Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.210
Cevap
520
Favori
1.058.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: QRX

Araştırdığım kadarıyla evet, güzel bir kulaklık. Dün kargom teslim edilmiş. Ancak şehir dışında olduğum için henüz deneyemedim.

Alıntıları Göster

Bende biraz önce sipariş verdim hocam. Hem telefonda hem de laptopta kullanmak için aldım bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrecking -- 12 Eylül 2021; 15:57:12 >

Orijinalden alıntı: Wrecking

Bende biraz önce sipariş verdim hocam. Hem telefonda hem de laptopta kullanmak için aldım bakalım..

Alıntıları Göster

nerden aldınız.

Orijinalden alıntı: Easy Ice

nerden aldınız.

Alıntıları Göster

Edifier Türkiye sitesinden sipariş verdim hocam

• Edifier TWS330 ile tws1 pro şekil dışında çok büyük farkları var mı? aktif gürültü engelleme gibi özelliklerden bahsediyor ama siz alırken fiyat yüzünden mi yoksa başka sebeple mi buna karar kıldınız? teşekkürler...

@QRX @Wrecking

Panasonic TX-P42ST33E 3D NeoPlazma
    Amoeba Scud, 7005 Alüminyum, Shimano Alivio, Alex ACE - 19
  • Bilmiyorum hocam. Yok galiba. @berkay1074
    @berkay1074

Onu araştırmadım hiç. Muhtemelen o daha iyidir. Ben tavsiye edilen f/p ürünleri araştırdım yabancı sitelerden vs. Tws 1 pronun tavsiye edildiğini gördüm. Youtube incelemelerini izledim. 300 TL civarı bir şey bakıyordum. Birkaç model daha vardı araştırdığım ama bunu almak daha çok aklıma yattı. @maksimu_s

Bugün kullanmaya başladım. Bazı bluetooth kulaklıklarda olan dip ses sorunu bunda yok. İlk kullanmaya başladığımda ses seviyesi az gibi geldi. Sonradan aklıma geldi. Sağ kulaklığa basılı tutunca ses seviyesi artıyor telefon ses seviyesinden bağımsız olarak. Arttırınca iyi bir seviyeye geldi. Genel olarak beğendim kulaklığı. Daha önce soundliberty 79 almıştım. Ama hiçbir silikonla kulağıma uymamisti. Kulağımdan düşüyordu. Birine hediye verdim. (Onun kulağından düşmüyor ve memnun) Tws 1 proda böyle bir sorun yaşamadım. Kutudan çıktığı gibi kulağıma taktım ve tam oldu. Bütçesi bu civarda olanlara bu kulaklığa da bir bakmalarını tavsiye ederim. @maksimu_s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 13 Eylül 2021; 9:43:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler, güle güle kullanın...

Panasonic TX-P42ST33E 3D NeoPlazma
    Amoeba Scud, 7005 Alüminyum, Shimano Alivio, Alex ACE - 19
  • Arkadaşlar mevcut eski kulaklığımdan memnunum ancak görüşme yapmak imkansız ve açık havada birbirlerinden kopuyorlar, tek kullanıldığında sorun olmuyor.

-Kesinlikle bağlantı kopukluk sorunu yaşatmayacak

-Telefon görüşmesi yapmaya uygun

-Mümkün olduğunca ses kalitesi olan,

ve mümkünse amazon'dan alınabilecek bir kulaklık tavsiye eder misiniz? Bütçe 100-350TL

TWS 1 Pro satın aldım fakat ayar yapamıyorum. Edifier'in aplikasyonunda TWS 1 Pro gözükmüyor. Mikrofonu test etmek için Discord vb. aplikasyonlara girdim ve çok fazla ses algıladığını gördüm. Bir tık tav olmuş durumdayım şuan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bir kulaklık almak istiyorum ama en çok telefonda görüşme yaparken kullanılacak ve kullanılacak olan telefon iphone. Sizden, kullandığınız kulaklıkların, telefon görüşmelerinde performansından memnun olduklarınızı önermenizi rica ederim.

Orijinalden alıntı: bindokuzyüzon

Arkadaşlar merhaba.

Bir kulaklık almak istiyorum ama en çok telefonda görüşme yaparken kullanılacak ve kullanılacak olan telefon iphone. Sizden, kullandığınız kulaklıkların, telefon görüşmelerinde performansından memnun olduklarınızı önermenizi rica ederim.

Oppo Enco W51

Orijinalden alıntı: irfanCLK

Tabi ki bir süre deneyimledikten sonra buraya yorum olarak yazarım. Ben uygun fiyatlı kulaklık araştırırken ik defa öğrendim markayı fakat çok renkli ve güzel tasarımları var. Umarım memnun kalırım orası biraz şans tabi.

Bu arada aşağıda verdiğim Youtube incelemesinden sonra almaya karar verdim, merak edenler izleyebilir ;

Gameskyyoutube
    Buy Them Here: https://amzn.to/3rYayko Buy The NEW Gamesky Hats Here: https://etsy.me/3cy2Rev For business inquiries email me : keith@officialgamesky.com Find Me Here Instagram: officialgamesky Twitter: OfficalGamesky PSN: kvmartin Steam: Gamesky **DISCLOSURE** This post may contain affiliate links. #Skullcandy #Dime #TrueWireless
    https://www.youtube.com/watch?v=9Mg6LNAfqIE

Alıntıları Göster

merhabalar hocam, yorumlarınızı alsakBluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] 

• https://www.a101.com.tr/elektronik/razer-hammerhead-true-wireless-earbuds-kulaklik/

Arkadaşlar orjinalligi konusunda şüphemiz olamaz dimi.

Bu fiyata baska yerde de yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tws1 pro da aynı anda 2 cihaza(pc+telefon) bağlanma özelliği var mı? kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse çok sevinirim.

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

https://www.a101.com.tr/elektronik/razer-hammerhead-true-wireless-earbuds-kulaklik/

Arkadaşlar orjinalligi konusunda şüphemiz olamaz dimi.

Bu fiyata baska yerde de yok

Orjinaldir hocam, ederi bu fiyatlar zaten.

Orijinalden alıntı: tango alfa

tronsmart onyx ace kullanıyorum 1 yıldır ve soundpeats trueair2 ye geçmeyi düşünüyorum. sizce fark eder mi? tronsmart ses kalitesi artık eskisi kadar memnun etmiyor.

Enes Özen youtube kanalında, trueair2 hakkında airpods'a en yakın benzeyen clone airpods diyor. Ben de kullanıyorum true air 2'yi airpods pro'yla birlikte, performansını beğeniyorum.

Aoslen L8-3 modeli hakkinda bilgisi/yorumu olan var mi?

sizce Anker SoundCore Life Dot 2 mu, yoksa Edifier Tws1 Pro mu, EarFun Free Pro

mu? bu modeller arasında arada pek fiyat farkı yok. bir de 200 lira bandında edifier x3 var, diğer modeller aradaki fiyat farkına değer mi acaba?

aradığım şey ortalama bir ses kalitesi bu fiyat bandında beklentim düşük doğal olarak, müzik dinleme genel olarak, arada film izleme. oyun hiç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 15 Eylül 2021; 15:10:24 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.