Şimdi Ara

blood elf rogue fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle belirtmeliyim 3 gündür oynamaya başladım görevleri falan yapıyorum su an 20 lvl blood elf rogue char var lakin neye göre item dizicem veya pet görevleri nerde bilgim yok bayağı düz mantık girdim oyuna tek tecrübem knight'a dayanarak oynamak ıngilizce zaten min seviye kısaca yardım edecek erkek var mi :) :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşım, "Agility-Stamina" özellikleri bulunan "Leather" ibareli item'ları dizeceksin rogue'da. Pet derken Hunter'la karıştırdın sanırım. Rogue'da yanında savaşan pet yok. Companion olayı var onlar da savaşmayan yanında gezen minik, sevimli canlılar(Gerçi onlar da MoP ile biraz agresif olacaklar da o ayrı mesele).

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Şimdi kibirli, egolu wow bölümü üyeleri; şimdi bu arkadaşa da yükleneceksiniz, gelecek cevapları az çok tahmin ediyorum ama yapmayın.

Arkadaşım, "Agility-Stamina" özellikleri bulunan "Leather" ibareli item'ları dizeceksin rogue'da. Pet derken Hunter'la karıştırdın sanırım. Rogue'da yanında savaşan pet yok. Companion olayı var onlar da savaşmayan yanında gezen minik, sevimli canlılar(Gerçi onlar da MoP ile biraz agresif olacaklar da o ayrı mesele).

Hocam teşekkürler forumlara baktım karışık bi yazım dedim saol çok iyi oldu

Orijinalden alıntı: Hünerli

Kısaca yardım edecek erkek varmı :) :) demişsin yardım etmiyorum cnm .d .d .d .d

Pardon o yiğit olacaktı :) :)

Orijinalden alıntı: omergokk

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Şimdi kibirli, egolu wow bölümü üyeleri; şimdi bu arkadaşa da yükleneceksiniz, gelecek cevapları az çok tahmin ediyorum ama yapmayın.

Hocam teşekkürler forumlara baktım karışık bi yazım dedim saol çok iyi oldu

Birde belf rogue da dogrumu yaptım bilmiyorum gizlilik hizlilik seri olması avantaj ama dmglar çok iyi gibi gelmiyor sence karakter seçimi iyimi yada ne önerebilirsin?
    Bu arada eski oyunculara saygım var ama oyuna başladıklarında prof olmadıkları bi gerçek

• ingilizce bilmeden oynamayin su oyunu yaw...

bu arada belf i birak undead rogue ac

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

ingilizce bilmeden oynamayin su oyunu yaw...

bu arada belf i birak undead rogue ac

O kadarda bilmesek oynamazdik zaten
    Neden undead peki?

• simdi horde tarafinin raciallerini pek bilmiyorum ama undead in bi pasifi var charm fln yemiyosun o cok iyi.goblin boyutu nedeniyle tercih edilebilir.<emin degilim> troll agi bonusu var.ama ally acarsan gnome var cok kucuk, nelf var 2 invis ile bayagi iyi isler yaparsin, human var pasifi pvp trinket gibi...

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

simdi horde tarafinin raciallerini pek bilmiyorum ama undead in bi pasifi var charm fln yemiyosun o cok iyi.goblin boyutu nedeniyle tercih edilebilir.<emin degilim> troll agi bonusu var.ama ally acarsan gnome var cok kucuk, nelf var 2 invis ile bayagi iyi isler yaparsin, human var pasifi pvp trinket gibi...

Sağol peki soyle sorayım bu karakter tercihim ne kadar doğru bilmiyorum quest yapmaya giderken stealth yaptığımda herhangi bi yaratık görmediğinden saldiramiyor bu özellik hoşuma gidiyor gerçi diğer karakterlerde var mi böyle bir durum bilmiyorum hızlı ve seri olmasıda avantaj lakin her karakterde olduğu gibi dezavantajıda yok değil soruma gelince nasıl bir karakter onerebilirsin misal hunter cazip geliyor menzilli atak yaptığı için... Hocam k.bakma ama etrafımda bilen yok sizin gibi bilenlerden öğrenmek istiyorum

• oncelikle ille de rog oynucam diyorsan undead falan acma goblin ac 2.bir shadowstepin daha oluyor ki bu pvp icin cok iyi bir avantaj. hosuna giden hangi class ise onunla oynamaya devam et onemli olan class degil oyunculuktur lakin soyle bir sey var mage ile daha cabuk kavrayabilirsin bazi seyleri ama rog ile ayni seyi soyleyemem cunku onlarca combo yapma sansin var cok pratik zeka ve inanilmaz oyun bilgisi refleks gerektirir vezirde olabilirsin rezilde onun icin sana onerim warlock acmak olacaktir kolay gelsin.

Orijinalden alıntı: injection

oncelikle ille de rog oynucam diyorsan undead falan acma goblin ac 2.bir shadowstepin daha oluyor ki bu pvp icin cok iyi bir avantaj. hosuna giden hangi class ise onunla oynamaya devam et onemli olan class degil oyunculuktur lakin soyle bir sey var mage ile daha cabuk kavrayabilirsin bazi seyleri ama rog ile ayni seyi soyleyemem cunku onlarca combo yapma sansin var cok pratik zeka ve inanilmaz oyun bilgisi refleks gerektirir vezirde olabilirsin rezilde onun icin sana onerim warlock acmak olacaktir kolay gelsin.

