Bildirim
Bluetooth kulaklıkla MP3
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
nokia bh 503 tavsiye edıyorum ses performansı harıka -
nokia bh 503 baaya pahalı geldi bana , mesela 35 tl e alacağım kulaklıkla dınlebılırmıyım mp3 -
?? -
quote:
Orjinalden alıntı: :SworD:
nokia bh 503 baaya pahalı geldi bana , mesela 35 tl e alacağım kulaklıkla dınlebılırmıyım mp3
Bluetooth kulaklık 2 ayrılır biri sadece konusma bırıde hem konusma hemde muzık 35 tyl alacagın kulaklık muzık dınleme ımkanı sunmaz sanırım -
HeBe'de var!ama 1,5 saat dinleme imkanı sunuyormuş galiba
adıda daymobile
bence motorola s9!6 saat rahat müzik dinlersinbende samsung kullanıyorum ve kabalığı hariç ses kalitesi süper
-
Stereo BT kulaklıklar epeyce pahalı diye biliyorum . Ben N73 ümle Nokia BH-102 kullanıyorum.
(İnşallah model nosunu doğru yazmışımdır) Shell'den 10 TL ye almıştım. Görüşme yapmak için oldukça başarılı ama tek kulağa takılan türden kulaklıkla müzik dinlemek pek keyifli değildir sanırım.
Saygılarımla. -
http://www.sahibinden.com/nokia_stereo_bluetooth_kulaklik_bh-503_aninda_kargo-79WQQaXQQ16735766WQQpXQQdisplayitem
sıfır uygun fiyat sınırlı stok -
konu madem hortlatılmış ben de bir şey ekleyeyim buraya
eğer stereo bluetooth kulaklık almayı düşünenler varsa ben alttaki ürünü n85 ile sorunsuzca kullanıyorum. hem fiyatı pahalı değil emsallerine göre hem de kendisi kötü bir ürün değil; ama yanında gelen kulaklığı beğenmedim. eğer kendi kulaklığınız varsa alın yoksa üstüne bir de kulaklık almak zorunda kalırsınızcihaz üzerinden şarkıları değiştirebilir, durdurup devam ettirebilir ve gelen aramaları cevaplayıp sonlandırabilirsiniz. ha bir de sesli arama kullananlar varsa bu işlevi de hallediyor cihaz kendi bünyesinde...
http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/rogadis-bsh02-stereo-bluetooth-kulaklik_02.016.8064.0001.htm
-
http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/samsung-wep870-stereo-ve-mono-bluetooth-kulaklik_02.016.1271.0029.htm
Tavsiye ederim kendim kullanıyorum gayet şık ve ergonomik bir ürün ayrıca kalitesi de çok iyi fakat basları çok iyi vermiyor fakat bu muhtemelen benim telefonumdan kaynaklanıyor. -
stereo bluetooth denince rogadis akla gelir.Geröekten çok kaliteli ses veriyor fiyatta 65 lira -
BH-503 ü bilgisayarada bağlayabiliomuyuz? -
Bu rogadis olayına bende bulaştım ve pc de hiç bir sürücüsü eklenmedi bunu nasıl çözeceğim bilen var mı arkadaşlar hiç bi şekilde pc ile bağlantıdan ses alamıyorum ve mikrofonu da kullanamıyorum driverları yüklenmedi win7 de lütfen çözüm...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon ekranı neden yanıp söner
- sim kart depolama alanı dolu
- saunaya telefonla girilir mi
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- firmware nedir
- teşhir telefon ne demek
- cep telefonu kim icat etti
- sararmış telefon kılıfı nasıl temizlenir
- ithalatçı garantili ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X