< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bloodborne [ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (834. sayfa)

-
-
Denediniz mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denedim hocam parry ile yapıyor +2 civa olayını :) teşekkür ederim .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim,iyi oyunlar.
Merhaba , artmezar kadehinini nerede bulabilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sırf bloodborn ve GOW oynamak için 2.el bir PS4 slim aldım.
Daha önce DS3 ü 3-4 kez bitirdiğim için serinin zorluğu, karışık harita tasarımı, keşif vs. bir miktar seriye aşinayım fakat bloodborne un haritasını gördükten sonra DS3 cidden aşırı çizgisel geldi
nereye gitsem farklı bir yol daha çıkıyor karşıma. Hadi solda bir kapı var oraya da bakıyım kaçırmıyım bir şeyleri, merdiven varmış ineyim aşağıya eşya vardır kaçırmıyım, hadi burada da yol varmış devam edeyim derken ilk boss cleric beast i atlayıp father gascoigne e gitmişim
-
İstemeden old dlc sine girmenden oyunu bitirmiş oldum. dlc ye girmek için aynı oyundan belli bir yere kadar tekrar geldim. Old dlcsi mi zor yoksa bende mi sorun var anlamadım. Maria mıdır nedir arkadaş nefes aldırmıyor. Sanırım 20 defa da anca geçebildim. Ana oyunda toplamda 30 defa ölmemişimdir, bu kadar zorlanmadım. Kos un yetimindeyim 10 defa öldüm. Videolara bakıyorum bir ben mi kolsuzum anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ek paket ng+ yapmadan da zor,siz daha da zorlaştırmışsınız.
Ng+1 de böyle ise +7 de bitirenlere helal olsun. 2 saat sinir krizinden sonra ettiğim küfürleri boss kesince geri alıyorum. Oyunun amacı bu gibi insana ayrı bir hissiyat veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 27 Eylül 2021; 7:42:16 >
Karakterin ve silahdaki cevherlerin seviyelerini yükseltin.
Bahsettiğiniz o hissiyat,oyuna bağımlılığın kapısının anahtarı. O anahtarla kapıyı açıp girince çıkış yok. Başka tür oyunlardan eski tadı alma yok. ☺
Hocam, bulabildiğim cevherlerin hasarı en yüksek olanlar takılı. Merak ettiğim karakterin lvl seviyesi artınca bossların vuruşlarında artma oluyor mu? Yani 10 puan saldırı gücünü arttırdım diyelim, bossun da aynı oranda damage artıyor mu?
PS pro güncellemesi bile almayan oyuna PS5 güncellemesi bekliyorsunuz ya alemsiniz. Fromsoft Bloodborne'u kenara bırakalı çok oldu. 60 fps güncellemesi falan gelmeyecek.
Ha yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi 3-5 sene geçsin bir Bloodborne Remastered yapıp 40 dolara çakarlar.
-
Orphan of Kos oyundaki en agresif boss. Çokça ölmeniz normal. Ama bir yerden sonra hareketlerini falan öğreneceksiniz.
Maria ise boss olarak bence balon. Parry yapması oldukça kolay. Parry yapmaya eliniz yatkınlaşırsa çok zorlamaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: XdianNg+1 de böyle ise +7 de bitirenlere helal olsun. 2 saat sinir krizinden sonra ettiğim küfürleri boss kesince geri alıyorum. Oyunun amacı bu gibi insana ayrı bir hissiyat veriyor.
NG+1 i bitirmek NG+6 ve sonrasından daha zor :) Sonraki çevrimlerde hem level olarak yükseliyorsunuz, silahlarınız gelişiyor, bir de artık el alışıyor. Ben canım sıkılınca girip speedrun yapıyorum :)
Kos için basit bir teknik var, çok sıkışırsanız uygulayın. Çığlık atarak size vuracağı zaman gun parry atın, diz çöktüğünde visceral yerine hızlı silahlardan biriyle iki kez vurun yine çığlık atıp, vurmaya çalışacak, sonra yine parry ve aynı iki darbe. 2. , 3. fazlara geçmeden öldürebilirsiniz bu şekilde.
Kolaylıklar.
-
Hayır levele göre değil,yeni oyuna geçişlerde olur güç arttırımı.Karakteriniz ile her yeni oyunda, çevredeki canavarların ve bölüm sonu canavarların gücü artar.
