Şimdi Ara

bluetooth...!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 5 gün önce acer aspire 5920g t7300 laptop aldm bu cihazın bluetooth u yok mu ayrıca sol köşede bir kart yeri gibi bşey war ne işe yarıyor...yardımcı olursanız sevinirm...nette arastırdım ama bulamadm driverı vista 32x kurulu pcde.."signal up" ne anlama geliyor arkadaslar ışıgı fln yanıyor mu monitörün sol üst kösesindeki

bluetooth...!!

bluetooth...!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 51cent -- 25 Ocak 2009; 14:48:20 >

• hayırlı olsun güzelmiş. o kart girişi mobil internet kartları için sanırm. türkcell falan var internete o karttan bağlanıyon hiç kullanmadım. bluetooth vardır kesinlikle. büyük ihtimalle wireless le aynı tuşa bağlıdır. weya bi B işretine benzer bi işret olması lazım. olmadı bu güç seçeneklerinden bluetooth aç. sağ altta satin yanında. bide aklıma geldi. okart girşi dediğin kart okuyucuda olablir. yan yanalar biri büyük düğmeye basınca dışarı çıkıyo dğeride kart okuyucu sd/mmc ve buna benzer envai çeşit kartı okuyabiliyo bu aletler:)
  • tşk kardesss...bnde yok galiba bluetooth cünkü dedign yerde sadece wireless aç\kapa yazıyor...nese saglık olsun aldık bi kere:D
    quote:

Orjinalden alıntı: acer 5635

hayırlı olsun güzelmiş. o kart girişi mobil internet kartları için sanırm. türkcell falan var internete o karttan bağlanıyon hiç kullanmadım. bluetooth vardır kesinlikle. büyük ihtimalle wireless le aynı tuşa bağlıdır. weya bi B işretine benzer bi işret olması lazım. olmadı bu güç seçeneklerinden bluetooth aç. sağ altta satin yanında. bide aklıma geldi. okart girşi dediğin kart okuyucuda olablir. yan yanalar biri büyük düğmeye basınca dışarı çıkıyo dğeride kart okuyucu sd/mmc ve buna benzer envai çeşit kartı okuyabiliyo bu aletler:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bluetooth kulaklık
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.