Şimdi Ara

Bloody TL8 mause almalı mıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendime Fps oyunları için özellikle CS:GO için fare alacağım.

Bloody TL8 kullanan var mı? Bloody ürünlerini tavsiye edermisiniz, CS için uygun mu?
    Veya tavsiye edeceğiniz bu fiyat aralığında başka mause var mı?

Link:http://www.hepsiburada.com/bloody-tl8-multi-core-metal-ayak-siyah-laser-oyuncu-mouse-p-BD801095?productId=bd801095&categoryId=52&sku=BD801095&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CNvJ4v-BgsYCFdQZtAode04AjQ

Teşekkürler..

• 2. el bölümünde bir sürü mouse var. Bu mouse'u aldıktan sonra birde yazılımını alıyorsun 35-40 liraya. O para ile bir razer alıp multicore diye sattığı uyduruk şeyi razer ile yapabiliyorsun zatn.
  • 8 tlyse ucuzmuş ben de alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ariana Grande kullanıcısına yanıt
  • ø kullanıcısına yanıt
    hocam razer mause ların görüntüleri çok sade geliyor bana bir türlü ısınamadım.
    Gerçi hiç birebir deneyim yaşamadım ama görüntü olarak öyle.
  • bugusuu kullanıcısına yanıt
    Önemli olan işlevi, o yüzden sade olması senin yararına, adamlar verdiğin paranın yarısını, asla kullanmayacağın saçma sapan şeylere alıyorlar. Onun yerine mükemmel trackingi olan stabil sade bir mouse hepsinden iyidir.
  • sieger kullanıcısına yanıt
    sieger hocam böyle şeyleri deneyipte alabileceğim biyer bulunmadığı için aradaki farkı seçemiyorum şuan onun için görüntü kısmı bende ağır basıyor. peki sizce Logitech g502 nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    logitech g502 ben kullanmadım, ancak
    http://www.overclock.net/t/1481639/logitech-g502-proteus-core-gaming-mouse-review-by-ino
    buradan bakarsan:

- şekli ve aralıkları çok uyduruk
    - en stabil olduğu dpi 800-1000 arası ki zaten en geçerli olan dpi bunlardır.
    - Kötü özellikle olarak aşırı ağır olduğundan bahsedilmiş, zamanla yorabiliyor diye
    - En olumlu olarak da hakkaten iyi bir sensörü var denilmiş.

Kalite olarak ise logitech mouselar diğer bir çok markadan açık ara daha kaliteli ürünler üretiyorlar.

Hocam boş boş konuşma ya. Bir bloody'nin bir milyoncuda satılan plastik oyuncak malzemesinden yapılmış faresini tut birde razerin üstün kaliteli mouse'nu tut hissiyatı bile farklı. Razer Synapse programı ile uçsuz bucaksız makro seçeneklerini hiç saymıyorum bile. Farklı renklerde yanan razer armasının masa üzerine katacağı prestiji hiiiç katmıyorum bile.
  • ø kullanıcısına yanıt
    hocam ikisinide hiç tutmadım işte sorun orda
  • sieger kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. sağolasın
    Geçen gün 130 liraya sıfıra yakın 2. el razer deathadder chroma sattım. 2. el bölümü bunlarla dolu.
  • 50 lira daha koy sıfır rival al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Geçen gün 130 liraya sıfıra yakın 2. el razer deathadder chroma sattım. 2. el bölümü bunlarla dolu.

quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

50 lira daha koy sıfır rival al

Peki. Araştırıyorum..
  • http://www.amazon.com/gp/aw/d/B006W3ZXEW/ref=ox_sc_saved_image_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

60$=165 tl.

Razerin bu düz mouse ları bana tip olarak berbat geliyor. Bu mouse baya hosuma gitti acikcasi alirim bir kac haftaya, sanada oneririm. Ilerde mmo oyuna baslarsanda yanda ki tuslar yardimci olur. Ya da cs de hizli silah almak icin kullanirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 9 Haziran 2015; 14:19:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam mmo hiç oynamıyorum ya. hem yanında 2 tuş olmasına alıştım. safyalarda ileri geri yapıyorum çok kulanışlı oluyor.
  • Hocam bende, Logitech G402 var, öneririm, hem hafif mouse eli yormuyor, hem dpi ayarını kolayca ayarlayabiliyosun, elin çok büyük veya çok küçük değilse ele oturan bi yapısı var, öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.