EternityInGamingyoutube
Hintertomb Chalice is from Central Pthumeru Chalice Dungeon 2nd Layer Side Room. In the Coffin. Bloodborne All trophies acquired. Hats off! Hunter's Essence - Acquire all hunter weapons. Hunter's Craft - Acquire all special hunter tools. Weapon Master - Acquire a weapon of the highest level. Blood Gem Master - Acquire an extremely precious blood gem. Rune Master - Acquire an extremely precious Caryll Rune. Blood Gem Contact - Acquire a blood gem that imbues hunter weapons with special strength. Rune Contact - Acquire a Caryll Rune that endows hunters with special strength. Chalice of Pthumeru - Acquire the Chalice of Pthumeru that seals the catacombs that form a web deep below Yharnam. Secret Trophies Yharnam Sunrise - You lived through the hunt, and saw another day. Honoring Wishes - Captivated by the Moon Presence, you pledge to watch over the Hunter's Dream. Childhood's Beginning - You became an infant Great One, lifting humanity into its next childhood. Yharnam, Pthumerian Queen - Defeat Yharnam, Blood Queen of the Old Labyrinth. Cainhurst - Gain entry to Cainhurst, the lost and ruined castle. The Choir - Gain entry to the realm of the Choir, the high stratum of the Healing Church. The Source of the Dream - Discover the abandoned old workshop, the source of the Hunter's Dream. Nightmare Lecture Building - Gain entry into the Byrgenwerth lecture building, that drifts within the realm of nightmare. Father Gascoigne - Defeat the beast that once was Father Gascoigne. Vicar Amelia - Defeat the beast that once was Vicar Amelia. Shadow of Yharnam - Defeat the Shadow of Yharnam. Rom, the Vacuous Spider - Defeat Great One: Rom, the Vacuous Spider. The One Reborn - Defeat the One Reborn. Micolash, Host of the Nightmare - Defeat Micolash, Host of the Nightmare. Mergo's Wet Nurse - Defeat Great One: Mergo's Wet Nurse. Cleric Beast - Defeat Cleric Beast. Blood-starved Beast - Defeat Blood-starved Beast. The Witch of Hemwick - Defeat the Witch of Hemwick. Darkbeast Paarl - Defeat Darkbeast Paarl. Amygdala - Defeat Great One: Amygdala. Martyr Logarius - Defeat Martyr Logarius. Celestial Emissary - Defeat Great One: Celestial Emissary. Ebrietas, Daughter of the Cosmos - Defeat Great One: Ebrietas, Daughter of the Cosmos. Chalice of Ailing Loran - Acquire the Chalice of Ailing Loran that seals the tragic land lost to the sands. Chalice of Isz - Acquire the Great Chalice of Isz that seals the home of the cosmic kin.https://www.youtube.com/watch?v=tvEgBEHY2EU&feature=youtu.beBu videoda gösteriyor
Oyunu platin yapmama 3 görev kaldı bir tanesi zindan kraliçesini öldürmek sanırım. Yharnam, Pthumerian Queen İçin en kısa yol nedir? Normal sarı olan aşağı kadehe kadar elimde mevcut. Ama videolarda farklı mor bir kadehten bahsediyorlar. Bunu almak için yapmam lazım.
Birde oyunu yanlış hatırlamıyorsam 3 faklı sonu var. Üç göbek bağını parçalayarak bitirdim. iki göbek bağını parçaladığımızda farklı, tek göbek bağını parçaladığımızda farklı sonla mı bitiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 8 Ekim 2021; 20:10:22 >
Evet 3 sonu var ama Bi tanesi germana kendinizi teslim ediyorsunuz. Diğerinde göbek bağlarını yemiyorsunuz. Diğerinde yiyorsunuz. Flash belleğe kaydederek tek oyunda yapabilirsiniz.
Selçuk Özyolyoutube
HERKESE MERHABA BU VİDEODA ZİNDAN KADEHLERİ HAKKINDA KISA BİLGİLENDİRME VE KRALİÇE BOSSA NASIL GİDİLİR İYİ SEYİRLER. DİĞER VİDEOLARIM İLK İZLENİM: Assassin's Creed Odyssey https://www.youtube.com/watch?v=0MOZqG-1URg&t İLK İZLENİM: Devil May Cry 5 Demo! https://www.youtube.com/watch?v=F8SVqGW0dxc İLK BAKIŞ! Red Dead Redemption 2 https://www.youtube.com/watch?v=Dtq5qR7pdIw&thttps://www.youtube.com/watch?v=4_gElMeW8N8&feature=youtu.beKraliçe için bu video yardımcı oluyor oyunda da yardım gerekirse gelebilirim
sağolun hocam, psn seyyar41 ekleyin. Yardıma hayır demem
şuan oyunda değilim yarın ve pazar günü psn mesaj atarım müsaitseniz beklerim.
Gherman ı kestikten sonra NG+ a geçtiğini unutup oyunu bitirdim. Arkadaş DS3 gibi NG+ istiyor musun? diye sormak ne kadar zor olabilir? NG+ yapmadan DLC ye akacaktım şuan yardım bakalım baştan...
Oyundan soğuttu valla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X