Şimdi Ara

Bluetooth kulaklık için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafaüstü diye tabir edilen modellerden düşünüyorum. Bass ağırlıklı dinliyorum genelde bütçe 600 civarında olursa güzel olur ama ciddi bir kalite farkı var derseniz 1000 tl bütçeye çıkabilirim. Bu konuda bilgi hakimi olan kişiler yorumunu esirgemesse sevinirim.

İyi forumlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

~ Kemalist ~

• Sony 950bt ama bass olarak fazla gelebilir.
  • Hocam bütçeyi 500 tl kadar zorlarsanız (1500 civarı) çok güzel kulaklıklar var mesela sony 1000xm2 veya Boss qc 2. Bu kulaklıklar çok tavsiye ediliyor eğer düşünseniz bu fiyatlarda başka kulaklıklar da yazarım ben yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fubel

Hocam bütçeyi 500 tl kadar zorlarsanız (1500 civarı) çok güzel kulaklıklar var mesela sony 1000xm2 veya Boss qc 2. Bu kulaklıklar çok tavsiye ediliyor eğer düşünseniz bu fiyatlarda başka kulaklıklar da yazarım ben yine.
    1500 çok gelir hocam o kadar çıkmayı düşünmüyorum malesef 100-200 olabilir belki ama o bütçemin üstünde yinede teşekkür ederim tavsiyeniz için. 600-1000 civarına varsa iyi olur.

Marshall’ın major 2 Bluetooth olan modeli nasıl sizce ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

~ Kemalist ~

• İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet iyi özellikle ses kalitesi, şık ve zarif görüntüsü oldukça beğeni topluyor.

Ama klips sorunu var menteşe kısımları belli bir süre sonra sorun çıkartıyor internette biraz araştırırsanız bu sorun ile karşılaşmış insanları bulabilirsiniz(illaki de olucak diye de bir şey yok)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 TL Civarında en iyi kulaklık bence Sennheiser HD 4.40 BT'dir hocam. Ses karekteri olarak bası bir tık daha fazla ama genel anlamda dengeli denilebilir. Ancak bası daha çok seviyorsanız bu durumda Sony XB950B1'i tavsiye ederim. Gayet sağlam ve rahat yapısı, telefondan kontrol edilebilmesi, çok iyi bas kalitesi ile öne çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs1905 -- 4 Mayıs 2018; 14:26:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beats X der geçerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.