Şimdi Ara

BLU TV DENEME ÜYELELİĞİ ALANLARA DİKKAT !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BLU TV DENEME ÜYELİK İÇİN KAYIT OLURKEN GERİ YATIRACAĞIZ DİYE 1 TL KESİYOR ANCAK GERİ YATIRMIYOR ÜYE OLMADAN ÖNCE TEKRAR DÜŞÜNÜN

• Yapay Zekanın Yanıtı

BLU TV Deneme Üyeliği Alanlara Dikkat!

BLU TV'de deneme üyeliği fırsatı sunuluyor. Bu deneme üyeliğinden faydalanmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken önemli hususlar bulunuyor.

Deneme üyeliği süresi genellikle 7 veya 14 gündür. Bu süre zarfında BLU TV'nin tüm içeriklerinden ücretsiz olarak faydalanabilirsin. Ancak, deneme süresi sona erdiğinde üyeliğinin otomatik olarak ücretli üyeliğe dönüşeceğini unutmamalısın.

Ücretli üyelik ücretini ödemek istemiyorsan, deneme sürenin bitimine yakın bir tarihte üyeliğini iptal etmeyi unutma. Üyeliğin iptal edilmediği takdirde, ücretli üyelik ücreti otomatik olarak hesabından tahsil edilecektir.

BLU TV deneme üyeliği sırasında kişisel bilgilerini ve kredi kartı bilgilerini girmen gerekebilir. Bu bilgilerin güvenli bir şekilde saklandığına ve yetkisiz kişilerin erişimine açık olmadığına emin ol.

Deneme üyeliği sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsan BLU TV müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsin. Müşteri hizmetleri temsilcileri, sorularını yanıtlayacak ve sorunlarını çözmek için yardımcı olacaktır.

BLU TV deneme üyeliğini kullanmadan önce bu hususlara dikkat ederek sorunsuz bir deneyim yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben ÜYELiLİĞİ yaptığım için beni ilgilendirmeyen durumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Hocam hani 1 liraya çekilebilecek miktar falan bozuluyor küsürat çekilmiyorya onun için uyardım üye olacakları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4K Tv test için videolar.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.