Bildirim
bluetooth modül hc-06 arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ebay de var bayagi bi beklemek problem olmayacaksa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dorukanstore,direnc.net blue mavi bunları bi incele birinde vardı 20-25 lira bişey ebay dan alırsan ucuz ama bi ay beklersin kardesim. -
alırken dikkat edin direk bluetooth modül diye alırsan hc-05 olma ihtimali yüksek ve aynı özelliklerde değiller.. -
quote:
Orijinalden alıntı: herdem09
ebay de var bayagi bi beklemek problem olmayacaksa.
malesef hocam, proje ödevimi bir an önce yapmalıyım bu yüzden haftalarca bekleyemem. -
quote:
Orijinalden alıntı: DreaMTeslA
Dorukanstore,direnc.net blue mavi bunları bi incele birinde vardı 20-25 lira bişey ebay dan alırsan ucuz ama bi ay beklersin kardesim.
hocam dediğiniz sitelere baktım sadece direnc.com da var ama ne olduğu belli değilhttp://www.direnc.net/BLUE-TOOTH-MODUL,PR-7874.html siteyi aradım. bu bluetooth modülün modeli nedir hc-06 ise alacağım dedim. adam bunun modeli yok bizdeki standart ürün tek bunu satıyoruz gibi bişey söyledi. -
başka alternatifler sunabilecek arkadaşlar var mı acaba ? nerden temin edebilirim ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X