Şimdi Ara

bluray filmlerde altyazı bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadarşlar zamundadan indiryrm filmleri
    Leon.The.Professional.1994.BluRay.REMUX.Untouched tornntn ismi bu 23.976 fps 32.34 gb boyutnda
    buna uygun alt yazı basıl bulurum
    http://divxplanet.com/sub/s/45753/Leon.html burda isim olarak uyan yok.fps değeri tutsa olurmu ??
    yada

Forrest.Gump.1994.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR bu filmdede ESiR versiyonu yok 23.976 fps diğer versiyonları uyarmı ??

• kullandıgınız media oynatıcıdan senkronize edebilirsiniz en uyumusunu indirin önce
  • Aynı fps değerinde olunca genelde %99 oranda tutuyorlar. Deneme yanılmayl a bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakyeke

kullandıgınız media oynatıcıdan senkronize edebilirsiniz en uyumusunu indirin önce

tmm denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Aynı fps değerinde olunca genelde %99 oranda tutuyorlar. Deneme yanılmayl a bulabilirsin.

doğru diyosunda hocam 20-30 gb film indirip silmek olmaz :) ama bi tane indirip denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: eppek00

quote:

Aynı fps değerinde olunca genelde %99 oranda tutuyorlar. Deneme yanılmayl a bulabilirsin.

doğru diyosunda hocam 20-30 gb film indirip silmek olmaz :) ama bi tane indirip denicem

filmi indirip silmenize gerek yok hocam bende bluray indiriyorum siz indirin filmi alt yazı konusunda dediğimi yapın yapmazsanız ben yine yardımcı olurum size
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakyeke

quote:

Orijinalden alıntı: eppek00

quote:

filmi indirip silmenize gerek yok hocam bende bluray indiriyorum siz indirin filmi alt yazı konusunda dediğimi yapın yapmazsanız ben yine yardımcı olurum size

tmm
  • quote:

Kendimi alıntılamışım.
    undefined
    20-30 gb lık filmler %100 tutuyor altyazısı sen indir içinrahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckfrk -- 29 Haziran 2013; 17:36:16 >
  • quote:

quote:

Kendimi alıntılamışım.
    undefined
    20-30 gb lık filmler %100 tutuyor altyazısı sen indir içinrahat olsun

abanıyorm torrnte

• Divxplanette bak açıklamaya bir sürü sürümün adı yazıyor Aynı altyazıda

• Bsplayer otomatik buluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.