Paramount ve Dreamworks'ün dün yaptığı Blu-Ray karşıtlığı açıklamaya büyük ilgi toplayan Transformers'ın yönetmeni Michael Bay'den sert bir karşılık geldi.
Dün sizlere de duyurduğumuz Paramount ve Dreamworks film şirketlerinin bundan böyle HD filmleri sadece HD-DVD'de çıkaracakları haberi Transformers'ın ünlü yönetmeni Michael Bay'den büyük tepki aldı.
Kendi forumunda yaptığı açıklamada Blu-Ray yoksa Transformers'ın ikinci filmini beklemeyin diyen Michael Bay, ' Ben insanların benim filmlerimi mümkün olan en iyi formatta izlemelerini isterim. Blu-Ray'i olan insanları bir kalemde çizip atmaları çok saçma. İki teknolojide aşamalı olarak gelişiyor. Benim için Transformers 2 bitmiştir' dedi.
Michael Bay ve Transformers hayranları bu habere oldukça üzülecekler. Umarız Paramount-Dreamworks ikilisi ya da Michael Bay kararından döner.
Haberi divxplanette okudum. Kaynak aşağıda: KAYNAK
michael bay,bunu dedikten 1 gün sonra hd-dvd de 300 spartalıyı izlemiş,ve fikri değişmiş. Transformers 2 HD-DVD ye geliyor.
aşağıda haberin ingilizcesi:
quote:
A day after protesting a decision by Paramount to only support HD DVD and threatening not to make a second "Transformers" movie, Michael Bay has apparently had a change of heart after seeing the format in action. He apologized in a forum post Tuesday evening for drinking the Blu-ray "kool aid."
"I heard where Paramount is coming from and the future of HD and players that will be close to the $200 mark which is the magic number. I like what I heard," Bay wrote. "As a director, I'm all about people seeing films in the best quality possible, and I saw and heard firsthand people upset about a corporate decision. So today I saw 300 on HD, it rocks! So I think I might be back on to do Transformers 2!"
Selamlar,
Desenize Michael bey ilk defa HD-DVD'de bir film izlemiş. Bizler de inandık hemen. Öyle olsun bakalım, ne güzel olaylar bunlar, gece gece güldürüyolar beni. İlahi Michael bey.
vay be diyebilirmiyim
Micheal Bay e slm söleyin Transformers 2 dede Megan Fox'u oynatsın.Hala aklımdan çıkmıyor o kadın ya
Blu ray , HD DVD salla ya Megan Fox oynasın gerisi boş
quote:
Orjinalden alıntı: silex
michael bay,bunu dedikten 1 gün sonra hd-dvd de 300 spartalıyı izlemiş,ve fikri değişmiş. Transformers 2 HD-DVD ye geliyor.
aşağıda haberin ingilizcesi:
quote:
A day after protesting a decision by Paramount to only support HD DVD and threatening not to make a second "Transformers" movie, Michael Bay has apparently had a change of heart after seeing the format in action. He apologized in a forum post Tuesday evening for drinking the Blu-ray "kool aid."
"I heard where Paramount is coming from and the future of HD and players that will be close to the $200 mark which is the magic number. I like what I heard," Bay wrote. "As a director, I'm all about people seeing films in the best quality possible, and I saw and heard firsthand people upset about a corporate decision. So today I saw 300 on HD, it rocks! So I think I might be back on to do Transformers 2!"
steven spielberg ün yapımcılığını üstlendiği bu sevmediğiniz film tüm dünyada gişe rekorları kırdı.
bir haber:
quote:
Gişede estirdiği fırtınayla Steven Spielberg ve Michael Bay'in İsviçre'deki hesaplarını şişiren Transformers gişede bir rekora daha imza attı. Film bir haftada elde ettiği $156,532,027 gişe getirisiyle devam filmleri harici bir haftalık hasılat rekorunu kırdı. Bir haftalık süreçte Transformers'dan yüksek hasılat elde eden filmler yer alıyor, hepsi bir başka filmin devam bölümü. Hiçbiri Transformers gibi tek film ya da muhtemel bir serinin ilk ayağı değiller.
bundan dolayı, transformers 2 nin çekilmesi gerçekten önemli.
Bu izlenme rekorlarında Negan Fox'un büyük payı var benCE
quote:
Orjinalden alıntı: Sahin-YK
Bu izlenme rekorlarında Negan Fox'un büyük payı var benCE
Kesinlikle katılıyorum!!!
Ama Megan'ı sana bırakacağımı sanıyorsan yanılıyorsun!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme