Şimdi Ara

Bluetooth device was not detected

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarımda bluetooth kullanmak istediğimde Bluetooth device was not detected hatası alıyorum.
    daha önce kullanıyordum.Format attım driverleri vb.kurdum .bilgisayar hpnx 6125

şunlarıda belirtiyim aygıt yöneticisinde herhangi bir aygıtın tanınma problemi yok.bluetooth ile ilgili.
    wriless ışığı yanıyor.bluetooth açık ama hep aynı hata ile karşılaşıyorum.

• İşletim sisteminiz?
  • Ben bu model'de bluetooth olduğunu sanmıyorum zaten verdiği uyarıda "bluetooth aygıtı bulunamadı" uyarısıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinAltunoglu

Ben bu model'de bluetooth olduğunu sanmıyorum zaten verdiği uyarıda "bluetooth aygıtı bulunamadı" uyarısıdır.

cevap için teşekkürler fakat mesaja dikkat edersen daha önce kullandığımı belirttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinAltunoglu

Ben bu model'de bluetooth olduğunu sanmıyorum zaten verdiği uyarıda "bluetooth aygıtı bulunamadı" uyarısıdır.

xp pro
  • ben denedim burdakileri zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağ alt köşedeki bluetooth simgesine tıkladığımda dediğim hata oluşuyor.ayrıca ondan hemen sonra licence adında dosyanın yerini bulmamı istiyor.bluetooth software licence not found
    sürücüyü şimdi tekrar yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sungate -- 26 Ocak 2010; 23:13:34 >
  • Aynen bendede bu hata var işletim sistemi windows 7 laptopda bluetooth olduğu halde açılmıyor
  • sanırım sorun şundan kaynaklanıyor.
    benim indirdiğim bluetooth driver ı sp2 için olan.ama benim sistemimde sp 3 yüklü.şimdi swsetupdaki klasörleri incelerken dikkat ettim diğerlernin hepsi sp 3 sadece bluetooth olan sp2 bunu nasıl düzeltebilirim.
  • bluetooth icin sp2 sp3 o kadar farketmez. her laptopun oldugu gibi sizinde bu tip kablosuz baglantilari yonetecek bir programiniz vardir. belki deaktive ediyordur otomatik olarak bluetooth u. ona bir bakin

birde elle kurulum deneyin. yani windows kendi suruculerini kendi bulmasi yerine hangi klasorde ise driver ler onlari ben yukleyecegim secenegi ile yuklerseniz sorununuz cozulebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

bluetooth icin sp2 sp3 o kadar farketmez. her laptopun oldugu gibi sizinde bu tip kablosuz baglantilari yonetecek bir programiniz vardir. belki deaktive ediyordur otomatik olarak bluetooth u. ona bir bakin

birde elle kurulum deneyin. yani windows kendi suruculerini kendi bulmasi yerine hangi klasorde ise driver ler onlari ben yukleyecegim secenegi ile yuklerseniz sorununuz cozulebilir.

bunuda denedim.
  • bende de buna benzer bi hata veriyo bilgisayarımda önceden vista vardı bluetooth u kullanabiliyodum windows 7 yükledikten sonra çalışmadı driver ı yüklerken hata veriyo please insert bluetooht device" şeklinde sorunu bir türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim
  • dostum daha önce bende böyle bir sorunla karşılaştım. Bendeki sorunu daha önce telefonu kablosuz aygıtlar kısmına kaydetmiştim. telefonu kaldırdıktan sonra normale döndü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.