Şimdi Ara

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim (1036. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.878
Cevap
122
Favori
964.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10341035103610371038
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Örtü değil üstad aslında masa örtüsü:) Carrefour'da satılıyor çok bulunmaz bir şey değil yani :D Türkçe altyazı olsaymış gerçekten daha iyi olurmnuş ama onların ayıbı sonuçta yapacak fazla bir şey yok.
  • D&R dan Alien Covenant alsam gönderirlermi sizce, alan oldu mu? Gittigidiyor ve n11 de tükenmiş sanırım bulamadım.
  • hocam kesinlikle şans meselesi ben d&r'ın ne yapmaya çalıştığını kestiremiyorum. Türkiye'nin en büyük film satıcısı ama stok tutma denilen şey yok. Kaç siparişimin iptal edildiğini hatırlamıyorum artık. En son Takip (the following) filmi stokta olmasına rağmen iptal edildi onu geçtim başka bir film daha almıştım o filmin bana ulaşması 5 gün sürdü tamam yok anladık bari olanı gönder dimi.
    Yani sen al ama yine de çok ümitlenme. Bunun gibi şikayetleri herkes bu forumda yaşamıştır.
  • merhaba arkadaşlar gam of trones 1 ve 4 sezonu tr altyazılı olan varmı olan arkadaşlar nasıl temin ettiler bizde yararlanalım yada yardımcı olucak kımse cıkarmı acaba
  • Ben ön siparişteyken satın aldım, siparişteki diğer ürünü hemen gönderdiler fakat Covenant stoklara girmesine rağmen uzun süre göndermediler, unutulduğunu düşünüp müşteri hizmetlerini aradım, "temin süresi 30 gündür vs" şeklinde rutin konuşmaları dinledim ama ertesi gün yola çıktı, muhtemelen müşteri hizmetleri mail atıp hatırlattı, yani ellerinde olsa da gelmeyebilir, tamamen şans :)
  • DoktorS23 D kullanıcısına yanıt
    o da iyimiş bana 10 gün demişlerdi:)
  • mebusa kullanıcısına yanıt
    D&r ve gittigidiyorda var fakat 1.sezon yok fiyat uygun gelirse oralardan alabilirsiniz. DVD bazında düşündüm. Bluray biraz zor bulması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfzodiac -- 18 Eylül 2017; 21:38:4 >
  • WW steel baskı acaba düz mü olacak yoksa kabartmalı mı ? Yurtdışı baskısı kabartmalı olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    alanlar paylaşırsa öğreneceğiz bakalım nasıl bir ürün D&r gitme fırsatı da olmadı bu hafta yoksa öğrenirdik.
  • 27.09.2017 diyor geliş tarihine gidip bakarım beğenmez isem yurtdışı baskı alırım amazon dan.
  • ophion84 kullanıcısına yanıt
    eğer benim de gitme fırsatım olursa gidince fotoğraf çekerim
  • Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim

yeniler
  • dfzodiac kullanıcısına yanıt
    Görüntü kaliteleri nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rogue one ve shining korsan fakat görüntüler çok iyi. Normal çift katmanlı bluray filmlerin görüntü bitrate'ı 30 mbps değerlerine çıkarken bu tek katmanlı korsan filmler 15 mbps değerlerinde bazen yükselebiliyor da fakat gözle fark edebilmek kolay değil ben 4k tvde çok rahatsız etmeyecek şekilde fark etmiştim fhd tvde zaten anlamak çok çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfzodiac -- 23 Eylül 2017; 23:25:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfzodiac

rogue one ve shining korsan fakat görüntüler çok iyi. Normal çift katmanlı bluray filmlerin görüntü bitrate'ı 30 mbps değerlerine çıkarken bu tek katmanlı korsan filmler 15 mbps değerlerinde bazen yükselebiliyor da fakat gözle fark edebilmek kolay değil ben 4k tvde çok rahatsız etmeyecek şekilde fark etmiştim fhd tvde zaten anlamak çok çok zor

Sahibinden'de biri vardı. Korsan filmleri bile çift katman Blu-ray disklere basıyordu. Orijinali gibi birebir kalitede oluyordu. Bende Kaptan amerika sivil savaş ve Doktor Strange bu şekilde. Görüntüler muhteşem.

Bu işle uğraşan kişinin şöyle bir sözü vardı.

Korsan film yoktur. Telif hakları ödenen ve ödenmeyen film vardır.

Korsan bile olsa işini 10 numara yapıyordu. Şimdi görünmez oldu. Görebilsem TR dublaj veya Altyazı olmayan bir kaç filmi daha ondan alırdım. Tanesini 13 TL'ye satıyordu.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    aynen bende görmüştüm dediğiniz kişiyi hiç almadım ama gerçekten hakkı ile yapanlar var zaten Türkçe desteği olmayan filmleri alıyoruz normali çıksa işimiz olmaz orijinal her zaman tercih sebebi
  • quote:

aynen bende görmüştüm dediğiniz kişiyi hiç almadım ama gerçekten hakkı ile yapanlar var zaten Türkçe desteği olmayan filmleri alıyoruz normali çıksa işimiz olmaz orijinal her zaman tercih sebebi

Bahsettiğim kişiyi buldum. Galaksinin koruyucuları 2 filmi için irtibata geçtim. Orijinali ile birebir aynı kalitede. Fazladan TR dublaj ve TR altyazı var.

Korsana mecbur bırakanlar utansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

rogue one ve shining korsan fakat görüntüler çok iyi. Normal çift katmanlı bluray filmlerin görüntü bitrate'ı 30 mbps değerlerine çıkarken bu tek katmanlı korsan filmler 15 mbps değerlerinde bazen yükselebiliyor da fakat gözle fark edebilmek kolay değil ben 4k tvde çok rahatsız etmeyecek şekilde fark etmiştim fhd tvde zaten anlamak çok çok zor

Sahibinden'de biri vardı. Korsan filmleri bile çift katman Blu-ray disklere basıyordu. Orijinali gibi birebir kalitede oluyordu. Bende Kaptan amerika sivil savaş ve Doktor Strange bu şekilde. Görüntüler muhteşem.

Bu işle uğraşan kişinin şöyle bir sözü vardı.

Korsan film yoktur. Telif hakları ödenen ve ödenmeyen film vardır.

Korsan bile olsa işini 10 numara yapıyordu. Şimdi görünmez oldu. Görebilsem TR dublaj veya Altyazı olmayan bir kaç filmi daha ondan alırdım. Tanesini 13 TL'ye satıyordu.

Sahibinden.com diskleri bu şekilde mi çoğaltıyor

Yani orijinal matristen üretilen kopyadan söz ediyorum. Bu durumda orijinalin taklidi yapılması mümkün mü sizce ; )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 25 Eylül 2017; 14:13:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir tesisi yok. Kendi evinde yapıyor. Sanırım bilgisayarda birebir Blu-ray formatında kayıtlı film. O filme TR dublaj ve TR altyazı ekliyor. Mükemmel şekilde senkronize ediyor. Ben hata bulamadım dublajın ve altyazıların yerinde.

Kesinlikle Çin malı hiç bir materyal kullanmadığını ifade etti.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    biz kendisi ile nasıl irtibata geçeriz malum daha bolca Türkçe destek olmayan film çıkacak. Gerçekten utansınlar imkanımız var ama Türkçe destek yok.
  • 
Sayfa: önceki 10341035103610371038
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.