Şimdi Ara

Bluetooth radyo durumunu denetle hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımda bluetooth kulaklık kullanıyorum. Son 1-1.5 aydır seslerde kesilmeler başladı. Herhangi bir sesi çoğu zaman kesik kesik duyuyorum. Sorun gideri çalıştırdığım zaman ise Bluetooth radyo durumunu denetle hatası düzeltildi diye bildiriyor fakat sorun devam ediyor ve sorun gidericiyi ne zaman çalıştırsam aynı hatayı gösteriyor. Kulaklığı telefonuma bağlayınca herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Bilgisayarıma başka bir bluetooth kulaklık bağlayınca da aynı sorunla karşılaşıyorum.
    https://prnt.sc/r89rkx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 3 Nisan 2021; 19:39:23 >







  • Hala aynı hatayı alıyorum, bluetooth driver güncelledim fayda etmedi. Yardımcı olabilecek var mı? Seslerin kesilmesi ve xbox oyun kumandasının arada bağlantısının kopması bezdirdi beni.
  • Çözebildin mi dostum bende sorun gider dediğimde çözülüyor fakat her bağlantı kurmamda tekrar tekrar sorun gider demekten sıkıldım. Bunun net bir çözümü yok mu ya telefonda sorunsuz kullandığım bluetooth kulaklıkları bilgisayara bağlıyorum başlarda çalışıyor video falan izliyorum videoyu durdurduğumda device disconnected device connected diyor sürekli bağlanıp bağlantıyı koparıyor sinir bozucu bir durum. Boştayken oluyor yani.
  • Ciganito kullanıcısına yanıt
    Yok hocam çözemedim. İnterneti taradım, ingilizce veya türkçe olarak bir çözüm bulamadım. Bende de arada bağlantıyı koparıyor, ama asıl sorunum sesin kesikli gelmesi.
  • Ben de aynı sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Airpods Kulaklık kullanıyorum telefonda ya da başka cihazlarda hiç problem yaşamadım ama Win10 pc'ye bağlandıktan sonra sterio yada handsfree olmak üzere iki şekilde ses alıyorum. Sterioda ses kesik kesik geliyor, handsfree modunda ise çok çirkin bir kalitede ses geliyor. Sorun gider dediğimde de Bluetooth radyo durumunu denetle hatası düzeltildi diyor. 1-2 saniye düzeliyor ama sonra yine aynı. Ne yapmak gerekiyor?
  • Dostum 5 ay önce pc topladım canavar bi pc oldu ve eve geldim parçaları taktım herşeyi hazır hale getirdim bu arada bluetooth 5.0 var anakartta, aynı sorun bende de var xbox kolu bağlıyorum fifa pes donuyor böyle takılıyor sonra bağlantı kopuyor, sonra kulaklık bağlıyorum ses kesiliyor kesik kesik geliyor falan ciddi delirdim aldığım yeri aradım durumu izah ettim adam bluetooth sorunu diye bişey hayatımda duymadım dedi. Yani internette de aradım ama bulamadım bu hatanın çözümünü. Eğer bilen varsa bizi aydınlatırsa çok sevinirim.
  • aynı sorunu bende yasıyorum arkadaslar çözebılen var mı acaba
  • lonelydevil L kullanıcısına yanıt

    çözebilen varmı acaba aynı sorunu yaşıyorum

  • sorunu çözebildinizmi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.