Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
2
Favori
109.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: TheStorm

arkadaşlar bu ayarları yaptık diyelim. Bir uzaklık kısıtlaması yok mu? Yani bilgisayara belli bir uzaklıkta olmak mı gerekiyor?

telefonunun bluetoothu ne kadar uzaktan çekebiliyorsa o kadar uzaklıktan sonra bağlanamazsın
  • gençler ya bu k700 de çalışmıyomu ben bağlanıyorum 1 dk sonra opera donuyo msn falan tıkırında çalışıyor ama opera hemen donuyor sorun tel.den midir acaba??

Orjinalden alıntı: SilverQuasar

yani bu yöntemle bilgisayar kapalıyken nete wirelessden bağlanabiliyormuyuz?

wiraless oldugunu kim söylemiş ??

wi-fi ile alakası yok tamamen farklı bir yöntem bu hemde bilgisayarın açık olması lazım...

wi-fi kullanmak için ekstradan bi programa gerek yok zaten

@m35 biliyon ben daha UIQ 3 ellemis adam deilim Hiç bi fikrim yok. Olurmu olmazmi. Ama denemek lazım.
  • @TheStorm

sanırım w880 de yeni telefonlar içine giriyo. eger ilk sayfadaki ayarları dogru yaptıgından eminsen yapacak bisey yok.
  • arkadaşlar ben kabloyla internete bağlanabiliyorum ama buletooth ile bir türlü bağlanamadım ne yapmam gerekiyor

M.K.Atatürk
  • S.a arkadaşlar bana acil yardım edecek arkdaş varsa bana yardım etsin

benim m600i cep telefonum war bluetooth da var usb kablosuda var ama bi türlü internete girmeyi başaramadım taken 21 arkadaşımın verdiği ayarları yapamıyorum çünkü bu telefonda o ayarlar yok bana lütfen birisi ail yardım etsin

bide programların sadece sony ericsson sitesindekini indirebildim javayı nerden indirebilirm ?

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahattinOG93 -- 29 Ekim 2008; 9:02:15 >

Orjinalden alıntı: med_cezir91

arkadaşlar ben kabloyla internete bağlanabiliyorum ama buletooth ile bir türlü bağlanamadım ne yapmam gerekiyor

buletooth ile teli eşleştirmen ve buletooth com ayarlarını doğru ayarlaman gerekiyor

M.K.Atatürk
  • slm konuyu açan arkadaşımıza teşkkür ederim
    benim w610i marka telefonum var netede bağlanmayı başardım ama sadece adresini yazdığım ilk sayfayı acabiliyorum ondan sora tıkladığım ilk linkde artık net kesiliyo bağlantı hatası veriyo yada ole donup kalıyo opera mni kullanıyorum ...
    şimdiden yardımıznız için teşekkürler

Orjinalden alıntı: kaldirimc

slm konuyu açan arkadaşımıza teşkkür ederim
    benim w610i marka telefonum var netede bağlanmayı başardım ama sadece adresini yazdığım ilk sayfayı acabiliyorum ondan sora tıkladığım ilk linkde artık net kesiliyo bağlantı hatası veriyo yada ole donup kalıyo opera mni kullanıyorum ...
    şimdiden yardımıznız için teşekkürler

operamini ayarlarından bağlantı ayarlarını socket seçmelisin ozaman bağlanacaktır

quote:

med_cezir91 Tarih 29 Ekim 2008; 11:26:48
    abi o dediğin ayarları nasıl yapacam kısaca anlatırsan çok iyi olacak

buletooth programını içinde bu ayarlar olması lazım buletooth simgesine tıklayınca çıkar

• herşey ayarlı
    ilk sayfa acılıyo mesela sonuericsonun sayfası ama region seçme yane ingilteryi secemek istediğimde net tıkanıyo

Orjinalden alıntı: BahattinOG93

S.a arkadaşlar bana acil yardım edecek arkdaş varsa bana yardım etsin

benim m600i cep telefonum war bluetooth da var usb kablosuda var ama bi türlü internete girmeyi başaramadım taken 21 arkadaşımın verdiği ayarları yapamıyorum çünkü bu telefonda o ayarlar yok bana lütfen birisi ail yardım etsin

bide programların sadece sony ericsson sitesindekini indirebildim javayı nerden indirebilirm ?

Saygılarımla

hocam sivasa gidince m600 için denicem bende ugrasıyorum bu olayla ama m600de pan diye bişey var onunla programsız yapılabiliyor ben vista için microsoftun sitesind buldum bişeyler ama xp için yok bende xp kullanıyorum :S eger vista kullanıyorsan müsait bi zamanda bulup yollarım sana tarifini

• ayarlardan iletişim kuralını http yap sorun kalmaz

M.K.Atatürk
  • quote:

NOT: Opera Mini 4.1 i kullanırsanız tools sonra settings e girin. En altta socket yazısını göreceksiniz. Ona basıp http olarak degistrin. Save yapın sonra. Yoksa acilmaz sayfalar.

toolsu bulamadım ben
    bide bunun için kablosuz modem olması şart mı?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.