Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (871. sayfa)

-
-
Valla hiçbir şey anlamadım bu videodan New game+ ile zindanlara girince zorluk seviyesi artmıyormuş sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kana aç canavardan bir kadeh aldın. O kadeh ile zindan açıyorsun. 2. boss'u kesince bir kadeh daha düşüyor. Onunla da bi zindan açıyorsun vs.
Chikage var mı sende? Meğer epey oyun kıran bir silahmış. Onu ve kanrengi'ni geliştirirsen zindanlarda çok rahat edersin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 kadeh var bende şu an daha zindanlara girmedim. Chikage de yok +10 avcı baltasıyla hallettim herkesi
Chikage avcının rüyasında 50k kan yankısına satılıyor. Çok OP bir silah tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 31 Mayıs 2024; 11:34:1 >
Biliyorum da şu an oyunun sonuna gelmişken onu alıp geliştirmekle uğraşacağımı düşünmüyorum açıkçası. Zaten levellerimi elimdeki silaha göre atladığım için o videodaki seviyelerle alakası yok benimkilerin. Oyuna yeni başlamış olsaydım deneyebilirdim tabii yine de teşekkürler.
Atmosfer de de Er alır. Build lerde de. Düşman çeşitliliğinde de, questlerde de, silahlarda da, açık dünyayı saymıyorum bile. Haritanın her köşesi o bölgeye özgü harmanlanmış. Hayır ne ye göre BB iyi oluyor. Topluca şehir gothic havası övülüyor. Tabi tek etken o:) yukarda 63377 tane etken saydım. Hangisinin daha iyi olduğu bariz ortada. Yukarıda arkadaş cahil demişte. Üzüldüm onun adına. Evet ikisini de Fs yaptı biri 91 meta biri 96 meta:) biri 300 den fazla ödül aldı Tlou2 yi geçti. Tga da goty oldu ve hala geçebilen yok ödül sayısında. Oyunların yorumlamak şahsi fikirdir ama hangisi daha iyi denirse istatistikler ortada ELDEN RING TÜM ZAMANLARIN EN İYİ OYUNU olarak gösteriliyor. Siz istediğiniz kadar inkar edin gerçekler ortada.
Hocam biraz edebiyat biraz da bilgi lazım bloodborne u anlamak için. Halen daha sadece tahminen bilinen senaryoya sahip. Daha öncede yazmışımdır illa lovecraft evrenini en iyi yansıtan oyundur. Bunuda victorian dönemiyle birleştirmekte herhalde anca miyazakinin yapacağı birşey. Bu kadar fazlaca tutulmasının bir kısmıda bundan kaynaklı diye düşünüyorum. Oyunun her karesi korku, gerilim ve atmosfer olarakta çok güçlü. Zaten dlc deki balıkçı köyü ve hp yi yan yatmış şekilde olan sembollede selam çakmışlar lovecraft'a. Sadece kıyafetler ve itemler bile fazlasıyla farklı bir oyun olduğunu gösteriyor.
Elden ring e gelince güzeldir build vs iyidir fakat o oyun anca gizemli olabilir. atmosfer olarka dark souls 2 den 3 ten farkı yok. Sadece açık dünya olması ve grafikler vs. farklı ki ben oynarken şahsen çok sıkılmıştım. Açık dünyalı dark souls yaptık adıda dark souls 4 diye deseler kimse aradaki farkı anlamaz.
Sonuçta renkler/zevkler. İsteyen istediğini sevebilir. Ama ille elden ring diyorsanız oyunun sayfasında sizi destekleyecek çok sayıda kişi vardır. Gece gündüz övebilirsiniz.
Burası Bloodborne sayfası.
-
Hocam ilgi çekmeye çalışıyor, trollüyor sal gitsin
-
Hocam BB kötü oyun demiyorum ki. Çok ta oynadık hatta. Lakin kıyas götürürse diye demek istiyorum. Yoksa görüşlere saygım var ama bir de istatistik var. 3 ay sonra cevap vermiş gibi oldum ama amacım sevenlere saygısızlık değil. Zaten 2 oyunda aynı kafadan çıkma:) Elden Ring in de yabana atılmayacak bir yazarla beraber hazırlandığını bilmiyorsunuz sanırım.
hocam bende elden ring kötü demiyorum zaten. ikiside efsanedir. benim gönlümde bb sizin gönlünüzde er daha iyidir. çoğunluğa bakılırsada er daha iyi gibi. tabiki bilioyorum g rr martin in parmağı var. ama ne yalan söyliyeyim son yayınlanan dlc si çok iyi gözüküyor
-
Hocam kusura bakma da ER in atmosferi için serinin en ruhsuz oyunu olan DS2 den farkı yok dersen miyazaki bile bir taraflarıyla güler.
Muhtemelen tüm souls oyunlarını oynamamış sadece bloodborne oynamış birisiniz.
-
Seviyeli tartışma babında birkaç bir şey yazsam bazı arkadaşların pamuk kalpleri cıncıklanacak.
O yüzden "Hasbünallahü ve nimel vekil" diyorum. Sizleri seviyorum. 👑🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Miyazaki bile en sevdiğim yapımım Bloodborne demiş hala neyin derdindesiniz.
Yadi yallah ER konusuna burası Bloodborne konusu
-
Benim aklımda FromSoft yazısı diye kalmış ama siz haklısınız, kocaman puntolarla Bloodborne yazısını 1 dakika beklerdik neredeyse. Hey gidi günler be.!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 1 Haziran 2024; 12:57:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Platine son 1 zindan zindan malzemelerini bulması bosslardan daha gıcık
malzemeleri bulacağım diye oyunu bitirme noktasına geldim
Lanetli ve kirletilmiş zindanda Watchdog ve Amygdala'yı kesmek bütün bir günümü aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 2 Haziran 2024; 17:19:40 >
Yaw garip müritsiniz. 2019 da dedi onu. Er çıkmadan önce. 472937 sene önce ER yoktu tabi ki öyle diyecek. Şimdi sor bakalım ne diyecek:) hahahaha.
-
Keşke Sony bazı oyunların çevrimiçi kısmı için Plus istemese.
Oyunu birkaç kez açtım fakat yerde ölü avcıların izleri, yol gösteren mesajlar felan olmayınca inanın hevesim kaçıp kapadım. Onlara bile alışmışım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X