Şimdi Ara

Blue switch klavye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gold bahçelievler şubesine gitmiştim ve razer blackwidow 2013 klavyesini görmüştüm ve basış hissine hayran kalmıştım, switch'ini araştırdığım kadarıyla blue olarak bulmuş, bu switch'te türkçe klavye aramıştım fakat bulamamıştım, geçen bu klavyeyi gördüm almaya değermi sizce, ayrıca razer'în hissini verirmi?

http://www.sanalmarketim.com/cm-storm-sgk4030gkcl1tu-quickfire-xt-q-tr-mekanik-blue-switch-usb-klavye/p_53755/

Şimdident teşekkürler

• İkisi de Cherry MX Blue switch olduğu için hiçbir farkları olmaz hissiyat olarak ki CM Storm klavyeler Filco'nun fabrikasında üretildikleri için daha üstün kalitedirler.

Ben direk linklediğin klavyeyi kullanıyorum 0.2 mm 50 A-R'lık O-ring'lerle, fazla ses de yapmıyor.
    PS/2 üzerinden kullandığım için ayrıca USB'de kalabalık yapıp gereksiz CPU cycle'da yemiyor, şiddetle tavsiye ederim.
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Sağol bilgilendirdiğin için, logitech g710'da blue gelecek onun şekli daha hoşuma gidiyor ona hiç elimi sürmeyeyim değil mi ? buda çok sade geldi ama sizde de varmış madem beğenmişseniz bende alayım, birde bu 1ms olayı ps2 portundada geçerlimi bilginiz varmı ?
  • PS/2'nin mimarisi USB'den farklı olduğu için 1 ms demek teknik olarak yanlış olur, 1 ms'den daha hızlıdır diyebiliriz.
    Ayrıca klavye PS/2'den bağlandığında hem klavyenin hem mouse'un hem de bilgisayarın performansı yükselecektir diyebiliriz.
    Anladım, peki şuanda almayacağım zaten, g710'da çıkarsa o alınmaya değermi blue switchli olarak, çünkü ışıklı olması daha iyi benim için...
  • Valla ikisi de kaliteli ürünler, orası sana kalmış bir durum.
    Ben şahsen klavyeye bakan biri değilim o açıdan ışık bir işime yaramıyor. Benzer şekilde makro tuşu, ses aç kapa vesaire zaten klavye üzerindeki kısayollarla hallediliyor.
    Ha ne var, Quickfire XT'nin yanına tabanı oldukça kalın olduğu için yanına bir tane de bileklik almak gerekiyor, 710'da o muhtemelen gerekmez.
    Masanın büyüklüğü sınırlıysa Quickfire XT gene 710+'a göre daha iyi bir seçim olacaktır enlemesine daha ufak olduğu için.
  • Biraz alakasız olacak ama tasarımını 6GV2'ye benzettim CM'nin. 6GV2 ile aynı mı acaba bunlar ? 6GV2 hangi switch kullanıyor acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    Şekli tıpatıp aynı ama arada switch farkı var, 6GV2 Cherry Black kullanılıyor ve beni en ufak etkilemedi elime aldığımda, bugün yine golda gittim razer blackwidow 2013'ün tuşlarını kaldırdım ve blue olduğunu kanıtladım, fakat blue switch, türkçe layout ve led ışıklı bir klavye hala bulamadım
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Razer Blackwidow Ultimate 2013 bulduysanız alın derim, Kaçırmayın. Cherry Razer'ın şuan ürettiği Kailh switch lerden daha kaliteli ki 2013 ün fiyatı 2014 de göre daha da düşük olacaktır şahsen bir yerde bana rast gelse kapmıştım bile.
    Türkçe de UK de ISO profil. UK layout bir tane alıp keycap'leri değiştirip Windows dilini değiştirirsen al sana oldu TR layout
  • @Brightmist iyi güzel diyorsunda türkçe layout'ta 2-3-3 türkçe tuşların dizilişi ve L şeklinde enter var, bunları karşılayabilen bir us layout blue switch görmedim görürsen paylaşırsan sevinirim...

@XeeenRipper baya aradım sıfır razer blackwidow 2013 bulamadım sanki bedava dağıtıyorlar millet kapış kapış götürmüş
    Dediğim gibi:
    US layout ANSI profile
    UK layout ISO profile
    Türkçe layout ISO profile

UK layout'la Türkçe layoutta klavyedeki tuşların dizilişleri aynı, sadece keycap'ler farklı.
    http://www.amazon.com/Aula-Mechanical-Gaming-Keyboard-Carving/dp/B00L6VKTWG/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1426680897&sr=8-4&keywords=blue+switch+keyboard

Birtek bunu bulabildim büyük enter tuşlu diziliş olarak tr'nin aynısı olan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.