Arkadaşlar bluetooth kulaklık almak istiyorum bende samsung e 900 cep telefonu var ama aklıma takılan soruar var yardımcı olabilirsenz memnun olurum ----İlk sorum jabra bt 500 yada samsung web200 bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum bu kulaklıklar ile cep telefonumdan müzik dinleye bilirmiyim yoksa sadece konuşmak amaclı mı olacak ---- ikinci sorum ise laptopumun bluetooth özelliği mevcut bu kulaklıklar ile laptopun msn gibi programlarından ses alış verişi yapmam müzik dinlemem mümkünmüdür?
cevap verirseniz sevinirim
bluetooth 2.0 desteklemiyosa tel ve kulaklık sadece konuşma uyumlu olur, müzikten pek performans alabileceğini sanmam.
İkinci sorunu da ben cevaplıyayım evet msn ve skype ile kullanabilirsin.Ben kullanıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: meciteren
Arkadaşlar bluetooth kulaklık almak istiyorum bende samsung e 900 cep telefonu var ama aklıma takılan soruar var yardımcı olabilirsenz memnun olurum ----İlk sorum jabra bt 500 yada samsung web200 bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum bu kulaklıklar ile cep telefonumdan müzik dinleye bilirmiyim yoksa sadece konuşmak amaclı mı olacak ---- ikinci sorum ise laptopumun bluetooth özelliği mevcut bu kulaklıklar ile laptopun msn gibi programlarından ses alış verişi yapmam müzik dinlemem mümkünmüdür?
cevap verirseniz sevinirim
1. sadece konuşma için kullanabilirsin 2. evet msn de filan kullanabilirsin
Arkadaşlar cevaplarınız icin Tşk ederim, bluetooth kulaklıgı nasıl msn de kullanacagım belirtirsen sevinirim Datron core2duo laptop var bende BlueSoleil bluetooth var üzerinde entegre hangi ayarları nasıl yapapilirim yardımcı olursanız sevinirim