Şimdi Ara

BlueStacks 4 yayınlandı: Android masaüstü bilgisayarlarda artık daha hızlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Popüler Android emülatörü BlueStacks'in son sürümü masaüstü kullanıcıları için yayınlandı. Masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızda BlueStacks uygulaması ile Android uygulamaları ve oyunlarını çalıştırabilirsiniz. BlueStacks 4 sürümü bir önceki sürüme göre daha yüksek performansa sahip. Yeni sürüm ile birlikte BlueStacks artık KitKat yerine Android 7.1.2 sürümüne sahip.
     
     

    Amiral gemisi telefonlardan daha hızlı

     
    BlueStacks tarafından yayınlanan görsele göre emülasyonun çalıştığı MSI GE63 Raider model dizüstü bilgisayar Antutu'da Galaxy S9+ ve iPhone X'den 6 kat daha iyi bir skor elde etmiş. Testte kullanılan dizüstü bilgisayarın sekizinci nesil Intel Core i7 işlemciye, 16 GB RAM ve Geforce GTX 1070 GPU'suna sahip. Daha düşük özelliklere sahip Asus  X555UB-NS71 dizüstü bilgisayarında da (altıncı nesil Core i7, GeForce 940M, 8GB RAM) amiral gemisi modellerden çok daha yüksek test skorları elde edilmiş. 
     
     
     
    BlueStacks yeni sürümü ile bilgisayarlarda artık daha hızlı ve performanslı çalışmanın yanında basitleştirilmiş kullanıcı arayüzü, arama önerileri, birden çok Google Play hesabıyla aynı anda birden fazla oyun oynayabilme, daha fazla dil desteği ve yeni anahtar kontrollere seçeneklerine sahip. BlueStacks 4'ü aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
     







  • şaka gibi kıyaslama

  • Hızlanma olmuştur umarım bir önceki sürüm çok hantaldı.

  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    8x olduğunu iddia etmişler dediklerinin yarısı kadar olsa bile bereket versin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andorid oyunları felaket derecede kolay. Eski sega oyunları bile daha zorlayıcıydı.

  • Kurdum bilgisayara kurmaz olaydım fps o kadar düşüyor ki saç baş yolarsınız. Snapdragon 410 lı cihaz bile bundan daha iyi performans verir öyle diyim.

  • 4 senedir Bluestack kullanıyorum. Ağırlıklı olarak Clash of Clans oynuyorum burada. 5 senedir düzenli oynadığım tek mobil oyun ve telefonda sadece dışarıdayken açtığım için telefonumun ömrü uzadı pc den oynayabilmem sayesinde. Her türlü oyunu yükleyebiliyorsunuz. Evde, iş te pc niz varsa yükleyin pişman olmazsınız.

  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Telefonun zaten ömrü var kullanmasan bile çöpe dönüyor merak etme.
  • Intel Core i7 işlemc, Geforce GTX 1070 GPU'sunun gücünün snapdragon 845 den yüksek olması çok şaşırttı beni nasıl olur böyle bir şey :D

  • Telefonlardaki donanım güçlü yalanı anca iş bilgisayar donanımı ile kıyaslanınca ortaya çıkıyor. Apple Samsung ve Qualcomm üçlüsü Intel ve Nvidia'nın karşısında karşısında anca nal toplar. Üçünü toplasan Core i7 etmez. Grafiğe bakıyorsun GTX950'nin yanından geçemiyor hiçbiri. Daha bunun 1050'si 1080'i var. Telefonlardaki güçsüz donanımlar yüzünden bilgisayar oyunlarındaki grafik kalitesini bir türlü göremiyoruz. Asphalt 9'a bakıyorum bir de Forza'ya arada uçurum var. Rezillik!!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hafta olmadı 3'u kurdum, 7 sene önce 139 liraya aldığım tablet bile daha seri çalışıyordu kaldırdım, haberi gördüm heves ettim değişen bir şey yok boşuna kurmayın.

  • reklam kodu eklenmiş donanımhaber'in, keşke sponsor bağlantı olduğunu söyleseydiniz.

  • Bu emülatörlerde nedense hiçbir oyun donmadan çalışmıyor. En basit oyunda bile kasıyor. Bilgisayarın özelliklerini kullanamıyorum sanırım.
  • Tencentin emulatörü de çok yavaş çalışıyor. Yok mudur bu işin bir çözümü?

  • En son kullandığımda;
    Memu emulator gayet performanslıydı. Tavsiye ederdim.

    Memu Emulator
  • çok para !
    google masa üzeri için x86 android versiyonu yapması lazım !
    dur bi bakalım varmı böyle bir şey !
    ,,,http://www.android-x86.org/download
    yes ok :) evet :D

  • one plus 6 ; sen neymişsin be abi......

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Symbianist

    Telefonlardaki donanım güçlü yalanı anca iş bilgisayar donanımı ile kıyaslanınca ortaya çıkıyor. Apple Samsung ve Qualcomm üçlüsü Intel ve Nvidia'nın karşısında karşısında anca nal toplar. Üçünü toplasan Core i7 etmez. Grafiğe bakıyorsun GTX950'nin yanından geçemiyor hiçbiri. Daha bunun 1050'si 1080'i var. Telefonlardaki güçsüz donanımlar yüzünden bilgisayar oyunlarındaki grafik kalitesini bir türlü göremiyoruz. Asphalt 9'a bakıyorum bir de Forza'ya arada uçurum var. Rezillik!!!
    Ciddi değilsin değil mi? İroni? Gerçekten içinde bin bir teknoloji barındıran kallavi boyutta ağırlığı 1 kiloya yakın olan bir ekran kartıyla nanometre boyutunda bir işlemci içerisinde yer alan nohuttan hallice grafik yongasını karşılaştırdığını söyleme bana. Forza ile asphalt 9 farklı kulvarlarda farklı oyunculara hitap eden biri dağ öteki kum tepesi olan farklı oyunlardır. Günümüz bilgisayar oyunlarının tepe noktasında aynı kaliteyi konsollar bile veremeyecekken bunu bir mobil yonga içerisindeki gpu ile karşılaştırmaya ne denir.? Adreno 630 vs gtx 1080ti, vay sayın seyirciler adreno nasıl gtx i geçemez :)




  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Emülatörlerde durumlar farklı, ps3 oyunları bile şuan gtx1070 ekran kartlı laptoplarda kasabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isin ozu donup dolanip Chrome OS Turkiye de resmi olarak satilmamasina getirir ...


    Chrome OS tablet uzun batarya odakli olmasi ile hatta ultrabook vs icin en uygun isletim sistemidir ...



    BlueStacks 4te batarya performansi icin neden birsey soylememis :)

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.