Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık İncelemesi - i.Tech 310m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
6.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Günlük hayat içerisinde cep telefonu ile yapmış olduğum konuşmalara kulaklarım isyan bayrağını çekmiş bulunmakta:) Bunun sonucunda da kendime bir bluetooth kulaklık almaya karar verdim. Birçok model arasında yaptığım inceleme sonucunda en artı özelliklere sahip ürünü belirledim ve bluetooth kulaklık alacaklara bu araştırmam faydalı olur diye anlatmak istedim. Çünkü çoğu ürün fiyat performans karşılığını doğru düzgün haketmiyor ve gereksiz para harcıyoruz. Araştırmamın sonucunda i.Tech markalı Clip 310m isimli klip model bluetooth kulaklık favori ürünüm oldu. Ürünün incelemesini aşağıda yaptım.

Öncelikle klip model bluetooth kulaklık almanızı tavsiye ederim. Hem kullanımı kulak üzeri modellere göre çok rahat hemde dışarıda robocop gibi dolaşmamış olursunuz. Tabiki klip modellerin radyasyonu kulak üzerine göre kat be kat azaltma olayını da unutmamak lazım.

Dikkat edilmesi gereken diğer hususlar ise,

- Ses kalitesi

- Ürünün dizaynı ve materyel kalitesi

- Pil ömrü

- Cep telefonundan yediği pil miktarı

- ve diğer artı özellikler.

Bu değerlendirmelere göre, i.Tech markalı Clip 310m modelinin neden favori ürünüm olduğu konusuna gelirsek;

- Ses kalitesi oldukça iyi. In-Line mikrofon ilede ses kalitesi geliştirilmiş. Ayrıca iphone kullanıyorsanız, Clip 310m de Apple dan resmi sertifikalı Talkapp özelliği bulunmakta. Resmi sertifikaya sahip olması çok önemli. iphone lar için piyasada ki en iyi ses kalitesini yakalıyorsunuz.

- Ürünün dizaynı gayet şık ve materyel kalitesi de yüksek. Dokunduğunuz zaman bunu hissedebiliyorsunuz.

- Pil ömrü 6 saatin üstünde ve standby süreside 150 saatin üstünde.

- Şu anda piayasada bulunan diğer klip model blutooth kulaklıklar USB 2.1 dir. i.Tech 310m de ise USB 3.0 özelliği bulunmakta. Bu çok önemli bir özellik çünkü cep telefonunuzdan USB 2.1 olan ürünlere göre çok daha az şarj tüketiyor.

- Diğer artı özelliklerine gelirsek eğer;

- 2 telefonla aynı anda eşleşebilmesi,
    - gerçek multipoint özelliğe sahip olması bunun sonucunda biri ile konuşurken başka bir arama geldiğinde ilk aramayı kapamadan ikincisine cevap verebilme
    - arama geldiğinde uyarı sesi ile sizi uyarması,
    - ürünün üzerinde ki tek tuş ile bütün fonksyonları yönetebilme,
    - kulaklık kısmının kulak içi kulaklıklara göre kulakta çok rahat durması ve rahatsızlığa sebep vermemesi sayesinde saatlerce kulakta taşıyabilme

Tabi i.Tech markası nedir diyenler olacaktır. Markayıda araştırdım.

i.Tech çift telefonla eşleşme teknolojisinin ( multipoint ) yaratıcısı. Hatta adamların dünyada tek olan triple yani 3 telefonla eşleşebilen ürünleri de var fakat şu anda Türkiye de mevcut değil. Piyasada ki bilinen diğer markalara bluetooth kulaklık ürütmekte. Piyasada ürünlerinde kullandığı teknoloji bakımından en ileri marka.

Ürünü şu anda Media Markt larda bulabildim fakat bir kaç soru sormak için dağıtıcısını aradığımda, yakında diğer elektronik marketler ve telefon bayilerinde olacağını söyledi.

http://www.itechdynamic.com/VoiceClip-310/mainproduct/view/29 bu linkden ürünün görselini görebilirsiniz.

Umarım bilgiler yararlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fch Teknoloji -- 19 Ekim 2011; 18:10:59 >

• selam
    bu ürünü ilk defa duyuyorum.samsung hm1500 düşünüyordum.
    öğrendiğim kadarı ile 2 telefon bağlanabiliyor.
    bunlardan biri iphone diğeri samsung olması durumunda kullanım nasıl oluyor?sıkıntısı olurmu?
  • Selamlar,

Kendim kullanıyorum iphone ile ses kalitesi çok iyi.

İkinci telefon olarak da Samsung'un blackbery modelini kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.

Eğer iphone'nun varsa özellikle bunu tavsiye ederim çünkü üründe Talkapp özelliği var Apple firmasından resmi sertifikalı.

Umarım bilgiler yararlı olur
  • müzik dinleme özelliği de olaymış tadından yenmezmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fch Teknoloji

Selamlar,

Kendim kullanıyorum iphone ile ses kalitesi çok iyi.

İkinci telefon olarak da Samsung'un blackbery modelini kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.

