Şimdi Ara

BLU İNDİRİM GÜNLERİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cep tel'e gelen msj. Blu bahar sonu indirimli indirim günleri. Byn giyim, italyan ayakkabı, çanta %55. Erkek giyim %50, italyan erk ayakkabı, gömlek, tshırt tek fiyat.

http://www.blu.com.tr/

• çok komik bi mağaza geçen yıl gitmiştim, bir çanta 2000-2500 TL arasıydı, takım elbise 2000 lira falandı. Sanki dünya çapında bi marka, sonuçta türk markası böyle abartılı fiyat hayatımda görmedim. Bu fiyatlarla %50 olsa ne farkeder...
  • Blu kapanmamışmıydı?
  • Ben %80+%10 indiriminden takım almıştım fena değil.Bekleyin derim
  • O indirim daha da arta arkadaşın da dediği gibi yüzde 80 artı yüzde 20 olduğu zamanlar bile oluyor.

Arkadaşlar ürünleri inanılmaz kalitelidir. Ben takım elbise aldım 2 tane hale ilk günkü gibi duruyor. Kumaşları Dormeul. Bence biraz daha bekleyin.. Kaltie konusunda şüpheniz olmasın.
  • +1000

quote:

Orjinalden alıntı: tgg

çok komik bi mağaza geçen yıl gitmiştim, bir çanta 2000-2500 TL arasıydı, takım elbise 2000 lira falandı. Sanki dünya çapında bi marka, sonuçta türk markası böyle abartılı fiyat hayatımda görmedim. Bu fiyatlarla %50 olsa ne farkeder...
  • hakkaten neymiş bu blu anlamadım gitti ne özelliği var merak ediyorum o fiyatlara alan oluyormu 2000 tl verilirmi bi elbiseye yahu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar blunun felsefesi şudur, birincisi bludaki takımlar 2000 lira edecek takımlar değiller. O paralara beymenden tamamen italyan zegna,gff hatta indirimde valentino takım alınır.
    Zaten indirim yokken kim alıyormuş 2000 liraya bludan herhangi birşey gidin bir sorun? İndirim haricinde mağaza bomboş, indirimde para kazanıyorlar. Etkileyici ve pazarlayıcı yönü, "2000 liralık takımı
    300 liraya aldım yaşasın" dedirtmektir. Yoksa dediğim gibi o fiyatlardan orada herhangi birşey satamazlar. Siz siz olun arkadaşlarında dediği gibi 80+20 70+20 gibi indirimleri bekleyin. Ha şurası doğrudur,
    2000 lira dedikleri takım 300 lira edermi? Eder, 300 lira standartlarına baktığımızda gayet kaliteli ürünler bulunabiliyor aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.