Şimdi Ara

bluestacks kontroller sorunu çözdüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bluestacks uygulamasını kurdum ama oyunlarda bir türlü klavye mouse desteği sağlıyamadım Aurora denedim ama 2.0 msi yüklerken 2503 kodlu hata çıkıyor tincore keymapper kullandığım zaman tuşlara basmam rağmen ayarlıyamıyorumyada ben yanlış yapıyorum bana keymapper konusunda yardımcı olabilcek bir insan evladı varmı cıldırdım...

İyi forumlar

-----sorunu çözdüm ------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verdar28 -- 22 Kasım 2014; 23:10:06 >

• nasıl çözdün. bende pc de six guns oynamaya çalışıyorum bluestacks yükledim pc ye ama yön tuşları çalışmıyo oyunda. arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz.
  • güzel kardeşim msi hatalarıyla ilgili bi site buldum gereken adımlardan sonra çözüldü.

oynamak için tinore keymapper gibi programları kullanmanız lazım ama sorunlarla dolu bluestack için uyumlu değil çözmek ve ayarlamak çok zor ama imkansız değil.
    Aurora ise daha cok tample run tarzı oyunlar için keymapper mouse desteği yok. basit çözüm bilgisayara oyun kolu takıp play storeden Gamepad Enabler tarzı programlarla oynayabilirsin. ama bluestack suan mouse desteği çok zayıf ama dediğim gibi imkansız değil.

Kolay Gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.