Şimdi Ara

bluetooth veri alımım çok yavaş !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabaler,ilk kez bi siteye konu açıp yardım istiyorum genelde her sorunumu araştırıp kendim çözmüşümdür. Şimdi benim sorunum g6 2005 tipi laptopumda bluetooth la veri alımının çok yavaş olması şöyle ki veri aktarırken 2.7mn/sn hıza sahipken karşıdan bana veri yollandığında 150kb/sn gibi komik bi hız mevcut. Karşı tarafta herhangi bi sorun yok onun denemesini yaptık sorun bende, şimdi bu duurm normal midir? bana pek normal gibi gelmedi hani veri aktarırken yavaş olsa neyse ama sorun veriyi alırken hemde ortada 20 kat gibi astronomik bi fark mevcut, laptopun sitesinden son güncellemeleride kurdum ama bu sorunu çözemedim yardımlarınızı bekliyorum. 1 cihazdan değil çok farklı cihazlardan veri almaya çalıştım ama sonuç aynı başka laptoplar olsun son model telefonlar olsun hepsinden veri alım hızım 150kb/sn tekrardan yardımlarınızı beklediğimi dile getiriyorum.

• Karş tarafın desteklediği bluetooth çıkışıyla senin alıcın arasındaki farkdan dolayı olabilirmi
  • 5 6 farklı cihazdan denedim hepsiylemi uyuşmucak hem dediğin gibi olsa ben yollarken de yavaş yollaması gerekmezmi
  • ayrıca denediğim cihazlar arasında veri aktarımında sorun yok, denediğim cihazlarıda yazayım samsung laptop ve c601 galaxy s3 iphone 4 htc one x bu cihazlarla hp g6 2005st laptobuma veri gönderirken bu sorunu yaşıyorum. Bu cihazlar ise birbirine sorunsuz veri yollayıp alabiliyor, donanımsal bi sorun olabilirmi laptobu geri göndersem bişi değişirmi gerçi sanmıyorum yoksa bu durumu bu şekilde kabul mü etmeliyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Yavaş Dosya Aktarımı
    15 yıl önce açıldı
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.