa euro kurunun artmamasını temenni ediyorum

     BMW 1 SERİSİ F20
     BMW 1 SERİSİ F20




  • Beyler erasmustan dolayi yurt disina cikicam aracim f20
    Kapali otoparka birakicam. 6 ay kadar araba calismasa birsey olur mu?
    Birde sizce brandayla ortmelimiyim? onerebileceginiz branda markasi var mi?
    yardimlarinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 11351136113711381139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.