Anladım çok teşekkür ederim rog alışkanlığı var knighttan ama wow için ne kadar yeterli olur bilemem ama yinede teşekkürler üstad bilgine saygı duyup incelicem

• Öncelikle knight la karıştırmamalısın sonra orda ki bence çok çok fazlaydı ırk olarak b.elf te olur tabi neden olmasın ama benim tercihim undead goblin sonra elf olurdu. Agility stamina kıyafetler giyeceksin. Meslek almanda fayda var başlangıç olarak mining herb al ot toplayıp maden kazarak ve bunları action house da satarak ekonomini güçlendirebilirsin. Şuan hedefin bir an evvel max lvl e ulaşmak olsun. Talent pointlerini dağıtman için googla rogue max dps yazman yeterli olur. Ayrıca burda setler 2 çeşit pvp ve pve için ayrı itemler kullanacaksın. Senle aynı lvl olup canları baya fazla adamlar görebilirsin bu oyuncularda Heirloom item lar vardır yani alt charlardır max lvl e geldinmi nasıl alınır çözersin. Rogue başlangıç için zor bi class sabırlı ol. Sağ alttan yeşil göz simgesi var dungeon finder onu bol bol kullan görev yapmaktan sıkılırsan. Dungeona girdinmi grubu takip et yeterli her türlü tamamlarsınz. Kafana takılan bişey olursa bu başlık altında sor yardımcı olucak arkadaşlar çıkacaktır iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: judge54

Öncelikle knight la karıştırmamalısın sonra orda ki bence çok çok fazlaydı ırk olarak b.elf te olur tabi neden olmasın ama benim tercihim undead goblin sonra elf olurdu. Agility stamina kıyafetler giyeceksin. Meslek almanda fayda var başlangıç olarak mining herb al ot toplayıp maden kazarak ve bunları action house da satarak ekonomini güçlendirebilirsin. Şuan hedefin bir an evvel max lvl e ulaşmak olsun. Talent pointlerini dağıtman için googla rogue max dps yazman yeterli olur. Ayrıca burda setler 2 çeşit pvp ve pve için ayrı itemler kullanacaksın. Senle aynı lvl olup canları baya fazla adamlar görebilirsin bu oyuncularda Heirloom item lar vardır yani alt charlardır max lvl e geldinmi nasıl alınır çözersin. Rogue başlangıç için zor bi class sabırlı ol. Sağ alttan yeşil göz simgesi var dungeon finder onu bol bol kullan görev yapmaktan sıkılırsan. Dungeona girdinmi grubu takip et yeterli her türlü tamamlarsınz. Kafana takılan bişey olursa bu başlık altında sor yardımcı olucak arkadaşlar çıkacaktır iyi forumlar

cok sagol bilgi için peki bişey sorucam itemler kırmızı ve atack yapılmıyor repair yaptırmam mı gerek ve nerede yaptırabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: omergokk

quote:

Orijinalden alıntı: judge54

Öncelikle knight la karıştırmamalısın sonra orda ki bence çok çok fazlaydı ırk olarak b.elf te olur tabi neden olmasın ama benim tercihim undead goblin sonra elf olurdu. Agility stamina kıyafetler giyeceksin. Meslek almanda fayda var başlangıç olarak mining herb al ot toplayıp maden kazarak ve bunları action house da satarak ekonomini güçlendirebilirsin. Şuan hedefin bir an evvel max lvl e ulaşmak olsun. Talent pointlerini dağıtman için googla rogue max dps yazman yeterli olur. Ayrıca burda setler 2 çeşit pvp ve pve için ayrı itemler kullanacaksın. Senle aynı lvl olup canları baya fazla adamlar görebilirsin bu oyuncularda Heirloom item lar vardır yani alt charlardır max lvl e geldinmi nasıl alınır çözersin. Rogue başlangıç için zor bi class sabırlı ol. Sağ alttan yeşil göz simgesi var dungeon finder onu bol bol kullan görev yapmaktan sıkılırsan. Dungeona girdinmi grubu takip et yeterli her türlü tamamlarsınz. Kafana takılan bişey olursa bu başlık altında sor yardımcı olucak arkadaşlar çıkacaktır iyi forumlar

cok sagol bilgi için peki bişey sorucam itemler kırmızı ve atack yapılmıyor repair yaptırmam mı gerek ve nerede yaptırabilirim

Ana şehirlerde ve bazı kasaba ya da kamp merkezlerinde (genelde demirci ustaları olur) npc'ler repair yapabilir. Bu npc'yi diğerlerinden ayıran şey ise üzerine imlecinle geldiğinde imlecin anvil görünümüne geçer. O arkadaşın yanına gidip tıklarsan cüzi bir ücret karşılığında itemlerini topluca ya da tek tek tamir eder. Kolay gelsin...

• Yazmayı unuttum; ayrıca mini map'inin solundaki track kısmından repair'i işaretlersen çevrendeki veya bina içerisindeki repair npc'sini mini map'inden rahatlıkla takip edebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girit1980 -- 19 Eylül 2012; 16:13:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: girit1980

Yazmayı unuttum; ayrıca mini map'inin solundaki track kısmından repair'i işaretlersen çevrendeki veya bina içerisindeki repair npc'sini mini map'inden rahatlıkla takip edebilirsin...

Çok teşekkür ederim hocam bilgi için sağolasin

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.