Şimdi Ara

Blu tv 12 aylık üyelik 59.99 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
7
Favori
17.499
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mevcut üyeliğin üstüne ekledi 2023 e kadar devam

• Ürün fiyatı artmış.

• Filmlerin çoğu altyazılı maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyin kontrol aşaması anlamadım ki? Yarım saat oldu hala "İşlem kontrol aşamasındadır. Kısa süre içinde size bilgi vereceğiz." diye onaylamıyor.

Üyelik kendi adıma, ödeme yaptığım kart kendi adıma, sürekli aynı kart ile alışveriş yapıyorum hala onay için bekliyor.

10 - 15 sene önce plak mezatlarına girerdim, ödemeyi yapıp beklerdik ve saatlerce onay vermesi için kıvranırdık. Hala bir gram gelişme yok GG de.

• 10 TL arttırdı fakat başka alternatif olmayınca aldık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafayalazı M kullanıcısına yanıt

Teslim etti mi acaba ? ben de aldım ucuzken, teslim etmiyor. Sordum ilanda hemen teslim yazıyor dedim, gittigidiyor kargo onayı bekliyorum diyor.

• serhatti S kullanıcısına yanıt

ben 59.99'dan aldım ,15 içinde teslim edildi. Çalıştı kod.

Blu tv 12 aylık üyelik 59.99
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

MH'ye sordum ödemeyi inceliyorlar. Elemanda sorun yok. İlk denememde hatalı giriş yapmıştım sanırım oradan takıldım.

• serhatti S kullanıcısına yanıt
    Aynen 5 dk içinde teslim edildi

• Nizami bir işlem mi bu?

• İlk defa bir dijital üyelik aldım. Sırf Börü 2039 için. İnşallah pişman olmayız.

• Forumdan gidenler yorumlarda fiyat artışına gerekli tepkiyi göstermiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fiyata yine güncelleme gelmiş galiba. Kodun hammaddesi petrol olduğu için, normal bir artış olarak yorumluyor ekonomistler.

• Indirim kuponlari vs geçiyor mu kod siparislerinde ? 79 a çıkarmış fiyatı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt

onaylandı mı, sipariş verirken kart internete kapalıymış hata verdi açtım aldım onaya düştü ve hala onay bekliyor sizin ki onaylandı mı?

• halilcc kullanıcısına yanıt
    Bende kartın tarihini yanlıs girdim ,çekmedi .
    düzeltip tekrar girdim hala ödemeniz kontrol edilmektedir yazıyor aldıgımda gece 01:20 civarıydı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu sabah ben 70 TL'den aldım, yarım dakikada işlem gerçekleşti.

• Ben de 69.90 TL fiyatla aldım bir adet. Yalnız kodlar Vodafone Net kampanyası ile alınan kodlar. Muhtemelen Vodafone Net çalışanlarından biri içerideki kullanılmayan kodları hortumlayıp satıyor. Herkes yolunu bulmuş hayırlı işler bol kazançlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whole Lotta Rosie -- 29 Kasım 2021; 11:5:29 >
  • Benim 1 yıllık abonelik yılbaşında bitiyordu, akşam konuyu görünce girdim 60 TL den aldım hemen. Satınalma, kodun gelmesi, yüklemem, vs. toplam 5 dakika sürmüştür.

Açıkçası BluTV yi yenilememe kararı almıştım, ancak fiyat kararımı değiştirdi. Son 1 senede izlediğim ve beğendiğim program sayısı 10'u geçmez. Zaten SSoprt için almıştım ancak anlaşmaları çabuk bitti.

Ayrıca bu satılan kodların, yasal olarak elde edildiğine pek inanmıyorum, Vodafone'un hediye ettiği kodlar olması lazım, bu kadar çok kod nasıl birilerinin eline geçiyor, ciddi soru işareti!!! Açıkçası pişmanım, bi gaza gelip aldım... :-(

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.