Şimdi Ara

BluTV | ANA KONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
32
Favori
47.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sorunu aşabilen varmı ne yaptıysam olmadı

BluTV | ANA KONU
  • Android TV'de en az 1 kere olmak üzere izlediğimiz şeyden kendi kendine otomatik olarak çıkıyor ve ana ekrana geliyor, tekrar açıyorum uygulamayı kaldığı yerden devam ediyor. Bunu engellemenin bir yolu var mıdır?

• nevrans kullanıcısına yanıt

aynen hbo keşke gelseydi, Blu tv'ye bari 4k görüntü gelse

• Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var.Çözüm yolu bulamadım ..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hissiz B 1 R adaM kullanıcısına yanıt

Bir care bir çözüm bulamadılar halen. İzlerken kendi kendini kapatıyor vs. Üyeliği iptal edeceğim. Amazon prime veya disney bakacağım. Netflix zaten kullanıyoruz alternatif olarak.

• Arkadaşlar bu Blu Tv'nin mobil sürümü ile bilgisayardan izleme arasında görüntü kalitesi farkı var mı? Bir tane dizi izliyorum. Dizi, bilgisayarda daha kaliteli gözüküyor. Bana mı öyle geliyor acaba? Bilgisayardan 1080P izliyorum. Mobil sürümünde de ayalardan HD kalite seçeneğini seçmiştim. Başka bir ayar filan mı yapmamız lazım?

• Arkadaslar indirdiğim içerikleri yayınlanma süresi doldu hatasi aldigim icin izleyemiyorum. Bunun nedeni nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Tv uygulaması bir tek bende mi çalışmıyor? Yoksa genel bir bağlantı hatası mı var.

• gulceumit G kullanıcısına yanıt

15 liraya hepsiburada premium alırsın, hem bir aylık premiumun olur hem de 1 ay blutv beleş izlersin. Yapı kredi kartın varsa 6 ay premium aylık 1 lira verirsin, 6 liraya hem premiumun olur hem de 6 aylık Blutv.

Cin olmadan adam çarpmaya çalışmayın, acık okuyup öğrenin.

Edit: Yukarıda ismi görünen troll, 1 gün geçerli Blutv şifresini 20 liraya satmaya çalışıyordu. İpliğini pazara çıkarında mesajını silmiş kaçmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 19 Ağustos 2023; 16:34:43 >
  • Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt
    Yapı kredi kampanyası nerede hocam?

• aylmz07 kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Yapı Kredi kredi kartına 6 ay boyunca Premium üyeliği 1 TL
    https://www.hepsiburada.com/staticpage/824682827899128?forMobileApp=true&trackingId=166174

Kampanya dahilinde Yapı Kredi sanal kartımla üyeliğimi başlattım. Yalnız kafamda şöyle bir soru işareti oluştu. Kartımdan 1 TL'ye üyeliğimi başlattım herhangi bir sorun yaşamadım fakat kampanya 31 Ağustos'ta bitecek. Yapı Kredi kampanyasına dahil olduğuma dair üyelik bilgilerimde vs herhangi bir ibare/yazı bulamadım. Önümüzdeki ay üyeliğimi yenilerken yine 1 TL'ye alabilecek miyim?

Teşekkür ederim hocam. Derhal yapıyorum.

• Merhaba, blutv’deki tüm yabancı dizilerin Türkçe dublajı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By.muhiBBi kullanıcısına yanıt
    Dublaj konusunda en zayıf platform Blu Tv’dir.

Dizileri geçtim çoğu popüler yabancı filmin bile Türkçe dublajı yok.

• Arkadaşlar merhaba, 2gündür böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Farklı tarayıcılarda denedim müşteri hizmetleriyle görüştüm hiçbir sonuca ulaşamadım. Adblock, vpn herhangi bir reklam engelleyici vs yok. 4tane tarayıcı ile denedim ama hepsinde sonuç aynı.

BluTV | ANA KONU
  • byldz B kullanıcısına yanıt

Şimdi mailime baktım, gece dönüş yapmışlar tekrar deneyebilir misiniz diye.

Denedim düzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byldz -- 20 Eylül 2023; 22:36:22 >
  • House of the Dragon eklenmiş. Sansürlü mü sansürsüz mü, var mı bakan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar, geçenlerde 1 TL ye hepsiburada premium üyeliği almıştım. Üyeliğim bitti ve yenilemedim. Ancak BluTV üyeliğim hala aktif gözüküyor ve kullanabiliyorum. Bunun sebebi ne olabilir acaba ?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.