Barge özelliğiyle (Hani o etrafa bi darbe dalgası vuran)(<o> şeklindeydi sanırım) bir arabayı suya düşürmeni istiyor o bölümdeki yarışlardan birinde su kenarı var hem de gerisinde ve ilerisinde barge alıyorsun onu kullanarak rakibi soluna geçir ve tam su kıyısındayken vur darbeyi at denize.
Senin için kayahandan gelsin atın beni denizlere
Arkadaşlar elinde bitirilmiş save game olan varsa paylaşabilirmi???
bizde arkadaşlarla internet kafede oynuyoruz acaip sarıyor multiplayer tavsiye ederim.
Barge özelliğiyle (Hani o etrafa bi darbe dalgası vuran)(<o> şeklindeydi sanırım) bir arabayı suya düşürmeni istiyor o bölümdeki yarışlardan birinde su kenarı var hem de gerisinde ve ilerisinde barge alıyorsun onu kullanarak rakibi soluna geçir ve tam su kıyısındayken vur darbeyi at denize.
Senin için kayahandan gelsin atın beni denizlere
sağolsın valla ya. nfs hot pursuit yükleyince yüzüne bakmaz olmuştum oyunun :)
arkadaşlar acaba pc için keyboard daki saçma tuş kombinasyonundan kurtulma yolu var mı??
quote:
Orijinalden alıntı: nocnoc
arkadaşlar acaba pc için keyboard daki saçma tuş kombinasyonundan kurtulma yolu var mı??
yok mu? bu kadar oynayan saçma sapan tuş kombinasyonu ile mi oynuyor?
quote:
quote:
yok mu? bu kadar oynayan saçma sapan tuş kombinasyonu ile mi oynuyor?
Gamepad ile oynuyorum ben. - Oyunun multiplayeri çok zevkli. Rank sistemi falan eğlenceli hale getirmiş. Öneririm multiplayerini.
keyboard için tuşları değiştiren mod patch falan yok mu yaw.... silecem bu gidişle oyunu :(
arkadaşlar bundan önce hot pursiti bitirdim
fakat bu oyunu oynamaya başlayınca sanki audi den inip torosa binmiş gibi oldum
oyunda bi basitlik var kontrolleri neyse snopy gamepad ve xpadder ile tamamen çöjzdüm fakat
dönüşler çok dandik dönemiyosun el freni ile döneyim desen araba tersine kadar dönüyo az çeksen el frenini araba hiç dönmüyo virajlarda araba 1. de olsan yavaş gidiyo hız hissi vermiyo
ya ben fazla seçiciyim yada oyun hot pursitin altında tek kelimeyle eziliyo yeniden hot pursuit oynayasım gelio oyun ilgi çekici gibi ama oyunun vermesi gereken hissi vermemesi oyunu bitiriyo
diyeceksiniz belki HP ile bunu birmi tutuyosun diye tutmuyorum ama en azından yarış yaptığım hissini almalıyım dönüşlerde döndüğümü hissedeyim ARABA YERE BİRAZ SAĞLAM BASSIN istiiyorum yanlışmı sonuçta yarış oyunu oynuyoruz ama bomboş bi oyun olmuş
örneğin bournout paradise serisi eski ama çok güzel bi yarış oyunu nfs nin eski oyunları UG1 MW gibi oyunlar çok güzel di yarış hissi veriyordu
bu oyunun iki adet yamasını da indirdim yükleyim bakalım bi değişiklik olacak mı
mesela naild oyunu basit sıradan bi atv oyunu ama gerçekten heyecan veriyor onunda bi sıkıntısı var oda ; oyun çok kolay
ancak oyunda rampalardna uçmak aracı kontrol ederken zorlanmama ve oyunun tadını çıkarabilmek çok güzel oluyor
kısacası
bu oyun beni hayal kırıklığına uğrattı daha başyındayım ama ilerde fikrim değişebilir
Arkadaşlar merhabalar. G25 direksiyon sistemimle bu oyunu nasıl oynayabilirim? Ayarlarda tek tek kontrol atama malesef yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ne aptal bi oyun ya. Hadi g25 prof bi sistem diyelim. tamam olmuyor. bari logitrech precision gamepad'da mı olmaz. çıldıracam. yıllar sonra bana klavyeden araba yarışı oynatacak illa
kafam karıştı
xbox 360 gamepad destekliyor mu şimdi yoksa onda da bir sorun mevcut mu?
Blur için snopy joysticklerimi kullanmak istiyorum... xpadder yükledim, profil olusturdum ama orda kaldım.. biri yardım ederse cok sevinirim.
Böyle rezillik görmedim. Ne joystiki tanır ne de klavyede istediğimiz tuşa atamamıza izin verir.. İstediğimiz gibi oynayamadıktan sonra ne gerek var. Git kendin oyna activision kendi ayarlarınla Direk çöp o yüzden..
gamepad kullanmak isteyenler için "xpadder" diye bir program var. bunu diğer gamepad desteklemeyen oyunlarda ve hatta masaüstü&internet vb. durumlarda mouse olarak kullanmanıza yarıyor. Forumda rehber olması lazım bakın derim
Zaten dediğim gibi hadi joystiki tanımadı neden klavye ayarlarını değiştirmeme izin vermiyor. Sildim direk zaten oyunu Ama bi de ps3te şansımı denemek istiyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: 1³
Arkadaşlarla toplanıp, PS1 de Crash Team Racing oynadığım günleri hatırlattı Hoşuma gitti açıkcası
+1907
oyunu 3 yada 4 kişi oynamak isteyip oynayamayanlar için; oyunun içine atılacak bi iki dosyayla hiç bir ayar gerektirmeden oluyor. dosyayı netten bulamayanlar bana mesaj atabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: DİGİMAX55
oyunu 3 yada 4 kişi oynamak isteyip oynayamayanlar için; oyunun içine atılacak bi iki dosyayla hiç bir ayar gerektirmeden oluyor. dosyayı netten bulamayanlar bana mesaj atabilir.