Şimdi Ara

bluetooth modül hc-06 arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar projem için hc-06 bluetooth modül gerekli. biraz araştırdım fakat satışa sunulduğu bir site göremedim (gerçi bu tür elektronik parça satan çok fazla site de bilmiyorum)
    bu modülü nereden temin edebilirim acaba bileniniz var mı ? çok işime yarayacak.
    teşekkürler.

• ebay de var bayagi bi beklemek problem olmayacaksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dorukanstore,direnc.net blue mavi bunları bi incele birinde vardı 20-25 lira bişey ebay dan alırsan ucuz ama bi ay beklersin kardesim.
  • alırken dikkat edin direk bluetooth modül diye alırsan hc-05 olma ihtimali yüksek ve aynı özelliklerde değiller..
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdem09

ebay de var bayagi bi beklemek problem olmayacaksa.

malesef hocam, proje ödevimi bir an önce yapmalıyım bu yüzden haftalarca bekleyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreaMTeslA

Dorukanstore,direnc.net blue mavi bunları bi incele birinde vardı 20-25 lira bişey ebay dan alırsan ucuz ama bi ay beklersin kardesim.

hocam dediğiniz sitelere baktım sadece direnc.com da var ama ne olduğu belli değilhttp://www.direnc.net/BLUE-TOOTH-MODUL,PR-7874.html siteyi aradım. bu bluetooth modülün modeli nedir hc-06 ise alacağım dedim. adam bunun modeli yok bizdeki standart ürün tek bunu satıyoruz gibi bişey söyledi.
  • başka alternatifler sunabilecek arkadaşlar var mı acaba ? nerden temin edebilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.