Şimdi Ara

Bmc Pro Vitesleri Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kayınçonun 620 prosu var benimde harmanda kamyonu 2-3 günlüğüne kullanmam lazım aranızda bana yeterli bilgiyi verecek birisi var mı.

Bmc Pro Vitesleri Nasıl

bunları nasıl geçiririm 3-4 ile 5-6 nasıl ayırt ediliyo ?

• Eskiden 2521 Mercedes kamyonlarda da vardı bu vites.

4 ten 5 e geçerken vites topuzunu sağa küçük bir hareket ettiriyosunuz ve gösterge de ki LOW ışığı sönüp High ışığı yanıyordu.Bu da muhtemelen aynı tipte.
    Ama kullanandan yardım almak kesinlikle daha iyi.
  • İlk kamyonun imdati salmasi icin kac bar hava doldurmasi lazim biraz yuzeysel bilgiler verin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dingil nerden iner kalkar mesela

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wordstoxic

beyler kayınçonun 620 prosu var benimde harmanda kamyonu 2-3 günlüğüne kullanmam lazım aranızda bana yeterli bilgiyi verecek birisi var mı.

Bmc Pro Vitesleri Nasıl

bu 07 sonrası pro vites dizilimi
    620 lerde
    r 1 3 5 7

c 2 4 6 8

diye vites dizilimi vardır 4 e kadar yavas 4 ten 8 e kadar hızlı vites grubudur zaten bu vites grubuna geçildiği zaman göstergede yeşil tavşan işareti olur vitesler normal araç gibidir yanlız 2 boş vites vardır 4 ten 5 e geçirirken normal araçtan farklı olrak biraz daha sağa ittirilir
    sormak istediğiniz başka birşey varsa cevaplayabilirim

• quote:

Dingil nerden iner kalkar mesela

prolarda dingil takografın yanında sol düğme grubunun 2 düğmesinden indirilir kaldırılır hava basınçı ise 7 bar uygundur tabi en iyi bilgiyi bmcpro 827 üstad verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

beyler kayınçonun 620 prosu var benimde harmanda kamyonu 2-3 günlüğüne kullanmam lazım aranızda bana yeterli bilgiyi verecek birisi var mı.

Bmc Pro Vitesleri Nasıl

bu 07 sonrası pro vites dizilimi
    620 lerde
    r 1 3 5 7

c 2 4 6 8

diye vites dizilimi vardır 4 e kadar yavas 4 ten 8 e kadar hızlı vites grubudur zaten bu vites grubuna geçildiği zaman göstergede yeşil tavşan işareti olur vitesler normal araç gibidir yanlız 2 boş vites vardır 4 ten 5 e geçirirken normal araçtan farklı olrak biraz daha sağa ittirilir
    sormak istediğiniz başka birşey varsa cevaplayabilirim

benim dediğim 2002 model 620 olması lazım daha önce yüklü isuzu falan kullanmıştım ama 10 teker ilk defa kullanacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.