L

Çavuş
12 Şubat 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 28 (Bu ay: 0)
Gönderileri
ARKADASLAR BEN GECEN YILDA BURALARDAYDIM FAKAT FAKE HESAPLARDAN VS HANI HESBAI GEC ACTIM OYLE DIYELIM BEN GECEN YIL TIP HEDEFLOIYORDUM AMA MALESEF OLMADI MEZUNDUM 35K DA KALDIK NEY YAZSAM DIYE DUSUNURKEN ODTUYU YAZDIM GIDA MUHENDISLIGI HANI BOLUM KOTU FAKAT UNIVERSITENIN IYI OLMASI O ACIGI KAPATIYOR GELIP GEZMENIZI TAVSIYE EDERIM BURDA HERKES INGILIZCE KONUSUYOR YURTLAR COK IYI HELE ERKEKLER ICIN O INTERNET BULUNUZMAZFIRSAT SANIYEDE 75 MB INDIRIYOR SIZ DUSUNUN :) VE HERSEY COK AKADEMIKERCIYES UNIVERSIITESINI CAPA TIP FAKULTESINIDE GORDUM AMA ODTU BI BASKA DOSTUM PUANINIZ YETIYORSA KESINLIKLE GELIN COME TO OTTÜ
sa gencler benıde gruba alın 3 e kalanlar normal 2. yıl mezunlar her turlu gruba gırerım alınnn
odtu okurken unıye tekrar hazırlanmak gencler baslık bu ıcıme sınmıyor tıpı cok ıstıyorum elımde bırsey olsun dıye bu yıl yazdım 2.yılımda
ama ıcıme sıgmıyor tıpı ıstıyorum 3.yıl mezun wp grupları varsa katılmak ıstıyorum ve bu durum hakkındakı dusuncelerınızı ıstıyorum

not odtu gıda muhendısılıgı geldı
eczacılar toplanak mı ılerde dıscılerden belkı bazı tıpcıladan cok kazancaz ıns :D
beyler bayanlar lise bıttı yenı tel lazım fıyat aralıgı 1500-2500 arası benı 4-5 yıl goturecek ıyı bı telfon istiyorum telefonlardan pek anlamam nedenıyle bırlıkte sunu al dersenız makbule gecer yoksa paraya kıyıp ıphone 8 ı mı beklesem :D
Y-MF-3 413,18958 39662
MF-3 413,18958 SIRALAMA 39662 DURUM BOYLE ARKADASLAR GECEN YIL AGRI 37856 ILE KAPATMIS ACILAN KONTENJANLARIN FAYDASI OLUR MU
SA GENÇLER MEZUNUM BALDÖKTULUYUM BILEN BILIR ;) YGS 60 K

TR 31D 8 Y
SOS 10D 5 Y
MAT 25 D 5Y
FEN 31D 7Y

LYS NETLERI
MAT 55-65 ARASI
FIZIK 23-24
KIMYA 26-27
BIO 24-25
OBP 84

NERESI GELIR BEYLER BAYANLAR

GENÇLER 39 K GELDI :((
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.420 (Bu ay: 124)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.