Bir ay önce eşime günlük kullanım için bir elektrik süpürgesi almak istiyordum.Araştırmalarıma başladım.Bir kaç ürün seçtim kendime tam alacakken bluehouse marka bu süpürgeyi buldum.Ama hakkında pek bilgi edinemedim.
Bu sebeple bu süpürgenin incelemesini sizlerle paylaşmak istedim.
Ürün kargodan gelir gelmez açtık.Karşıma açıkçası beklemediğim şıklıkta bir ürün çıktı.
Ürün en büyük eksisi çok sesli çalışıyor.Ama amaç temizlikse bu eksisi göze batmıyor açıkcası işini iyi yapıyor.Ürünün kablosu kaliteli ve uzunluğu yeterli ikide bir çıkar fişi değiştir derdi yok.İşinizi bitirince kablosunu sarabiliyorsunuz.
Cihazın teleskobik borusu var metalden ve uzunluğu ayarlanabiliyor.
ürünü hiç biryere dayamadan dik konumda bırakabiliyorsunuz.Bu benim hosuma gitti.Ürünün plastiği kaliteli dandik görüntüsü yok.Halıya değen kısım üçgen iki kanalı var.Bu kanallar biraz ufak diğer süpürgeler gibi uzun değil iki parça kısa kanaldan oluşuyor.Buda çekim gücünün sebebi gibi
Cihazda bir adet filitlere var kese şeklince bu filitrenin etrafına selpak sararsanız filitreye toz değmiyor.Makinaya toz gitmediğinden makinanın ömrü uzayıp güzelde temizlik yapıyor.
Aklıma gelenleri sizinle paylaştım.Merak ettiğiniz olursa seve seve yardımcı olurum.
açıkçası ben de şimdi araştırıyorum, çekiş gücü bundan daha iyi olan model var mıdır? tek aradığım çekiş gücü ve bu fiyatlarda olsun
mahmut716
kullanıcısına yanıt
Ben 83 liraydı sanırım.İnternetten almıştım.Çekiş gücü güzel filitre temizken halı üzerinde hareket ettirmekte zorlanıyorum.Tavsiye ederim. Şu an fiyetlar nedir bilmiyorum.Ama uygun fiyatta ve güçlü makina istiyorsan dene bence
quote:
Orijinalden alıntı: nctemiz
Ben 83 liraydı sanırım.İnternetten almıştım.Çekiş gücü güzel filitre temizken halı üzerinde hareket ettirmekte zorlanıyorum.Tavsiye ederim. Şu an fiyetlar nedir bilmiyorum.Ama uygun fiyatta ve güçlü makina istiyorsan dene bence