Eğer iphone'nun varsa özellikle bunu tavsiye ederim çünkü üründe Talkapp özelliği var Apple firmasından resmi sertifikalı.

Umarım bilgiler yararlı olur

Slm arkadasim. Talkapp ne oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Günlük hayat içerisinde cep telefonu ile yapmış olduğum konuşmalara kulaklarım isyan bayrağını çekmiş bulunmakta:) Bunun sonucunda da kendime bir bluetooth kulaklık almaya karar verdim. Birçok model arasında yaptığım inceleme sonucunda en artı özelliklere sahip ürünü belirledim ve bluetooth kulaklık alacaklara bu araştırmam faydalı olur diye anlatmak istedim. Çünkü çoğu ürün fiyat performans karşılığını doğru düzgün haketmiyor ve gereksiz para harcıyoruz. Araştırmamın sonucunda i.Tech markalı Clip 310m isimli klip model bluetooth kulaklık favori ürünüm oldu. Ürünün incelemesini aşağıda yaptım.

Öncelikle klip model bluetooth kulaklık almanızı tavsiye ederim. Hem kullanımı kulak üzeri modellere göre çok rahat hemde dışarıda robocop gibi dolaşmamış olursunuz. Tabiki klip modellerin radyasyonu kulak üzerine göre kat be kat azaltma olayını da unutmamak lazım.

- Ses kalitesi

- Pil ömrü

Bu değerlendirmelere göre, i.Tech markalı Clip 310m modelinin neden favori ürünüm olduğu konusuna gelirsek;

- Ses kalitesi oldukça iyi. In-Line mikrofon ilede ses kalitesi geliştirilmiş. Ayrıca iphone kullanıyorsanız, Clip 310m de Apple dan resmi sertifikalı Talkapp özelliği bulunmakta. Resmi sertifikaya sahip olması çok önemli. iphone lar için piyasada ki en iyi ses kalitesini yakalıyorsunuz.

- Ürünün dizaynı gayet şık ve materyel kalitesi de yüksek. Dokunduğunuz zaman bunu hissedebiliyorsunuz.

- Şu anda piayasada bulunan diğer klip model blutooth kulaklıklar USB 2.1 dir. i.Tech 310m de ise USB 3.0 özelliği bulunmakta. Bu çok önemli bir özellik çünkü cep telefonunuzdan USB 2.1 olan ürünlere göre çok daha az şarj tüketiyor.

- gerçek multipoint özelliğe sahip olması bunun sonucunda biri ile konuşurken başka bir arama geldiğinde ilk aramayı kapamadan ikincisine cevap verebilme
    - kulaklık kısmının kulak içi kulaklıklara göre kulakta çok rahat durması ve rahatsızlığa sebep vermemesi sayesinde saatlerce kulakta taşıyabilme

i.Tech çift telefonla eşleşme teknolojisinin ( multipoint ) yaratıcısı. Hatta adamların dünyada tek olan triple yani 3 telefonla eşleşebilen ürünleri de var fakat şu anda Türkiye de mevcut değil. Piyasada ki bilinen diğer markalara bluetooth kulaklık ürütmekte. Piyasada ürünlerinde kullandığı teknoloji bakımından en ileri marka.

Ürünü şu anda Media Markt larda bulabildim fakat bir kaç soru sormak için dağıtıcısını aradığımda, yakında diğer elektronik marketler ve telefon bayilerinde olacağını söyledi.

http://www.itechdynamic.com/VoiceClip-310/mainproduct/view/29 bu linkden ürünün görselini görebilirsiniz.

Selamlar genellikle Bluetooth kulaklıklardaki sorunlarım şunlardı daha doğrusu en büyük sorunum,dışarıda iken karşı tarafın sesimi duymaması yada çok kötü duyması dışarıdaki sesleride alması vs vs . Acaba bunda böyle bir problem yaşadınız mı? Genellikle ben sahada çalışıyorum ve düşük kaliteli telefonlarla iletişim kuruyorum. Telefon modeline görede değişir mi acaba?? Şuan kablolu kulaklık kullanıyorum ve baya zor oluyor cebiimde kablo giysimin içinden sarkıtıyorum vs ama ses kaliteside iyi baya hani kulaklıkla konuşmuyor gibi.. Çok dilim yandı bluetooth kulaklıklardan. Samsung hm 1500 kullandım nokia aldım en popiler olanlardan sonra ericson aldım ve hiçbirinden memnun kalmadım açıkcası..Bilginizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler..

• quote:

Arkadaşlar Merhaba,

- Ses kalitesi

- Pil ömrü

emeğine sağlık çok güzel özelliklerinden bahsediyorsun. bende kafamdaki bazı soru işaretleri konusunda deneyimlerinize danışmak istiyorum. "yankılı ortama göre, rüzgarlı ortam ve gürültülü ortamlara göre filtreleme özelliği mevcut mudur? En önemlisi de mikrofonun ses alıcık kalitesi iyi midir?" teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fch Teknoloji F kullanıcısına yanıt
    arkadaşım valla bugun aldık tesadüfen ama telefona bağlayamadık bir türlü bi anlatsan ne yapmamız gerektiğini :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.